benim ki verildi çıkmış mersinden.. |
En avantajlı gürgençler. Önce kupon alman lazım. Mobil uygulamadan tik hızında yerinden kupon al. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
7500/755 kuponuyla mı hangı satıcı hocam guvenılır var mı burada 7500 kuponlar bı ıse yarasa barı alamadık ya yesıl rengı yoktu gecede sıyah vardı Yesıl ıcın guvenılır satıcı var mı |
Kullanmadı. İstiyorsan Verebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En güveniliri gürgençler. Yeşili var. Apple iPhone 11 64 GB (Apple Türkiye Garantili) 7.999,00 TL yerine 7.599,00 TL https://www.n11.com/urun/apple-iphone-11-64-gb-apple-turkiye-garantili-1109951?magaza=gurgencler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gürgençler pişmanlıktır. Hiç bilinmedik bir yerden alın daha iyi bence.. |
Neden sıkıntı mı yaşadın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 11 64 gb siparişi verdim almak isteyenler ön bilgi olması amacıyla paylaşıyorum. iphone 11- 7583 TL 7500/775 kupon n11 bonus 100tl eticaret 80 tl bonus garanti 50tl harcama bonus 55 tl garantipay olmadan ödedim 75 tl ----- 6448 TL ye gelmiş oldu. Ayrıyetten sipariş tamamlanınca n11 den kupon gelecek onları tam bilmediğimden bu şekilde. Şimdi iphone 11 için kılıf, kırılmaz ekran siparişi vermek istiyorum hangilerini önerirsiniz uzun soluklu olması açısından. |
Satmayı düşünmüyorum ama kaça istersiniz örneğin ? |
Evet ikisi de kurumsal. İPhone 12 13.500den çıkacak diyorlar ama sadece tahmin. Samsungu boşver. Paketi açmazsan iade olur. Daha aşağısı olmuyor. Garanti varsa bonus falan veriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurmsq -- 11 Kasım 2020; 19:18:31 > |
Evet, Apple Watch almıştım. Kullanmadan iade ettim. iade almadılar, üstüne bir de azar işittim bir sürü. |