Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Muzikler icin bahsettigin turde serbest klasorlemeyi ancak dosya yoneticisi dedigimiz File Hub vb. uygulamalarla yapabilirsin. Standart muzik uygulamasi ile klasorleme, dizin sistemi gibi seceneklerin yok. Ama muziklerini Playlist seklinde duzenlersen, klasorlemene gerek kalmaz. Zaten ayni sey. iTunes ile bunu surukle birak basitliginde yapabilirsin. iTunes'da sol sutundan Yeni Calma Listesi Ekle'ye tikla ve istedigin sarkilari o listeye surukle. Ayni calma listesi esitleyince iPhone'da da olusur. Oradan secip dinlersin. Muziklerinin ID3 etiketlemesi de eksiksiz ise bahsettigin turdeki listelemeyi yapmis olursun.

    Acikcasi MP3 biriktirip (yasadisi indirerek, yasal satin alarak veya CD'lerden kaydederek) dinlemek eskide kaldi artik. Devir streaming devri. Sahsen yillardir sadece Spotify kullaniyorum. Favori playlistleri hafizaya offline kaydedip dinlemek gibisi yok. En guzel yani, eskiden mp3 arsivimizden muzik dinlerken sarkicilari, albumleri, sarki isimlerini ezberlerdik. Streaming konsepti sayesinde artik sadece muzigin turuyle ilgileniyoruz. Spotify, Apple Muzik, Tidal vb. streaming servislerinin guzelligi, hazir calma listeleri ile eski tip album, sarkici takibini ortadan kaldirmasi. Kulaklikla spor yaparken, arabada, yolda, evde Apple TV ile vs. her zevke ve atmosfere uygun listeleri kolayca secip dinliyoruz. Bu luks icin aylik 14 TL para degil bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    GreenMamba kullanıcısına yanıt
    Bu basligi biraz kurcalasaniz, yaniti kolayca bulurdunuz. Sizden once belki 500 kez ayni soru soruldu ve her seferinde cevaplandi. Her 3-5 sayfada bir Hepsiburada fiyatlari soruluyor👇🏻

    quote:

    iPhone her yerden alinabilir. Yeter ki kapali kutu, aktiflestirilmemis, IMEI no faturasina islenmis ve TU/A part nolu cihaz olsun. Alirken bunlarin kontrolunu bilincli sekilde yaptigin surece, en ucuza satan yerden alabilirsin. Hepsiburada da Turkiye cihazi satiyor ama kullanilmis, iade edilmis cihazlari jelatine sarip tekrar sifir diye sattigina dair cok fazla sikayet var. Ozellikle HB uzerinden satis yapan kucuk firmalar yapiyor bunu (Hepsiburada da artik n11, Gittigidiyor gibi pazaryeri sistemine gecti). Alirsin, cihaz gelince kontrol edersin. Gercekten kapali kutu, etkinlestirilmemis TU/A cihaz ise iki yil Apple Turkiye garantisiyle kullanirsin. Hepsiburada'nin kendisinden aldigin surece, 14 gun kosulsuz iade edebilirsin zaten. Sen bilincli olursan, hicbir satici seni kandiramaz. Su mesajda yazdiklarimi oku, kutu resmi dahi mevcut. Okursan kafanda hicbir soru isareti kalmaz:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124752477

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar ekran sürelerini paylaşabilir misiniz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edeceğiniz bir fotoğraf filitre ve düzenleme uygulaması var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mburak32 kullanıcısına yanıt
    Oney la dabbe mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi Arama Turkiye'de sadece Turkcell'de mevcut.

    quote:

