< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben trendyol dan aldım aynı satıcı dan. Şuan kurye dağıtım da. E-fatura şeklin de çalıştıkları için kağıt fatura gelmiyormuş. Gerçi mail atmama rağmen e-faturayı da henüz göndermediler. Kutuyu açmadan iade yapıcam gelmez ise. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam en uygun fiyat şuan 8.300 tl n11 de Kuponla 7.550 e felan geliyor. Millet nasıl 7.200 tl e aldı 128 gb i11 anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gece 8100 civarlarında satıldığı için o fiyatlara alınmıştır. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben sabah Artı Bilgisayarı aradım. N11 Troy'un mersisinde de bu çıkıyor zaten. Troy sitesinde de görürsünüz zaten artı bilgisayar diye. Onayladılar N11'in kendilerine ait olduğunu. Kargo teslim süresine kadar çıkartırız denildi, gece 2.30 gibi aldım onay yok bende de. |
Apple dan alınsaydı oluyordu bildiğim kadarıyla ama diğer yerler zor gibi.Yinede konuşmakta fayda var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 kasım cuma yazıyor en geç kargoya veriliş tarihi. umarım o kadar bekletmezler. |
garanti bonus kart kampanyalarıyla, şöyle ki; ![]() bunların haricinde bana gelmeyen 50TL'lik kişiye özel başka bir kampanya daha vardı. |
siparişim az önce onaylandı, n11 troydan i11 128 alanların bilgisine. |
Hayırlı olsun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 11 Ön cam için ekran koruyucu tavsiyesi edebilecek var mı? (sert veya yumuşak olandan) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 11 Kasım 2020; 13:57:35 > |
Hocam hangi satıcıdan aldın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple watch SE 44mm gürgençlerden alacaktım bitmiş. Son 1 adet stoktan alana arkadaş burda mı acaba :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler kullanmazsa bekliyorum |