Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.362
Cevap
138
Favori
808.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sampler kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam ben telefonu sizden önce alıp 9 iş günü kullanıp iade ettim, ben sizden önce eskittim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbasdereli70

    11.11’de Gsm Dünyasından aldığım 8 plus geldi. Herhangi bir problem yok satıcının telefonu neden geç kargoladığını sorduğumda yüzüme telefon kapatması dışında.

    Merhabalar hangi renk aldınız acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse de sana demiyor 'bu nedir ya' senin yüzünden telefon kullanmayacağım artık.
  • vasel kullanıcısına yanıt
    Gold hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Hocam birisi küçük bir dükkan satıcısı esnaf yani adam ben bu ürünü geri iade almıyorum diyip n11 mesajlarına cevap vermeyebilir.Tüketici Mahkemesi ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

    Gürgeçlere mesaj attım sordum problem çıkarsa iade alacaklarını teyit ettiler. Benim aldığım yere göre 160 lira daha pahalı ama en azından kurumsal ve Apple Yetkili satıcısı en azından içim rahat olacakdır. Firma ile görüşüp belki birazcık fiyat da indirim sağlanabilir.

    Gurgecler cok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralı var hocam portre modunun...
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Saolun.3200e aldım.Kaydını yaptırmadım daha
  • Bende dün 8 plus 256 gb space grey ile üst modele geçmiş oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 11.1.2 GÜNCELLEMESİ GELDİ :)
  • Bizim telefonlar ne kadar titriyor arkadaşlar Twitter’da beğeniyorum titriyor Facebook’ta beğeniyorum titriyor. Var mıdır bunu kapatmanın bir yöntemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Beyler ben almaktan vazgeçtim

    Gelecek indirimler hakkında bilgimiz bulunmamaktadır.Satın alınan cep telefonuna Sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2’nci el statüsüne geçer. İlgili mevzuat gereği Cayma Hakkı kapsamında ""ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması"" gerekmektedir. Bu nedenle de Sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler Cayma Hakkı kapsamında iade alınamamaktadır. Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir. Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir. - 23:21:59

    canlı destek böyle dedi yani bir problem olursa 15 - 20 gün uğraştırırlar bu kadar pahalı bir cihaz için çekiniyorum.

    Eski yazılara bakayım dedim . Sizin yazınızı buldum . Benim telefonun kamerasında toz vardı . Teknik servis raporu alıp satıcıya kargoladım . Ama teknik servis raporunda iadeye uygundur gibi bir ibare olması gerekiyormuş (bu da yeni saçmalık sanırım ) benim kağıtta böyle bir ibare yoktu sadece arka kamerasında toz olduğunu yazan bir kağıt aldım kaşeli ve imzalı . Eğer satıcı kabul etmezse kendi bilir daha fazla zararlı çıkacak.




  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Efendim mağaza zararlı çıkmıyor.Tüketici mahkemesine veriyorsunuz sonrasında kazanırsanız ücret iadesi alıyorsunuz olay bu kadar.Mağazanın bir problemi olmuyor yani size iade yapacağına Tüketici Mahkemesi ile uğraştırıyor.Mağazada biliyor gerçek bir problem varsa Tüketici Mahkemesinin parayı iade edeceğini ama kendi isteyerek de iade almayıp uğraştırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Efendim mağaza zararlı çıkmıyor.Tüketici mahkemesine veriyorsunuz sonrasında kazanırsanız ücret iadesi alıyorsunuz olay bu kadar.Mağazanın bir problemi olmuyor yani size iade yapacağına Tüketici Mahkemesi ile uğraştırıyor.Mağazada biliyor gerçek bir problem varsa Tüketici Mahkemesinin parayı iade edeceğini ama kendi isteyerek de iade almayıp uğraştırıyor.

    "ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması"



    Bu yazıyı satıcı mı yazmış yoksa cayma hakkında mı yazıyor bu ?



    Satıcı yazmışsa hiç bir değeri yok . Cayma Hakkına ek madde koyamazlar . Aşağıda buna uygun bir madde yok.

    Cayma hakkının geçerli olmadığı ürünler nelerdir?
    Müşterinin, 14 gün içinde mağazaya iade talebinde bulunduğu halde iadesi mümkün olmayan durumlar aşağıdaki gibidir:
    - Alıcının isteğiyle kişiye özel olarak üretilen, üzerinde değişiklik veya ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler,
    - Niteliği itibarıyla geri gönderilmeye elverişli olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kozmetik gibi hijyenik durumu hassas olan ürünleri iade edebilmenin koşulu ürünün açılmamış ve denenmemiş olmasıdır.)
    - Alıcı tarafından açılmış olan ses veya görüntü kayıtları (DVD, CD ve Kaset vb.), basılı ürünler (Kitap, dergi vb.), yazılım programları ve bilgisayar sarf malzemeleri,
    - Çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler,
    - Fiyatı borsa veya teşkilatlanmış diğer piyasalarda belirlenen ürünler (Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş kategorisindeki tüm ürünler vb.)
    - Tatil kategorisinden satın alınan otel, yurt içi/yurt dışı turlar, gezi ve uçak bileti gibi ürün ve hizmetler. Bu ürün ve hizmetlerin iptal/iadesi, satıcı acente uygulaması doğrultusunda yapılır.) İade Sürecini Gör



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 17 Kasım 2017; 17:56:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    n111 Destek yazmıştı.
  • fikret3968 kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen zevk meselesi tabiki kafanızı karıştırmak istemem ama nedense her modelde olduğu gibi iphone 8 plus dahil yabancı youtuber ların videoalrını izlediğim kadarıyla hepsi tercihini space gray siyah dan yana kullanıyor buna iphonedo kahramanımız da dahil bende dün akşam çok kararsız kaldım inceledim kendi kararım space gray renk olanını aldım kısaca ön taraf siyah olacak beyaz çerçevelere bir türlü alışamıyorum ve ekran kasa oranı çerçeveler çok göze batıyor tabi ki tamamen kendi görüşüm yinede kendiniz gidip herhangi bir avm yada turkcell vs inceleyip kararınızı verirseniz daha iyi olur
  • Youtube uygulamasında seslerde bir çatlama var. Bunu sadece bu uygulamada yapıyor. Farklı bir ses sorunu ile karşılaşmadım. Acaba herkeste mi böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingdeviL

    Arkadaşlar iosu ilk defa kullanıyorum. Siz hangi programları kullanıyorsunuz ? iosda olmazsa olmaz dediğiniz program var mı ? Bana bu telefon androidden farksız geldi. Kullanmayı bilmediğim için sanırım. Farklı güzel uygulama var mı acaba ? Özellikle fotoğraf düzenleme ile ilgili. Photo lab yükledim 3 günlük deneme çok güzel mesela. Fotoğrafa animasyon bile ekliyor. Arkadaşa şarkı söylettim resmen. Saçlar kaşlar ve ağız oynuyor. Çok hoşuma gitti. Bunun gibi bedava uygulama var mı acaba ?

    Ben kendı begendıgım uygulamaları yazayım sıze

    Oncelıkle Arkadasımı Bul uygulamasını cok kullanıyorum. Mukemmel bır uygulama dıyebılırım. Ekledıgım arkadasım ornegın yola cıktı bana gelıyor. Nerde oldugunu fılan hepsını gorebılıyorum. Ayrıca kısının belırledıgınız yere yaklastıgını uygulama sıze soyleyebılıyor. Bu sekılde nerdesın dıye aramak zorunda kalmıyorum.

    Takvım uygulamasını kullanıyorum ama verılerı google takvımden cekıyorum. Muthıs bır uygulama. Ornegın bır yere gıdeceksınız. Adresı gırmenızle evden cıkmanız gereken zamanı trafık durumuna gore sıze bıldırım halınde soluyor. Gercekten cok kullanıslı.

    Google Maps : En basarılı harıta uygulaması. Trafık tahmınlerı en basarılı uygulama. Kesınlıkle mukemmel calısıyor. Konum paylasımı yapabılmesı, poı destegı ve google databası sayesınde nerdeyse tum ısletme veya yerler hakkında muthıs bır data sahıbı olmasıyla 10 numara bır uygulama. Bu uygulama uzerınden ayrıca konumda paylasabılıyorsunuz. Mesela arkadasınız sızınle konum paylasıyor. Bu sekılde yol tarıfıne basınca arkadasınızın sıze olan meseafesını sure bazında dırek gorebılıyorsunuz.

    SchedJoules: 5 tl lık brı senelık ucretı var. Tum onemlı eventlerı takvımınıze ekleyebılıyor. Ornegın bır dızınız var eklıyorsunuz takvıme. Daha sonra wıdget uzerınden takvım uzerınden goruntuleyebılıyorsunuz. Dızıler, TV programları, Maclar, Avrupa macları gıbı bır cok seyı barındırıyor. Harıka bır uygulama.

    Uber: Ist'da cok ısıme yarıyor. Rahat seyahat, konfor her sey elınızde.

    Lastpass: Tum sıfrelerım, gırıs bılgılerım, dogalgaz abone numaram bıle burada. Ustelık chrome ıle entegrasyonu var. Pc'den bıle bır yere gırıs yaparken bılgılerınızı otomatık tamamlıyor. Olmassa olmaz uygulamalarımdan.

    TV Tıme : Tum dızılerımı bu uygulama ıcerısınde tutuyorum ve hangı gun, hangı dızı oynamıs gorebılıyorum.

    Opet: Arabadan ınmeden bu uygulama uzerınden benzın alıp kredı kartı ıle odeme yapabılıyorum.

    HGS : bakıyem ne kadar ve dolum ıslemlerı bu uygulama uzerınden yapılabılıyor.

    Google Fotograflar : Olmassa olmaz uygulamam. Butun fotograf arsıvım bu uygulama ıcerısınde.

    Apple Musıc : iPhone ıle entegrasyonu mukemmeldır tavsıye ederım. Sırı ıle de basarılı bır sekıdle calısabılıyor. Ayrıca Spotıfy'dan daha cok muzık secenegı var.

    Tavsıye edebıleceklerım bunlar




  • Arkadaşlar ip 8plus için türktelekom VoLTE yi etkinleştiremiyorum.cihaz uyumlu değil diyor.Var mı yapabilen acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Black Friday 24 kasım indirimlerinde hepsiburada'da şu anda 3800 olan iphone 8 kaçı görür acaba onu bekliyorum bir fikri olan var mı? Geçen sene indirimlerde nasıl uygulamışlardı bilen varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans


    quote:

    Orijinalden alıntı: KingdeviL

    Arkadaşlar iosu ilk defa kullanıyorum. Siz hangi programları kullanıyorsunuz ? iosda olmazsa olmaz dediğiniz program var mı ? Bana bu telefon androidden farksız geldi. Kullanmayı bilmediğim için sanırım. Farklı güzel uygulama var mı acaba ? Özellikle fotoğraf düzenleme ile ilgili. Photo lab yükledim 3 günlük deneme çok güzel mesela. Fotoğrafa animasyon bile ekliyor. Arkadaşa şarkı söylettim resmen. Saçlar kaşlar ve ağız oynuyor. Çok hoşuma gitti. Bunun gibi bedava uygulama var mı acaba ?

    Ben kendı begendıgım uygulamaları yazayım sıze

    Oncelıkle Arkadasımı Bul uygulamasını cok kullanıyorum. Mukemmel bır uygulama dıyebılırım. Ekledıgım arkadasım ornegın yola cıktı bana gelıyor. Nerde oldugunu fılan hepsını gorebılıyorum. Ayrıca kısının belırledıgınız yere yaklastıgını uygulama sıze soyleyebılıyor. Bu sekılde nerdesın dıye aramak zorunda kalmıyorum.

    Takvım uygulamasını kullanıyorum ama verılerı google takvımden cekıyorum. Muthıs bır uygulama. Ornegın bır yere gıdeceksınız. Adresı gırmenızle evden cıkmanız gereken zamanı trafık durumuna gore sıze bıldırım halınde soluyor. Gercekten cok kullanıslı.

    Google Maps : En basarılı harıta uygulaması. Trafık tahmınlerı en basarılı uygulama. Kesınlıkle mukemmel calısıyor. Konum paylasımı yapabılmesı, poı destegı ve google databası sayesınde nerdeyse tum ısletme veya yerler hakkında muthıs bır data sahıbı olmasıyla 10 numara bır uygulama. Bu uygulama uzerınden ayrıca konumda paylasabılıyorsunuz. Mesela arkadasınız sızınle konum paylasıyor. Bu sekılde yol tarıfıne basınca arkadasınızın sıze olan meseafesını sure bazında dırek gorebılıyorsunuz.

    SchedJoules: 5 tl lık brı senelık ucretı var. Tum onemlı eventlerı takvımınıze ekleyebılıyor. Ornegın bır dızınız var eklıyorsunuz takvıme. Daha sonra wıdget uzerınden takvım uzerınden goruntuleyebılıyorsunuz. Dızıler, TV programları, Maclar, Avrupa macları gıbı bır cok seyı barındırıyor. Harıka bır uygulama.

    Uber: Ist'da cok ısıme yarıyor. Rahat seyahat, konfor her sey elınızde.

    Lastpass: Tum sıfrelerım, gırıs bılgılerım, dogalgaz abone numaram bıle burada. Ustelık chrome ıle entegrasyonu var. Pc'den bıle bır yere gırıs yaparken bılgılerınızı otomatık tamamlıyor. Olmassa olmaz uygulamalarımdan.

    TV Tıme : Tum dızılerımı bu uygulama ıcerısınde tutuyorum ve hangı gun, hangı dızı oynamıs gorebılıyorum.

    Opet: Arabadan ınmeden bu uygulama uzerınden benzın alıp kredı kartı ıle odeme yapabılıyorum.

    HGS : bakıyem ne kadar ve dolum ıslemlerı bu uygulama uzerınden yapılabılıyor.

    Google Fotograflar : Olmassa olmaz uygulamam. Butun fotograf arsıvım bu uygulama ıcerısınde.

    Apple Musıc : iPhone ıle entegrasyonu mukemmeldır tavsıye ederım. Sırı ıle de basarılı bır sekıdle calısabılıyor. Ayrıca Spotıfy'dan daha cok muzık secenegı var.

    Tavsıye edebıleceklerım bunlar

    Öncelikle uzunca tek tek açıkladığınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşımı bul uygulaması ilgimi çekti. Onu mutlaka deneyeceğim. Bir de apple müziği bugün denedim. Deneme üyeliği ile bir kaç şarkı indirdim. Sonradan gelen mailde deneme üyeliği bitince ücret kesilmeye başlanacaktır yazısını görünce iptal ettim. Bedava müzik indirebileceğim bir uygulama var mı acaba ? Bir de telefonnun galeri sistemine pek alışamadım. Albüm albüm ayırabiliyor muyuz acaba ? Bir de fotoğrafları otomatik icoulda yüklüyor sanırım ?




  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.