< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Haklısın burası fırsat konusu ama keşke her zaman biz istiyoruz diye fırsat çıksa karşımıza bizde paylaşsak 11.11 de kupon kullanmadan 6800 e N11 iphone 11 64gb sattı. 5 kasımda hepsiburada iphone 11 64 ü 6900 e sattı. Böyle fırsat bekliyorsan şu anda yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhabalar, media markt'ta SE 4599 TL, fakat kredi seçeneği yok. alışveriş kredisi hakkında bilgisi olan var mı acaba media markt için? hb'da stoğu kaçırdık, akbank ile peşin fiyatına 3'e bölüyordu, kırmızı harici renk kalmamış o da 4629 TL. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14301&query=PFF_IP11_GSM_111120 mediamarkt ta zaten 7299 şuan üstelik magazadan teslim seçeneğide var |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam ben web tarayıcıda sorguladığımda lütfen aygıtınızı etkinleştirin yazısı çıkıyor.apple destek uygulamasında sorguladığımda tahmini sona erme tarihi 3 eylül 2022 çıkıyor. Durum IMEI NUMARASI KAYITLI Kaynak İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Marka: APPLE Model Bilgileri: IPHONE 11 PRO A2215 var mıdır bi sıkıntı acaba ? |
hocam ne yazması gerekiyor durumun normal olması için şöyle bir ekran çıkıyor sorguladığımda ![]() |
doğru söylüyorsunuz hocam daha önce acılmış ürünü yollamış bittibitiyor n11 üzerinden almıştım. |
hocam apple destek uygulamasından sorguladığımda bende de şöyle bir ekran çıkıyor ![]() |
Merhabalar, Ben de Anneme gürgençlerden 128 gb iPhone 11 almıştım kutuyu açarken baktım sağına soluna cihazın ama birşey yoktu. Şimdi böyle genel bir problem varmış gibi olunca sizden rica etsem bu kasa açıklıklarının fotosunu atabilir misiniz? Acaba kaçırdığım bir nokta mı var bakmak istedim. @ÇıkarımSenleHerYola Hocam sizinki hangi mağazadan? Benim etkinleştirdiğim tüm cihazların tahmini sona eriş süresi cihazı etkinleştirdikten tam 2 yıl sonrasına yazıldı. Örnek olarak 13 kasım 2022 yazıyor yukarıda bahsettiğim cihazda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gittigidiyor markabizdedir satıcısından almıştım hocam henüz etkinleştirmedim o yüzden belki de tarih öyle yazıyor |
Ben de Bittibitiyor'dan almıştım henüz kargolanmadı ürün. Gelmeden netleştirmek için soruyorum: Telefonu henüz açmadan sorguladığımızda garanti sorgulamasında ürünü aktifleştirmemiz gerekiyor diye uyarı vermesi lazım değil mi? Eğer direkt garanti süresini gösteriyorsa daha önce açılmış cihaz mı olur? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hb den aldığım 11 de lütfen cihazı etkinleştirin yazıyor. Ben bunu iade edeceğim hocam. |