< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reflexx_ -- 25 Kasım 2020; 7:55:40 > |
Ben elimden geldiğince hocam yüzde 20 ile yüzde 80 arasında tutmaya çalışıyorum şimdilik yüzde 100 gidiyor |
Arkadaşlar iphone 11 için hızlı şarj adaptörü ve kılıf önerileriniz nelerdir? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa58 -- 25 Kasım 2020; 11:39:23 > |
Kutu içeriği eksik olanlar kalmaz umarım gün geçtikçe < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kutu içeriği eksik olanlar kalmaz umarım bekledikçe < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu anda hepsiburadanın kendi sattığı telefonlarda kulaklık ve şarj adaptörü yok zaten ama diğer tüm satıcılarda eski kutular hala bitmedi. cumaya kadar da bitmez bence. |
Bekliyorum bakalım vatandaki 4519 fiyatını sabah değiştirmişler hemen kaç liraya düşer ongorunuz var mı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiyat konusunda öngörüde bulunmak zor. tamamen satış hızına bağlı. 4500 lira seviyesinden satış çok fazla olmazsa mecburen 4400 seviyelerine düşerler. |
2700 mü |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şuan iphone 11 128 GB 7551 TL trendyol teknosa şarj aleti ve kulaklık dahil diyor |
|
cuzdan %2 kampanyası iphone da da geçerlimi? başka combo yapabiliyormuyuz şuan? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
cüzdan hesabıyla aldım 7400 tlye geldi |
Hayırlı olsun |