Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14171418141914201421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.phonearena.com/news/New-Snapdragon-835-benchmark-results-show-up-fail-to-impress_id89464

    yavaş geçsin throttling e girmeden güzel güzel geçsin o zaman tebrik ederiz
  • benim iphone 7 plus ta da böyle bir sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocarca33


    quote:

    Orijinalden alıntı: grkm_61

    beyler güncellemeden sonra pil çok çabuk bitiyor :/ 1 hafta önce aldım telefonu gayet memnundum..güncellemeyi yaptım pil resmen akıyor..gece %90 da bırakıyorum..sabah %75 felan..

    Guncelleme diyince aklima geldi teli aldiktan 1-2 gun sonra guncelleme geldi ios 10,2 ve ondan once pil cok iyiydi suan bnmde bu sabah %10 gitmis anlamadim iletisim halinde olalim sorunumuz ayni hocam yeni ios gelsinde bakalim cozulcek mi dort gozle ios 10,2,1 i bekliyorum

    aynen hocam umarım yeni güncelleme ile çözerler sorunu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Hocam telefonu şarj ederken sanki %50 ye kadar hızlı %50 den sonra sanki bir tık daha yavaş şarj ediyor gibi sizce öyle bir şey varmı?
    Bir de ben geçenlerde de demiştim hatta size de sormuştum ipad'in şarj aletini almıştım hızlı şarj etmesi için sanki o da bana pek hızlı gelmedi gibi hatta 10 dakika da bir baktım da bir örnek yazayım.

    Saat;
    19:23 yüzde 42 (Burada orjinal şarj aleti vardı)
    19:33 yüzde 54
    19:53 yüzde 69 (69 olduğu anda ipad'ın şarj aletini taktım 77 oldu)
    20:03 yüzde 77
    20:11 yüzde 82 (%100 olana kadar şarj etme hızı biraz daha azaldı)

    Görüldü gibi ipad'ın şarj aleti 10 dakika da yüzde 8 şarj etmiş, hatta normal şarj aleti bana daha hızlı geldi. Yanlış anlaşılmayım bu kadar şarjı habire takmıyorum kafama da ipad'ın şarj aleti daha hızlı şarj etmesi gerekirken daha yavaş şarj ediyor gibi geldi.
    Normalde tamamen 1.30 saatte doluyor pil iphone 6s telefon. İpad'in şarj aleti 1 saate kadar indirir dedim de hiç de öyle olmadı kullanmasam da olur yani anlamadım bu işi güya amper değeri de yüksel adaptörün.

    pilin doğasında bu var zaten.

    http://www.apple.com/tr/batteries/why-lithium-ion/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bugün garip bir sorun oldu pil kullanım ve beklemeleri süreleri aynı varmı başka karşılan
  • İlker kardeşim bırak kim ne yazıyorsa yazsın yaa bosver. Ben iosu ilk zamanlarında kullandım daha sonrasında uzun yıllar android kullandım. Bir cok Samsung modeli kullandım. İos ve çoklu dokunmatik ekran teknoloji dünyası icin gerçekten bir devrim idi. Android cihazlara göre bazı eksiklikleri vardı ve bunları zaman içerisinde kapattı. Apple telefonlar şarj konusunda sürekli şikayet edilirdi. Apple 4 inç ekran ısrarı cok gereksizdi. Biraz daha öyle devam etseydi zaten büyük kendileri için iyi olmazdı.

    Ben hem şarj hemde 4 inç ekran yüzünden iostan uzak durdum. 4.7 inç bile biraz küçük ama fazlasıyla is görüyor su an. 5.5 inç iyi fakat ekran kasa oranı kötü. Daha once 5.5 inç note 2 kullanıyordum biraz daha iyiydi ekran kasa oranı konusunda.

    Su an 6s 32 gb kullanıyorum. Önceki telefonum 4.6 inç Sony z3 compact idi. Şarjı söyle iyi böyle iyi yorumları üzerine aldım tam bir hayal kırıklığı oldu. Yazılım desteği yarım yapalak verdik mi verdik tarzında. Hoparlör berbat az sesli ortamda arama gelsin duymuyorsun. Daha cok problemi var uzun uzun anlatmaya gerek yok. Teknik servis ve müşteri desteği sıfır. Bir daha altın kaplama yapsa tövbe Sony almam. İnanılmaz bir ön yargı oluştu bende.



    iPhone almak uzun zamandır aklımdaydı. Almadan önce hem buradaki hem çevremdeki kullanıcı yorumları üzerine aldım. Suan 10.1.1 sürümü ile kullanıyorum en ufak bir problemim yok. Şarj mukemmel günü çok rahat çıkartıyor. Akıcılık süper takılma kasılma ısınma sıfır.



    Demem o ki bırak insanlar ön yargıları ile hareket etmeye devam etsinler. Markaların fanatikligini yapmaya gerek yok. O su bu hikaye kim kendini nerede mutlu hissediyorsa oraya gitsin. Kamerasını beğenmedim diye bir markaya çamur atmak olmaz cihazi bütünüyle değerlendirmek daha adil olur.



    Ben suan cihazımdan memnunun. Pil konusunda beni üzmez ise 4 sene kullanmayı düşünüyorum.

    Ufak tefek problemler güncelleme ile giderilir ama beni en çok sinirlendiren şey iyi giden pil birden veya güncelleme ile kafayı yemesi. Bazı seyler görmezden gelinir ama benim icin en önemli kriter pil. Telefon kral olsun pili kötüyse günü çıkartmıyorsa at gitsin çöp benim icin. Pil bitecek endişesiyle kısıtlı kullanmak tam bir iskence. O kadar para vereceksin pili bitmesin diye telefonu eline alamayacaksın tam bir facia.



    Pil konusu hariç ben apple gelen olumsuz yorumları hiç sallamıyorum sen de sallama. Ki pil konusunda da bi problem yok bir kaç kullanıcı hariç herkes surelerden gayet memnun.



    Apple yapay zeka ve bir kaç yenelik ile ilerleyen dönemlerde android dünyasını cok zor durumda bırakacak gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • swes S kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok teşekkür ederim güle güle kullanın kazasız belasız inşallah ama bu ergenler gerçekten eşşeğin şeyine suyu kaçırıyor sonra da sen şöyle yaptın da böyle yaptın da yani insanı çileden çıkartıyor hala düzgünce cevap veriyosun kalkıp hakaret ediyor ! üstüne yine gelip sen yaptın ettin diyor.

    neyse onu söylüyorum ben de aynen öyle babamın firması da değil sorunsuz da değil ama bu kadar da sorunlu kullanılamaz durumda bi alet de değil yahu bu ne her sayfaya sorun makinesi sorun sorun sorun sürekli aynı herifler aynı laflar ! benim zaten bunlara laf yetiştirecek zamanım yok bu işsizler gibi dediğiniz gibi aslında bundan sonra en güzeli kaale almayıp cevap yazmamak yeteri kadar bilgi de paylaştım zaten tekrar tekrar aynı şeyleri de yazmaya gerek yok güzel özetlemişsiniz tekrar teşekkür ederim




  • s835 geçecek demişsiniz başka bir şey dememişsiniz de ondan örnek verdim şu an ben pek iç açıcı görmüyorum durumu overall skorlarda, multicore da, grafik skorlarında geçse de single core da ve throtlling de geçeceğini hiiiiç sanmıyorum ki önemli kriterler bunlar sadece tek benchmark yapıp ya da 10 dk sonra s820 performansına gerileyen işlemciyi kim ne yapsın ? keşke ters köşeye yatırsa da bravo desek dediğim gibi ama işleri zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker burak

    A9 820 den bi tık daha iyi A10 da 835 ten 1 tık daha iyi olacaktır işlemci konusunda apple a kafa tutan rakip çıkmadı hala

    f/2.2 çok da kötü değil ama tabi 1.8 daha iyidir.

    o yüzden sadece gece veya loş ışık fotolarında-videolarında fark görürsün iphone 7 ile. plus ile optik zoom olur bokeh vs yani tamamen senin kameradan ne istediğine ve sana yetip yetmeyeceğine bağlı baksana adamlar htc nin kamerası azcık daha iyi fotoğraf çekiyo diye slow motion dan video stabilizasyonundan kamera hızından vs vazgeçip "aypon gamerası beni datmin etmedi yeaa beş para itmez" diyor pişman olma sen de sonra

    Yok hocam pisman etmez. En azindan oyle dusunuyorum kararsiz kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    O zaman başta neden iPhone'u bırakın dediniz? Yağmurda 1-2 dakika kullanmam gerekti, acaba o zaman mı oldu? En iyisi Apple'a göndereyim. Bazı müziklerde (özellikle EDM) yakınlaşmadan bile duyuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler anaekran tuşunun titreşimi ara ara sizede farklı geliyor mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mukoly

    arkadaşlar bugün garip bir sorun oldu pil kullanım ve beklemeleri süreleri aynı varmı başka karşılan

