Şimdi Ara

***** Apple İPhone 7 Plus 256 GB ***** FİYAT DÜŞTÜ ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz Amerika'dan alınmadır, eski usul pasaport kaydı yapılmıştır sorunsuz olarak hattını tak kullan. Kayıt belgesi mevcut.
    Sürekli kırılmaz cam ile kullanılmıştır.
    Ekranda çizik, kırık vb. yoktur. Camı kırıldığından üst camı revize edildi orijinal olarak.
    Genel olarak kılıfla kullanılmış olup yan çerçevede kullanıma bağlı bir iki yerinde deforme olmuştur. Kamerada bazan hafif titreme oluyor.
    Batarya sağlığı % 97 dir. Pili orijinalidir.

Nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum.

Fiyat 3550 TL. nakit ihtiyacından dolayı kısa süreliğine fiyat bu

0506 366 96 25

***** Apple İPhone 7 Plus 256 GB ***** FİYAT DÜŞTÜ ACİLLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPPORTCENTER -- 9 Kasım 2020; 9:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siyah845__ afterlife97__fatih.ozmen__ 6Clas__ Tenacious D__ biyolojiksavas __xaposian __meccanica __Leonly __nakuzin__ Altanis__ zoece __UltrAslan MCMV __FAKAZLI__ battlecry __opelgt __TIRAZLI __Meroboy __JustSubaru __Lia __Warbladetr __tarikkeskin __sariyerli53_34 __guney_82 __Naughty __DreamEnergy __passoturko __kreasom __htepeli __swashbuckler55 __Hasenkal __çaylak5734 __breakercobra __Tari_34 __er1710 __ankara __chcts1 __Be®H@N __selahattın ışık __SafaSahbaz __Nevi şahsına münhasır __buyuksoy39 __sky__walker __arshenik __Mturan1994 __bioshock1975 __Duna __Memeti __punta __oski66 __Roy CharLes __Kadnezar __Foxpark __Erdemms __Mali Müşavir __tnryldz60 __BLasTeaR __Sevahm__ halogonga__ LNavigator __ Cathedral

• takip

Arkadaşlar referans almayı bıraktım, hali hazırdakilerin yeterli olacağını düşünüyorum. Selamlar...
  • Ürün tarafımca satın alınmıştır.
    Mansur hocamıza efendiliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum, sağ olun hocam. ☘

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 10 Mart 2021; 11:52:42 >
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.