    VoWiFi'in karsi tarafla ilgisi yok. Sen normal sebekeni ve tarifendeki dakikalari kullanmis oluyorsun, bunu hangi kanal uzerinden yaptigin karsi tarafi ilgilendirmiyor. VoWiFi yani Wi-Fi uzerinden arama hizmeti sadece Turkcell'de var. Turkiye'de diger operatorlerde yok bu ozellik yok. Avrupada bu konuda ilk olan Vodafone, nedense Turkiye sebekesine uyarlamadi. Telefonunu ucak moduna alip WiFi uzerinden sebekene baglaniyorsun ve tarifendeki dakikalari kullaniyorsun. Standart VoIP teknolojisinin GSM sebekesine entegre edilmis hali. Telefon cekmediginde cok ise yariyor. Bir de yurtdisindayken WiFi oldugu surece Turkiye'deymis gibi normal tarifen uzerinden gorusme yapmani sagliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreenMamba

    Şu an 7 ve 7 plus arasında gidip geliyorum hocam. Bir erkeğe göre küçük ebatlara sahibim. S7 edge'ten geçicem ama o şık ve zarifti. Bunun kasası maşallah :)

    Hocam S7 Edge'den neden geçiyorsunuz, sonuçta eski telefon değil. Bir memnuniyetsizliğiniz mi oldu?
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    7 geldikten sonra ara ara kendi kendine açılır kapanır oldu. Bıktım androidin saçmalıklarından. Artık arkama yaslanmak istiyorum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telde oyun oynayan biri degilim batarya çok iyi gidiyor. Güncellemelerden sonra şarj süresi kısaldı gibi geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan0192 kullanıcısına yanıt
    Sizin orda elektrik kesintisi var sanirimm powerbank alsaydin keşke telefonu bekletip rekor kirim savaşinami girmişsin hoca arada kalp masaji yaptir telefonun ekran ışıgını açip kullan arama yap msj at oyun oyna resm cek video cek bune böyle 53 saat bekletmemi olur:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Keske almadan once arastirsaydin. Uzun yillardir uygulanan bir yasak bu. Sadece Dubai degil, Suudi kraliyetinin himayesindeki tum ulke/emirliklerde Facetime donanimsal olarak engelli. Kral hazretlerinin kesin emri var, Apple da tipis tipis uyuyor buna ve o bolgeler icin urettigi cihazlarda engelleme yapiyor. O yuzden AE/A ve AB/A part nolu cihazlardan uzak durmak gerekiyor.

    Hiç aklıma gelmedi. Böyle bir şey olacagına ihtimal dahi vermezdim. Cidden çok sasırdım.

    Ama iyi tecrübe oldu. Bundan sonra yine abd ya da ingiltere'den almaya devam. Bu yobaz telefonu da kullanıcaz mecbur. Facetime yok diye atılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Spotify premium kullananlar var mı arkadaşlar? Bir şey sormak istiyorum kulaklık son seste sanki az veriyor sesi. Bir şey engelliyormuş gibi oluyor sanki son seste kulaklıklar kulağı baya rahatsız etmesi lazım hatta bazen sona kadar açamazsın bile ancak benimkinde son sese alıyorum hiç öyle olmuyor yanımda geçen arabanın sesini bile duyuyorum. Garantiden kulaklığıda değiştirdim birde sıfır geldi ancak istediğim ses yüksekliğini alamıyorum son sesde, başka ayarıda yoktur ki herhalde.

    Ayarlardan ''Müzik Kalitesi'''ne gir ''En İyi''yi seç. Muhtemelen seninkisi otomatik ve normal'dedir.

    Eger bu ayardan sonra da memnun değilsen kulaklar gitmis demektir hocam senin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    @onur_emu Desteksiz yazmayalim. Dubai'de satilan Facetime'li cihazlar, bizdeki gibi bavul ticaretiyle gelen avrupa/ABD cihazlaridir (LL/A, ZD/A, B/A vb. part nolu cihazlar). Bavul ticaretinin yogun oldugu tum ulkelerde (Turkiye de dahil) bu tur kayit disi cihazlar satilir. Dubai'deki bavul ticaretinin asil amaci, Facetime'li cihaz getirmek. Yoksa resmi ithalat Facetime yasakli AE/A cihazlarin fiyati da ABD ile ayni. Cin Halk Cumhuriyeti cihazlari CH/A part noludur, hepsi A16XX serisidir ve CDMA modemlidir. Bavul ticaretiyle Cin cihazi getirmek, ABD/avrupa cihazi getirmekten daha pahali zaten. Su mesaji okursan yurtdisi cihazlarla ilgili aydinlanirsin:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