    Al bi se burdan yak



    Hocam ben iki gundur forumda ne yaziyorum bak bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü memnun olmadığınız aleti kullanmak zorunda değilsiniz ya bu cızırtı probleminin gerçekten donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorsanız apple a gönderirsiniz ya da satar başka telefon alırsınız. çünkü bu iki seçenek dışında her hoparlörde hissing denilen boş seste yüksek volume da o noise sesi olur illaki ha kiminde çok farkedilir kiminde çok belli olmaz seri üretim olan her şeydeki inconsistency gibi size de öyle bir hoparlör denk gelmiş olabilir elektronik şans işi denmesinin sebebi yani sorun diye belirttiğiniz şeyler gerçekten kompleks cevapları olan olayı sizin de anlamanızı gerektiren bir durum olabilir uğraşmak istemiyorsanız bir teknik servisten yardım alın ya da satın kurtulun demek istedim kimse sorunlu telefon kullanmak istemez sonuçta o kadar para verdiniz




  • fiyat meselesi değil mi :/ allah yardımcın olsun kardeşim ama uzun süre kullanacaksan aradaki farkı verebiliyorsan 7 yoksa 6s de üzmez emin ol

    fark var mı var aradaki fiyat farkına değer mi buna cüzdanın karar verecek hayırlısı olsun.
  • ysf87 Y kullanıcısına yanıt
    Demek %80 den sonra o yüzden yavaş şarj ediyormuş şimdi anladım olayı. İpad şarjına devam edeyim mi o zaman ben, ancak hala alt seviyeleri yeteri kadar hızlı doldurduğuna şahit olmadım.
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    home tuşuna hızlı hızlı tıklayınca bi iki kez normal sonra bi az titriyor gibi oluyor :D her seferinde aynı şiddette titremiyor ama çok endişe edecek bir durum oluşturacağını sanmam fiziksel tuşa da her zaman tercih ederim iphone 7 home tuşunu bozulma korkusu yok en azından 3.seviyenin hissi de normal tuştan iyi bana göre.
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi gördüm fazla takılmıyorum 2 - 3 gündür şimdi düzeldi benimki normale döndü değerler dediğiniz gibi arkaplanda bişi çalışıyor ama anlamadım
  • Yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı.İki evde kalıyorum ve aynı zamanda okul sürekli yanımda şarj kablosu taşımak istemiyorum.Aklımda üç seçenek varhttp://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/cellular-line-lightning-tasinabilir-sarj-cihazi-5000-mah?place=autocomplete&q=cellular%20li
    Bu markayı pek bilmiyorum ama sarı kutu indirimi ile 79 tlye gelicek.Mfi lisanslı ve kablo taşıma derdim yok.Tek kafama takılan 5000 mah az gibi biraz iPhone 7 maks 2 kere şarj edebilir ondanda emin değilim.
    Yada şarj kablosu alıp ayriyetten bir powerbank almak.Bu bana daha mantıklı geliyor çünkü akşamları powerbankten şarj etmek yerine kablo ile şarj edip gün içinde şarj gerektiğinde powerbank kullanırım.
    Kablo konusunda ise MFİ lisanlı kablo ile orjinal kablo arasında kaldım.Mfi lisanslı olarakhttp://www.hepsiburada.com/anker-powerline-lightning-kablo-2-mt-p-HBV000001378Ohttp://www.apple.com/tr/shop/product/HKA62ZM/A/native-union-belt-xl-3m-lightning-usb-kablosu?fnode=97
    Powerbank olarak isehttp://www.hepsiburada.com/anker-powercore-10000-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-10000-mah-p-HBV000000SNDM
    Kullanan var ise yorum veya öneri verebilen olursa gerçekten çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 22 Ocak 2017; 23:33:32 >




  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Biz sıkıntıları yazıyoruz acaba karşılaşan var mı bu şekilde varsa çözüm alalım diye sen gelmişsin burda sitemli bir şekilde beni dibe gömmeye çalışarak cevap vermişsin. Benim ne kadarlık bir kullanım yaptığımı sen nerden bileceksin ki ilk maddede o şekilde bir çıkış yaptın? son maddede de bununla ilgili bilgisi olan var mı yazdım ve bir arkadaştan gayet normal bir bilgilendirme aldım senin gibi sert mesaj yazan birinden aldığım bilgiden bana ne fayda gelir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mukoly

    arkadaşlar bugün garip bir sorun oldu pil kullanım ve beklemeleri süreleri aynı varmı başka karşılan

    Ben o bölümde full sorun yaşıyorum, %100 dolum yapmama rağmen kullanım bilgisi vermediği oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14171418141914201421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.