Yeşil her yerde pahalı. Gürgençlerde en son 7600tldi. Bende bir tane var 750tllik kuzen kullanmazsa sana veririm. 7.777 TL üstü alışverişlerde 770tllik kupon verebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayın 30 unda 4699-100 tl maxipuanla mediamarkt dan almıştım iade ettim. |
Kutu açılmadan imei sorgulamayı nasıl yapabiliriz? Faturada mı yazar imei numarası? |
Arkadaşlar mediamarkt club'e üye olursanız 200 tl indirim oluyor iphone 11 64gb 7.299 a düşüyor bilginize kurumsaldan almak isteyenler ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 11 Kasım 2020; 12:55:7 > |
Arkadaşlar 8000 e 800 kuponu nasıl aldınız lütfen yardımcı olur musunuz bir türlü alamadım. |
Troydan 00.01 de aldım henüz kargoyla alakalı bir emare yok. Daha geç sipariş veren arkadaşlara referans olması için yazıyorum. |
N11 de uygulamadan tik hizinda kuponlara giriniz suan 777 indirim kuponu mevcut iphone 11 icin kullanabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
se alırken batarya kısmını çok iyi düşünün. bu fiyat çok özellikle media marktta. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende 00.05`te aldım, bende de herhangi bir şey yok. Troy`a yazdım, en geç yarın çıkışı yapılır dendi. |
se 11 den dahamı iyi anlamadım ? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam ben n11 ile uğraşmıyorum bilmiyorum güvenemedim, mediamarkt'tan alacağım club üyesi oluyorsunuz 7.499'dan 7.299 tl ye düşüyor 1 gün beklerseniz hoş geldin bonusunuzu 7.249 tl ye geliyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mantıklı kargoyu beklememis olursun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |