Şimdi Ara

Apple iPhone 8 -iPhone 8 Plus ve iPhone X bekleyenler[Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple iPhone 8 -iPhone 8 Plus ve iPhone X  bekleyenler[Ana Konu]



    Turkiye lansman saati 20:00

    Edit:Resmi web sitesinde lansman saatiyle pdt :10am de gerceklesek.

    https://www.apple.com/apple-events/september-2017/


    Kaynaklara gore 8 - 8+ ve X isminde uc farkli model olacak.


    Evet sizintilara gore tahmini 12 eylul gibi tanitilmasi bekleniyor

    https://techcrunch.com/2017/08/29/apple-iphone-event-set-for-september-12th/




    Evet listeyi alalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 5 Eylül 2017; 20:10:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yeni iphone 8/7s/plus vs ne olursa artık alacaklara, almayı düşünenlere tavsiyem şudur;

    Ne yaparsanız yapın Türkiye'den bu telefonu almayın. imkanlar dahilinde Avrupa olur ABD olur X bir ülke olur neresi olursa, neresi denk gelirse oradan alın , getirtin.. 100 tl komisyon verin hatta 200 verin yine bu Ülkeden almayın..

    bu telefon su an ABD de bile bu fiyatlarla tartışılıyor. üstelik ciddi biçimde eleştiriliyorken TR de gidip 5000-6000 vermek aşırı israftır.. paran varsa bile, aşırı zenginim diyorsan bile git yine Yurtdışından getirt , bu sacma salak şişirme vergi ücretlerini ödeme bu ülkede.
  • Rez alalım :)

    Güzel bir 7s de ben bekliyorum.

    Edit: Konunun ismi 7s'ti, neden başlığı "8 ve türevleri" diye değiştiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 7 Eylül 2017; 18:12:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    iPhone 8(çıksa dahi hiç sanmıyorum iPhone 8 ismini vereceklerini) neden düşünmüyorsunuz? 7s bekliyorum demişsiniz cihazın herhangi bir albenisi yok aynı kasa aynı ekran boyutu. iPhone 8 pahalı olacağı için mi düşünmüyorsunuz?
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Ben cihazda duruşa, kasaya bakarım öncelikli. iPhone 8, şimdiye kadar gördüğüm en çirkin ikinci iPhone (ilki iPhone 7+). 7s'in en azından bir albenisi ve dolayısıyla alınabilitesi var. S serisi her zaman daha iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Durun bakalım hocam ikisi çıksın ben de ona göre karar vereceğim. Acaba 7s mi baskın olacak yoksa 8 mi onu merak ediyorum. OLED ekran paneli vs. iyi özellikler olacak gibi.
  • Apple iPhone 8 -iPhone 8 Plus ve iPhone X  bekleyenler[Ana Konu]

    ben çayı koyayım yurtdışından getirebilecek varsa şimdiden talibim elden ankara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Ağustos 2017; 23:13:56 >




  • Ben de 7s i bekliyorum en azından iphone 8 denilen telefondan 1500 tl daha ucuzdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon çıkmaz, çıksada satmaz.

    iPhone alan adam, 8 varken 7s almaz. Mantığa aykırı gider 7 alır daha iyi. Ya 8 çıkmayacak ya da 7s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboy lar Bixby siri yi fena madara ediyor.



    https://youtu.be/oyPNWCzsmDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7s ve 8 aynı anda çıkarsa mümkün değil 8 almam. Çok çirkin! 7s daha estetik duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7s ile 10. yıl özel telefonunun aynı paraya mı çıkacağını düşünüyorsunuz? 7s 4000 TL iken diyelim, 10. yıl özel telefonu 6000 TL den aşağı çıkmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    7s ve 8 aynı anda çıkarsa mümkün değil 8 almam. Çok çirkin! 7s daha estetik duruyor.

