Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blasko77 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
33.008
Cevap
1.168
Favori
3.397.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tankado34 kullanıcısına yanıt

    İphone da google drive çalışmadığı için alamıyordu sanki yanlış mıyım acaba ? Başka bilgisi olan var mı arkadaşlar

  • Fırsat konusunu kargo takip konusuna çevirenlere artık ban.  

  • Cidden banlansın şu kargo muhabbeti çevirenler konuya giriyoruz fırsat için kargocu şöyle böyle bize ne bundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla n11 11.11 den iphone 11 almadım. amasüreçleri takip ettim. alanlarla aynı heyecanı yaşadım. şimdi kargo takibi ve kargolar geliyor, ve arkadaşlar paylaşıyor, okumak hoşuma gidiyor. diğer arkadaşların kızması da hoşuma gidiyor. devam arkadaşlar. neşeyle takip ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: evren_us

    valla n11 11.11 den iphone 11 almadım. amasüreçleri takip ettim. alanlarla aynı heyecanı yaşadım. şimdi kargo takibi ve kargolar geliyor, ve arkadaşlar paylaşıyor, okumak hoşuma gidiyor. diğer arkadaşların kızması da hoşuma gidiyor. devam arkadaşlar. neşeyle takip ediyorum.

    açıkçası kızanlara bende anlam veremedim 11.11 gecesi onlarca kişi sipariş geçti burda konuşuldu şimdi kargolar geliyor ve bilgi veriliyor zaten 2 3 gün sonra yazılmaz daha bunda kızacak ne var ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Hawk.

    Trendyol Express benim paket i kaybetti sağolsun. Yani verdikleri cevap bu yönde. Oysa iki gün önce bulunduğum ilçenin dağıtım merkezine getirmişlerdi sonra ne hikmetse izmir e göndermişler paketi. Şimdi de kayboldu diyorlar. Hay allahım işini düzgün yapan bir tane firma olsun şu memlekette lütfen ya.
    geçmiş olsun dostum sanırım trendyol express bireysel kargoculuk şeklinde çalışıyorlar nasıl bulunacak acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11 de gürgençlerden yeşil 11 64 gb almıştım. bugün telefon elime ulaştı ve ekran kasa arasında açıklık, ekran kenarında çentik ve alüminyum olan kısımda hoparlör delikleri civarında yüzeyel çizikler vardı. alüminyum kısımda oynama yapılmış sanırım. hemen ankara gürgençler bayisinden değişim talep ettim işleme başladılar. telefonum değişecek yeni telefonu bekleyeceğim biraz daha. kurumsal dediğimiz firmada bu oldu düşünün. bayideki arkadaşlar milyonda bir olabileceğini söyleseler de içim hiç rahat değil. umarım yeni gelecek telefonda sıkıntı olmaz ama canımız sıkıldı biraz! gürgençlerden alan bir arkadaşta da ölü piksel çıkmıştı sanırım geçenlerde. başka sıkıntı yaşayan oldu mu arkadaşlar?

  • Ulan alan veya almayı düşünen arkadaşlar'a fikir olsun benim başıma geldi onlar a da gelebilir dikkat etsinler diye konuya yazdım sövmedikleri kalmış. Neyse siz fırsatları kovalayın, aman at gözlüklerinizi çıkartmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bittibitiyor dan aldığım,
    İphone11 ve iphone 11 pro
    1 gün sonra eline ulaştı.
    Bir sıkıntı gözükmüyor şu an :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefon aldığımıza göre, memnun oldugunuz kılıf ve ekran koruyucuları paylaşma şansınız olabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat

    +1


    İlk defa telefon alıyormuş, kargo takip ediyormuş gibi yok kargo çıkış yeri yürüyerek yarım saat yok bilmem ne. Bize ne kardeşim senin kargondan. Burası fırsat konusu. Biz de aldık ama yazmıyoruz yok şurada yok burada.

    Ya hu arkadaş ne alem adamlarsınız. Kargo firmasının rezilliğinden bahsediyoruz aldığımız üründen değil. Gereksiz yere saçma sapan triplere girmişsiniz. Toplasan 3-5 tane kargo yorumu var. Bu kadar tahammülsüz olmanın manası yok. Büyük bir kampanya dönemi oldu ve bu alışverişle ilgili onlarca konuşma gerçekleşti. Bu da onun etkileri. Her birini okumak zorunda değilsin. Bu konuşmaları yapan adamlar, konuyu bu vesileyle takip edip aynı zamanda bir fırsat yakaladığında seninle de paylaşıyor, bunu da ihmal etmemenizi öneririm, saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA006

    gittigidiyordan iphone se 64GB aldım az önce, 4511,04TL (+9,90TL kazananlar kulübü üyeliği) ile 4521 TL'ye aldım. satıcı mediamarkt. sanırım daha uygun fiyata düşmedi.

    perşembe günü verdiğim sipariş cuma akşamı elimdeydi. kolay geslsin ile gönderdiler. üründe hiçbir sıkıntı yok. mediamarket gg üzerinden sorduğum soruya da aynı gün içinde cevap verdi, kargo sürecinde de kendi sistemleri üzerinden mail ve sms aldım. mediamarkt'ı tavsiye ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camit

    Arkadaşlar telefon aldığımıza göre, memnun oldugunuz kılıf ve ekran koruyucuları paylaşma şansınız olabilir mi acaba?
  • N11 11.11'den PEREKSGRUP isimli mağazadan Iphone 11 Siyah 128 gb aldım. Kargom dün kolay gelsin ile geldi, bir sıkıntı gözükmüyor. 6s'ten 7 Plus'a geçmiştim sonra dayanamayıp İphone 11 aldım. Cihaz gerçekten çok hızlı ve şarj süresi de beni aşırı tatmin etti. Alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.


    Kılıf olarakta şunun siyahını aldım, telefonu göstersin istedim güzel duruyor ancak telefonun arka cam yüzeyi ile kılıfın plastiği yüzünden arkasında bazen iz oluşuyor. Onun dışında güzel tavsiye ederim.

    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-11-kilif-glass-case-kenari-silikon-arkasi-seffaf-cam-P128664783




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 14 Kasım 2020; 11:50:53 >




  • bhdr84 B kullanıcısına yanıt

    ben de n11 den bittbitiyor mağazasından aldım. açıkçası isminden dolayı biraz tedirgin oldum ama ambalaj ve üründe herhangi bir sorun yok. aynı gün kargolamışlardı

  • Cepekspres ve mobilepoint mağazalarından birer adet iphone 11 aldım. Mobilepoint mağazası kutuyu havalı poşete sarmadan göndermişti. Cepeskpres kutuyu havalı poşete sarmış ama mukavva kutuya koymamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haacar

    Cepekspres ve mobilepoint mağazalarından birer adet iphone 11 aldım. Mobilepoint mağazası kutuyu havalı poşete sarmadan göndermişti. Cepeskpres kutuyu havalı poşete sarmış ama mukavva kutuya koymamıştı.

    Mobilepoint te sıkıntı oldu mu hocam ben de ordan aldim ama şüphelendim birisi darbeli falan geldi yazmis 3 günde gondermediler daha dun cikti kargoya. Garantisini falan sorguladiniz sanirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilif arayanlara:https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZHKGZJ/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_tB6RFbVRNHXS5?_encoding=UTF8&psc=1

    Dun gece 129 liraydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yed66

    Mobilepoint te sıkıntı oldu mu hocam ben de ordan aldim ama şüphelendim birisi darbeli falan geldi yazmis 3 günde gondermediler daha dun cikti kargoya. Garantisini falan sorguladiniz sanirim



    Alıntıları Göster

    Herhangi bir sıkıntı yok hocam. Garantisini de sorgulattım her şey normal. Kargolar çok yoğun olduğu için ve kargo firmaları günlük kota ile çalıştığı için gönderilerde gecikmeler yaşanıyor.

  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt

    Hiç sormayın hocam insanlar burada deneyimlerini paylaşıyor olabilecek durumları yazıyor bazıları bundan neden rahatsız oluyor anlayamadım :D madem çok rahatsız oluyorlar blokla geç değil mi

    For the people =

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kargo mesajlarına tilt olanlar çocuk azarlar gibi text yazacağına üslup nedir onu öğrenmelerini tavsiye ederim (:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 14 Kasım 2020; 14:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.