    @garop Li-ion pillerin kimyasal yapisi geregi, kullanim kosullarindan, isletim sisteminden, ortam sicakligindan bile kaynakli bu tur durumlar olabilir. Panik yapmaya gerek yok. Ama ozellikle cihazi arabanin deposu gibi surekli "tam sarj et, kapanana kadar kullan" seklinde kullaniyorsan, o tur durumlar cok normal. Pili dogru kullanim aliskanliklariyla kullandigin surece uzun sure saglikli sekilde goturur. Pil kullanimi konusunda su onerilere goz at derim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122367544

    (Şimdi ben bilmiyorum hayatımda da iphone elime almadım kusura bakma hocam yaa :( Desteksiz sallıyım dedim yakalandım çok üzgünüm ne olur beni affet.) Şuan facetime sız 7 plus AE/A kullanıyorum Dubai den aldım. Bundan önceki cihazımda facetime olan 7 idi yine Dubaiden almıştım ve A1660 ve ZP/A - Hong Kong idi. Bence siz telefonda facetime yok diye uzak durmak gerek diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin.




  • enevre kullanıcısına yanıt
    Haklsını hocam viral listeler daha sık değişiyor onları da takip ediyorum , öğrenciyseniz Spotify öğrenci indirimini Türkiye ye de getirdi isterseniz ondanda faydanabiliriniz indirimle 6,99 ₺ oluyor aylık ,3₺ indirim iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

    Arkadaşlar merhaba,

    Apple iPhone 7 Plus 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Mat Siyah renk almayı planlıyorum.

    Sizlere sorum; iphone'u, apple.com'dan ya da apple store'dan almak ile hepsiburada gibi bir alışveriş sitesinden almak arasında, garanti vb durumları açısından bir fark var mı ?

    Şu anda;

    Apple.Com Fiyatı : 4271 TL (Havale indirimi ile birlikte)
    MediaMarkt Fiyatı : 4449 TL
    HepsiBurada Fiyatı : 3779 TL


    Bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor. Ben hepsiburada'dan sipariş vermeyi planlıyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım?


    Sevgiler,

    (IPhone dünyasına ilk kez giriş yapacak olan bir eski samsung kullanıcısı :))

    Hocam tahminimce zamdan önce hepsiburada.com yüklü miktarda çekmiştir şimdi de o fiyattan satıyordur. Hepsiburada çoğu üründe diğer mağazalardan daha ucuza satıyor. Bi sıkıntı olmaz merak etme gönül rahatlığıyla hepsiburada.comdan alabilirsin.




  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    Ne demek istedigin anlasilmiyor. Ironi mi yaptin, laf sokarak beni duzelttigini mi saniyorsun, yoksa ciddi misin anlayamadim. Ben yine de sana bilgi vereyim. Hong Kong (ZP/A) cihazlari tabii ki A16XX-CDMA'dir. Zaten bu yuzden "garanti Turkiye'de gecerli olsun istiyorsaniz Cin, Hong Kong, Makau, Japonya, Kosta Rika ve ABD (Sprint/Verizon/Simfree) cihazlarindan uzak durun" diyoruz. Intel-Qualcomm ayrimi ulke bazli cografi bir ayrim. Asagida bilgi var (bu baslikta yuzlerce kez paylastik). Ayrica Facetime kullaniyorsaniz, ki iOS platformunun en onemli ozelliklerinden biri, AE/A ve AB/A cihazlarindan uzak durun diyorum tabii, yakin temas kurun mu diyeyim? Ben yukaridaki mesajimda Dubai'deki bavul ticareti cihazlarinda Cin (CH/A) cihazlari azdir dedim sadece. Hong Kong cihazi bulabilirsin tabii, Cin cihazi da bulursun. Japonya cihazi bile denk gelir. Ama cogunlukla ABD/avrupa cihazi satiliyor. Bizdeki Fatih/Sirkeci esnafi ne satiyorsa, onlar da aynisini satiyor.

    Bu da sana bonus bilgi olsun: Singapur cihazlari da ayni sekilde ZP/A part noludur. Fakat hepsi A17XX-GSM cihazlardir. Cunku Singapur GSM ulkesidir. Ornegin iPhone 7 Plus 128GB Gold modelini Hong Kong'dan alirsan part nosu MN4A2ZP/A olur ve A16XX-CDMA modemlidir. Ama ayni cihazi Singapur'dan alirsan MN4Q2ZP/A olur ve A17XX-GSM modemlidir. Aradaki fark ise bir harf farkindan cok fazladir.

    quote:


    A1778/A1784: Intel modemli iPhone 7 (Garantisi Turkiye'de gecerli) - GSM
    Hangi ulkede satista: Avrupa, Turkiye, afrika, guney amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, ortadogu, guney asya ve ABD (AT&T, T-Mobile)
    ABD'de Apple Store'dan nasil alinir: Full price/unlocked AT&T veya T-Mobile cihazi olarak

    A1660/A1661: Qualcomm modemli iPhone 7 (Garantisi Turkiye'de kesinlikle gecerli degil) - CDMA/GLOBAL (Ek: A1779/A1785 Japonya cihazlari)
    Hangi ulkede satista: Cin, Hong Kong, Makau, Japonya, Kosta Rika ve ABD (Verizon, Sprint, SIM-free)
    ABD'de Apple Store'dan nasil alinir: Full price/unlocked Verizon, Sprint cihazi olarak veya SIM FREE olarak

    Not: Hem A16XX hem de A17XX cihazlarin ayni anda satildigi tek ulke ABD. Butun kafa karisikligi da oradan geliyor zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    hocam telefonda en çok kullanılan kamera ve whatsapp
  • Yaklaşık 1 aydır iPhone 7 Plus kullanıyorum. Deneyimlerimi paylaşmak isterim.

    1- Kamerası gerçekten çok iyi, düşük ışık yüksek ışık farketmiyor, gerçekten (Canon,Nikon) fotoğraf makinesi ile çekilmiş gibi profesyonel fotolar çekilebiliyor. Daha önceden Galaxy Note Edge kullanan biri olarak (ki onun da kamerası çok iyiydi) iP7+ kamerası ondan da iyi.
    2- Şarj olayı: iPhone'nun ekosisteminden olsa gerek, bana batarya 2 gün gidiyor. (Wifi-LTE sadece ihtiyaç duyduğumda açıyorum.) Ben Samsung'un aldığımdan beri hiç iki gün gittiğini görmedim.
    3- Ses; iki hoparlör gerçekten sağlam olmuş, zaten iPad kullanan biri olarak, Apple'ın ses kalitesine laf edemem. Airpods kulaklıkların ses performasını beğenmedim.
    4- Ön kamerası Note Edge'den iyi değil. Note Edge selfie konusunda daha iyiydi.
    5- Isınma problemi hiç yaşamadım.
    6- Ekran üstü çıtlama falan da yok.


    Kısacası her yönden beni mutlu eden bir telefon iP7+.




  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Depolama tarzında bir şey değil çünkü eğer önceden depolama olayı olsa kırmızı iPhone'da ucuzluk olmaması lazım nasıl yaptığını çözemedim ama hepsiburada galiba kendi karından kısıyor ve mağaza yada reklam tarzı işlere para vermediğinden ucuza satabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa - ekran oranı dışında iPhone 7 Plus çok iyi bir telefon.
  • 
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.