Ben almadım hocam hb'den . Alan varsa sormaya çalıştım taksit yaptı mı diye cevap alamadım zaten. Ben 11.11 n11den aldım bonusla 3 taksit yaptı bana özel kampanya vardı. Trendyoldan aldım 1 tanede 2 gün önce ona taksit yapmadı tek çekti. Bonusta-Y.K. world'de |
1 saat önce Amazon.tr ye baktım 6 adet 11 Pro max 11666tl den satıştaydı. Duşa girip çıktım bir bakayım dedim yok 12 Pro dediğin gibi çok yüksek rakamdan satışa çıkarıldı. Vlog yapanlar için tercih sebebi olabilir ama normal kullanıcı için gereksiz pahalı. Statü için alanda olacaktır elbet, onlara kolay gelsin |
Seri numarasının 4ve 5. haneleriyle bakılıyor hocam internette apple'ın kodlamasına göre. Bilgisayarımda da type c girişi var ordan şarj ederim istersem de onu demek istemedim 5w'lık adaptörün bilgisayardan şarj etmekten farkı yok dedim ben. Yani tercihim yeni olması adına kulaklıksız kutulardan olucak. |
Haydaa sürekli sepeti kontrol ediyorum kaçırmayım diye göremedim demek ki |
Ben sürekli takip ediyorum. 11666tl den daha iyi rakama denk gelirsem satın alıp aldığımı iade ederim :) |
Hepsiburada taksit yapmadi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol 11777 tl ye sattı cüzdan ile ödemeyle 11577 tl ye geliyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Böyle giderse hiçbirşey almayacağım. 11.11'de 6750'e alabilecekken almadım çünkü faiz açıklaması ile dolar düşecek ve iPhone 12 çıkacak dolayısıyla fiyatlar daha da düşer diye Black Friday'e kadar bekleyeyim dedim fakat senaryo tutmadı |
Ben de 6s den 11 e geçtim. Eski telefonu satınca 6 bin tl ye almış gibi oluyorum. 4 sene 6s kullanmıştım bir 4-5 sene de 11 kullanırım. Eğer 1-2 senede bir telefon değiştirmeyen birisiysen değiyor ve kolay kolay değerde kaybetmiyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Apple mağazalarında pazarlık olduğunu ilk kez duyuyorum. :D Hayırlı olsun. |
Daha iyi rakama derken 100-150tl için uğraşmam. 500-700tl gibi daha düşük rakama denk gelirse alırım. |
Akasya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu geçen senenin ilanı. Bu sene 24 kasımda sattılar galiba iphone 11i. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamera çok önemli değil büyük ekran yeter derseniz alınabilir sonuçta işlemcisi fena değil bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |