Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19891990199119921993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    İnce kılıflar telefonu gerçekten korumuyor. Siz bilirsiniz yine de.
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yukarda yazmış aklın yolu bir. Cafele ve baseus iyi. Cafele elden kaymıyor. Baseus biraz kaygan gibi geldi bana.

    Koruma sağlamayacağı fikrine de katılmıyorum. Cafele ile elimden fayansın üstüne düştü telefon. Kılıf köşeden ezildi ama telefon sapasağlam kaldı.Ha 5. Kattan aşağı atayım sağlam kalsın dersen hangi kılıfı kullanırsan kullan o biraz zor.



    Şeffaf silikon kılıflar en geç bir ay içinde sapsarı olur. Bundan emin ol.

    Cam olarak ta VOXLINK var aliexpreste 3D-4D-5D ekran koruyucular içinde en iyisi. Hem tamamını kapatıyor. Hemde orjinal üstünde koruyucu yok gibi duruyor.



    Forumun bide kılıf bölümü var orda spigen glasstr diye bi ekran koruyucu önermişler. Ekranın ortasında kalıp gibi duruyor. Ekranı yan çevirince bildirim oanelini açarken elin devamlı takılıyor. Tamamını kaplamıyor yani. Bide zamanla kenarlarda toz toplanınca temelli çirkin bi görüntü çıkıyor. Ali expresten alcağın malzemeleri yedekli al. Kırılırsa yada canın sıkılırsa değiltirirsin. Orjinal apple kılıfın çakmaları da var orjinalini aratmaz.



    Not: amaç reklam yapmak değil. Zaten piyasada çinden getirilip 10 katına satablara kazıklanmamak. Yada bi çin kadar olamayıp on kat fiyat çekenlere tepki göstermek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese iyi akşamlar ya şu ehatsptan veya mesaj yazarlwn klavyede sol aşağı emojilern yanında mikrofon var bazen yanlışlıkla basıyorum ve ses çıkıo sessiz ortamda oluyorm onu nasıl kapatabilrm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Varnalı4545

    Herkese iyi akşamlar ya şu ehatsptan veya mesaj yazarlwn klavyede sol aşağı emojilern yanında mikrofon var bazen yanlışlıkla basıyorum ve ses çıkıo sessiz ortamda oluyorm onu nasıl kapatabilrm

    Ayarlar> Genel> Klavye> Dikteyi etkinleştir.

    Bu sekmedeki “tık” ı kaldırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Hocam selam benim mesajlar arızalı göndermiyor iphone 7 plus mı lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gelen şifreyi otomatik forma girmesi için ne yapmamız lazım ?

    Whatshapp dogrulama kodu geliyor mesela mesajlara girip elle tek tek girmek zorunda kalıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trabzonspor -- 13 Kasım 2017; 12:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Aynen sıkıntı iphone da boyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. İ phone 7 32 gb almayı düşünüyorum. İnternet üzerinde yaptığım araştırmada gold bilgisayar şuan iphone 7 32 gb , 2975 tlden satıyor. 2 yıl Apple Türkiye garantili şeklinde belirtmişler. Apple müşteri hizmetlerini aradığımda biz onlarla anlaşmalı değiliz, gold bilgisayarla ilgili problem yaşayabilirsiniz, garanti problemi de yaşayabilirsiniz. Bizden alın hemen satışını yapalım yada teknosa vatan computerdan alın dediler. Malum onların fiyatı biraz daha yüksek 3300 tl. Gold bilgisayardan alırsam, apple türkiye müğazalarından 2 yıl garanti hizmeti alabilir miyim ? Problem yaşar mıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 11.1.1’i dfu modda ipsw yükleyerek kurdum. Uygulamalar, fotoğraflar aynen duruyor. Normalde hepsi silinmesi gerekmiyor muydu? Yanlış yaptığım bir şey mi var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese ;) n11 kampanyasından fazla alınan 1 adet iPhone 7 32 GB gold var elimde faydalanmak isteyen arkadaşlar olur ise 2.800₺ den verebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iPhone 7 Plus kullanıyorum çok memnunum hanımın iPhone 5 artık neslini doldurdu telefon alacağım iPhone 7 Plus ve x arasında gidip geliyorum aradaki Fark almaya değer mi x için plus alıp devam edeyim yoluma çok fazla teknik farkları açıklamadan düz bir kullanıcıyım anlatırsanız memnun olurum iyi haftalar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYNYUY kullanıcısına yanıt
    Şu şartlarda TR'den iphone X alınmaz hocam. Resmen soygun. Ama diyorsan ki benim bütçem çok fazla, X al tabi.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    benim kanatim x sadece tr den değil hicbir yerden alinmaz. applenin balonu x daha simdiden sikayetler cok fazla ozelikle ekran dokunmatigi sogukta tepki vermiyormus ve ekranda boydan boya yesil serit sikayetleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 13 Kasım 2017; 14:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğiniz firma uzun süredir sıkıntılı bir firmadır bulaşmamanızı tavsiye ederim. Ben size o kadarını söyleyeyim sonra ucuz etin yahnisi sözünü söylemeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYNYUY kullanıcısına yanıt
    Şu an alınması en mantıklı cihaz ip7 ve ip7 plus gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın ilk çıkardığı seriler genellikle sıkıntılı oluyor.Önerim mesela 6 alacağına git 6s al 7plus al bende 6s var mesela şuan çıkan balon X'te o faiş fiyatı yanında sorunlarda içeriyor.Burası Türkiye birde çözüm bulunmaz avrupa veya Amerika olsa adamlar hiç münasebete girmeden tak yenisini veriyor.Burada ise Apple olsa bile süründürüyor.

    X almayın.Benim şahsi fikrim.Birde Apple'ın politikası cozutturdu.Çok fazla İphone çıkıyor o bu sebeplerle ve eldekiler çok çabuk eskiyor.İlerde kendi farkındalıklarını ve önemini de yitirecekler böyle giderse.
  • IOS 11.1.1 de olup uygulamaların kapandığı oldu mu hiç?
    İki farklı uygulamada denk geldi bana.


    Bu ne ya uygulamaların kendi kendine kapanmasını istesem android alırdım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 13 Kasım 2017; 18:30:15 >
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    birkaç kez bendede oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende iphone 7 32 gb mat siyah modelini almış bulunmaktayım ve bir kaç saat önce elime ulaştı. Telefon için söylenecek söz yok zaten, çok uzun senelerdir android kullanıcısıyım ve sanırım verdiğim en doğru kararlardan biri İOS a terfi etmek oldu. Alışma sürecinde biraz sıkıntı çekebilirim tabiki ama bir daha androide dönmem diye düşünüyorum. Bakalım iphone ile neleri keşfedicem, merakla herşeyini inceliyorum.
  • Arkadaşlar bende gsm-dünyası adlı n11 sayfasından aldığım ip 7 32 gb cihazımı bugün aldım akşamüstü kılıf ve cam taktırmak için aksesuarcıya girdim adam camı silerken dedi ki bu cihazı 0 mı aldınız bunda nokta kadar 2 tane çizik var dedi. Baktım gerçekten de 2 tane küçük nokta kadar çizik vardı. Sorun şu ki cihazın kutu jelatinini ben açtım telefonun jelatinini adam gözümün önünde açtı.Sizce ne yapabilirim telefonu geri iade etsem parasını yatırırlarsa istemeyeceğim bir durum keza cihazı 2.650 ye mal ettim. Ne yapmalıyım sizce. He çok takıldım mı o noktalara pek takılmadım desem yeridir. Ama yine de kararsız kalıyor insan.
  • 
Sayfa: önceki 19891990199119921993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.