    Hocam iphone 6 dan beri aynı telefon ne estetikliği kaldı Allah aşkına? Üstten alttan 1cm lik ölü alan var. Artık bu şeklin değişmesi gerekiyor. 6/6s/7 nin pluslarını kullandım. Bir de kılıf takınca ön ekran hep aynı. Sanki telefon değişmemiş gibi. Bence 8 deki çerçevelerin gitmesi iyi oldu.

    Edit: Yine de 7s/7s plus/8 in aynı anda çıkması çok saçma. Madem 10. yıla özel çıkaracaksın. Zaten insanlar aynı şekilden sıkıldı. S serisi çıkarma direk 8 çıkar. Ya da 8 çıkarma S serisi ile devam et. Yani s serisi ile 8 in aynı anda çıkması bence çok saçma olacak. Arkadaşların yazdığı gibi 8 almak isteyenler için 7s ile aynı anda çıktığı için muhtemelen daha fazla fiyatla çıkacak. Hoş olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 31 Ağustos 2017; 12:56:56 >




  • @Leon_fr

    7s yerine 7 almak daha mantıklı o zaman :) Daha dur bir çıkmadı belki güzel olur, ayrıca özellik olarak cazibelidir.

    @yapici

    bugün note 5 bile 5000₺ ise çıkmazsa şaşırmam zaten :) Bu telefonu alanların %90'ı statü ve apple hayranlığı için alıyor, kimse gidipde aynı anda çıkarsa 7s tercih etmez, 7s ne 7 ile aynı kasanın güçlendirilmiş hali ki fiyatı da 7 ile aynı olacak daha pahalı olsa bile o tercih edilir farklı zamanlarda çıksa ocakda falan amenna. Apple da ucuz telefon olayı da çok satmayan bir olay. SE nin satış rekoru kırması lazım o özelliklere o kasaya o fiyata ama bugün bile millet gidip iphone 6 alıyor onun yerine.

    @TheWhiteGandalf

    kesinlikle katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim düşüncem şu arkadaşlar iyi dinleyin;


    Bence şöyle bir yol izleyecekler;


    7S ile 8 aynı anda çıkarsa 8'in pahalı olacağı kesinleşti diyebiliriz. ''Parası olan bastırıp 8 alsın, fazla parası olmayan buyursun 7S alsın. Bütçeye göre 3 model çıkma olasılığı var. Bu ne demek oluyor; 8 alamayanlar 7S alacak ve para sıkıntısı olmayanda parayı verip 8 alacak. Az bütçe 7S, parası olan 8 olay bu olacak bence. Sizler ne diyorsunuz? Çünkü 8 varken 7S çıkarması bana bunu gösteriyor
  • Ben 6 serisinin kasasını beğeniyorum. 7'de değişikliğe gitmeliydi ama bu şekilde kalsa bile sorun yok. 7'dense 7s alınır. S serisi her zaman daha iyi oldu.

    Hay bu 10. yıl zımbırtısını kim çıkardıysa! İyi başak geçmiş! Apple'dan doğrudan "10. yıla özel cihaz çıkaracağız" açıklamasını duymadan kesinlikle 10. yılmış 20. yılmış 100. yılmış muhabbetine ne girerim ne de buna inanırım!

    7s varken neden 7 almalı ki? Herkes en son çıkan modeli almak zorunda mı ki? Ben sözde çıkacak iPhone 8 modelinin çok çirkin olduğunu, hayatta almayacağımı, onun yerine 7s'i almayı düşünebileceğimi dile getiriyorum, adam kalkmış "8 dururken kimse 7s almaz" diyor. Sen telefonu masaya koymak için istiyor olabilirsin ama ben gözüme hitap eden hangisiyse onu istiyorum. Olay bu. Zaten şu çift kamera olayı geldi geleli cihazlar saçma salak hallere büründü!

    Hep söyledim, yine söylüyorum. Bence Apple'ın en çirkin ürünü 7+, sonra da çıkacak sözde iPhone 8. Böyle leş tasarımlar görmedim ya! "Alınmaz" dediğiniz 5s'in bile tasarımı iPhone 7 ve 7+'ınkinden daha güzel.

    Laf ettiğiniz Android cihazlara değinmiyorum bile. Nextbit Robin'in, Sony Xperia Z5'in, Galaxy Note 7'nin tasarımına bakın sonra konuşun. Note 7'nin tasarımı ve özellikleri harika mesela. Note 7'ye niyetlendik, ülkeye gelmiyor iyi mi :)

    Yıllardır iPhone kullanıyorum, bir kere masaya telefon koymuşluğum yoktur. Aksine, hep çantamda taşırım telefonu. O yüzden göstermelik olsun diye değil, hoşuma gideni alıyorum. Sözde 8'i hayatta almam. Böyle çirkin telefon mu olur ya!

    Sözün özü, kullanıcı son ürünü almak zorunda değil. Sen 8 alırsın (ki o bile kesin değil), ben 7s alırım. Başkası da iPhone 4 alır. Olay bu. Zevk, renk meselesi. Estetik olayını da unutmamak gerek.

    İyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 31 Ağustos 2017; 13:45:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Yani Apple'ın tek modele odaklanacağına hala eminim. Fakat şöyle bir gerçek var; bugüne kadar hep 8 sızıntısı gördük. Onu bırak sızıntıları yayan kaynaklarda sağlam. Adamlar ne sızdırırsa o çıkıyor. Burada çelişki var hocam 7S e ait sayılı sızıntı var. Hep 8 sızıntısı. Üzülerek bu demek oluyor ki çerçevesiz OLED ekran, cam yüzey sözde iPhone 8 dedikler cihazın çıkma olasılığı bir hayli yüksek. Ben de sizin gibi çıkmayacağını düşünüyorum ama dediklerim düşündürücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi mixx 2 veya iphone 7s-8 hangisi geliri se onu labilirim, 7 plusu kasasını sevmediğim için kasa-çerçeve oranı yükseltilmiş bir cihaza geçiş yapmak için bırakacağım yoksa taş gibi cihaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7S ve 8 aynı anda gelirse iPhone topuğuna sıkar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Ama sızıntılar bunu gösteriyor ne yazıkki. Eğer 8 ile 7S aynı anda çıkartırsalar gerçekten Apple değişmiş derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş resmen daha çıkmadan resmi olmayan tasarıma bütün nefretini kusmuş :D
    10. Yıla özel tasarımı nasıl olur da bu kadar kötü bulurken Samsung Note serisini bu kadar sevebiliyorsunuz anlamış değilim. Hatta iPhone'da Note tasarıma benzemeye başladı bu son sızan tasarımlara bakarsak.
    Benim fikrim, ekran da ölü nokta kalmayacak kadar büyük olmalı ekran. Oled ekrana geçilecek sızıntılarına bile çok sevindim ki öyle olmalı bence daha çok yakışır iPhone estetiğine. Üstüne daha kaliteli bir görüntü sağlar bize.
    İphone 6 kullanıyorum çıkan son modellerde telefonumu değiştirecek bir sebep bulamadım şahsen. Tamam, touch id değişti, home tuşu değişti, bir kaç detay eklendi iyi hoş ama tasarım olarak da performans açısında da etkilenmedim hiç.
    Ancak iPhone 8'i ( ya da X editon) gördükten sonra bayıldım. Devrim niteliğinde değişikliler ve yenilikler göze çarpıyor. Benim az param da olsa çok param da olsa yıllardır nerdeyse aynı tasarımlı olan modeli almam açıkcası. Gerçekten yenilik ve değişiklik olan modeli alırım. He alamıyorsam da yine 7s'i almam. 6 ile devam ederim.

    Baya abartılmış forum da nefret derecesinde bakılıyor bu yeni tasarıma cidden çok ilginç :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.