nasıl olmaz çok saçma |
Hepsiburada'daki gibi çoklu ödeme sistemi kullanma yok ne yazık ki Trendyol'da. Ya hepsini Cüzdan'dan ya hepsini karttan ödemek gerek. |
Mobilden uygulamadan gireceksin. Mobilden yükleme yapılıyor direk kart bilgileri soruyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 25 Kasım 2020; 14:48:50 > |
halletim hocam sağolsun. müsteri hizmetleri cüzdan ile telefon alınmıyor dedi ancak alabildim 7400 liraya geldi 128gb |
|
N11 de 6600-6700 seviyelerine satıldı kuponla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hepsiburada'da i11 128gb 7599 tlye aldım. Garanti bonusla 50 tl bonus verdi. 7550ye geldi. |
vatanda 7900 lira olmuş iphone 11 128 gb. 3 taksitle alınır mı cuma daha da düşer mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 25 Kasım 2020; 17:44:19 > |
Hayırlı olsun. iPhone 12 ile 11 Pro max arasında kalmıştın, fikrini ne değiştirdi ;) |
|
|
|
Kendime almadım yakın bir arkadaşım adına aldım :) Hala aynı kararsızlığı yaşıyorum iyi bir fiyata denk getirirsem 11 pro max alacağım Cuma günü yoksa 12 128 siparişi vereceğim :) |
Valla anlaöıyorum kopyalıyorum ama kısacık link oluyo sana manas destanı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |