SE için 4459 tl iyi midir sizce? Bataryası için pek gitmiyor diyorlar ama genel olarak wp ve kamerayı kullanacağım. |
fiyat güzel hocam. ama dolar kuru düşüyor, gelecek zamanlarda nasıl bir fiyat politikası olacak kestiremiyorum ben. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone 11 pro takibindeyim fakat henüz çıkış fiyatına bile inmiş durumda değil. Satın almak için en uygun zaman hakkında tahmini olan var mıdır? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/apple-airpods-mv7n2tua-2nesil-ve-sarj-kutusu-P411730165 Sizce buradan alınır mı bu ürün yoksa turkcellden 100 fazla verip almak en mantıklısı mı? |
Sağolun hocam 128gb 11 ve airpods beraber alcam turkcellden alırsam 400 daha pahalıya geliyor o yüzden ikisini de n11den alıcam muhtemelen sizce 400 fazla vermeye değer mi turkcellden olsun diye? |
s.a hocam ben gece n11 den 1100 tl kuponla 11 pro 64 gb 10189 tl ye aldım 230 da bonusla 9959 tl ye geldi |
İphone 12 ne zaman satışa sunulacak? Çok gecikmedi mi Türkiye için? Satış tarihi, fiyatı vs yok mu bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 11 Kasım 2020; 16:23:36 > |
Dolar isterse 6 tl olsun, türkiyede hiç bir zaman fiyat düşmez sadece fiyatlar sabit kalır belli bir süre bunu unutmayın. Ayrıca anlık düşüyor 1-2 haftaya yükselişi patlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 11 Kasım 2020; 16:25:53 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11 ile batarya yarışında 2 saat erken yarışı sonlandırıyor. |
Nerede öğrenebilir miyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|