Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haakaan162

    Arkadaşlar biliyorsunuz bende sarı ekrandan şikayetçiyim. Bugün bir arkadaşımla karşılaştırmak için yanına gittim. Bu arada benim telefonum iPhone 7 simsiyah, onun telefonu da iPhone 7 plus simsiyah. Neyse iki telefonun da ekran parlaklığını sona aldım, iki telefonun da ekranı sarı; ancak onun ki daha da sarıydı. Yani anlayacağınız sarının da tonları var şaka gibi yani... Orada bir de iPhone 6 ile karşılaştırdık. iPhone 6 resmen bembeyaz ayrıca ekran ışığı daha fazla... Resmen komedi, gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...

    Ben gülüyorum bol bol. Niye şaşırıyorsun ki? Apple zaten donanımı çoktandır bozdu, daha çok para kazanmak için telefonun fiyatını yükselttikçe kalitesini düşürüyor. Fiyat yükselip kalite ve maliyet fiyatı düştükçe aradaki makas farkından Apple kazançlı çıkıyor. Bir gün gelecek Apple da Nokia gibi bitecek, şimdilik ios yazılımı sayesinde hala satıyorlar eski başarıların mirasını yiyorlar. Yoksa bu dandik alimunyum plastik karışımı beş para etmez kalitesiz, kötü, tek düşüşte camı Hollywood efektiyle komple parçalanan aptal bir telefonu mükemmel bir şeymiş gibi, insanları aptal yerine koymaları zoruma gidiyor. Tamam telefonu nerdeyse 1000 dolar yaptı bu firma ama kalite sıfır kulaklığı da paralı yaptılar kablosuz kulaklıgı.




  • Arkadaslar bende Almanyadan gelecek arkadaşa 7 plus siparişini verdim. Almadan once açıp kontrol etmesini soyledim. Malum sari ekran sorunu almis basını gidiyor. Bakalım nasibimize ne çıkacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz olan Iphone 6, telefonu alalı 14 günü geçti çıtlama sorunuda var ne tavsiye edersiniz arkadaşlar günlük kullanımda sorun değil bunlar tabiki ama insan huzursuz oluyor
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 plus'a sahibim ve ön ekranın kamerasının olduğu bölgeye elimle hafifçe bastırınca tık tık ses geliyor. Bunu oraya basarak fark etmedim tabii ki, telefonu hafifçe sağa sola gerdiğimde de aynı sesi duyuyorum. Çoğu kişi bu herkeste var demiş ama ben yine de rahatsız oldum. Sizde de böyle bi sorun var mı? Acaba genel bir sorun mu bu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 haftadır 7 plus kullanıyorum ekranın rengi diğerine göre sarı ama ben de daha hoş bi izlenip bıraktı renklerin canlılıkları falan
  • Evden Eve Taşımacılık
    Evden Eve Taşımacılıkta öncelikle taşınacak olan evde detaylı bir ekspertiz çalışması yapılır. Fiyatlandırma ve taşıma detayları bu ekspertiz doğrultusunda belirlenir.
    Taşıma için gerekli olan ebatta araç, eleman ve malzeme tarafımızca bulundurulur. Eşyaların cinsine göre paketlenmesi, nakliyesi, yeni yerde kolilerin açılması, mobilyaların yerleştirilmesi, marangozumuz tarafından demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmesi, tüm bu işlemler deneyimli personelimiz tarafından itinali bir biçimde yapılır.
    Evden Eve Taşımacılıkta en mühim işlem paketlemedir. Paketlemede kullanılacak malzemenin kalitesi ve eşyaların cinslerine uygun olarak paketlenmeleri hasarsız taşımanın ilk kuralıdır.
    Büyük parça eşyaların paketlenmesinde kraft baloncuklu naylon adını verdiğimiz özel malzememizden kullanılır. Hiçbir şekilde battaniye ile sarma işlemi uygulanmaz.
    Giysilerin taşınmasında özel askılı giysi dolapları kullanılır.

    Depolama
    Birkaç seneliğine yurtdışına gideceksiniz ve ev eşyalarınızı dönene dek depolamak mı istiyorsunuz? Evde 2 aylık bir tadilat yaptıracaksınız ve birtakım eşyalarınızın evden çıkması mı gerekli? Ya da yazlığa göndereceğiniz eşyaların zamanı gelene dek sağlıklı bir ortamda muhafaza edilmesini mi istiyorsunuz?
    Her türlü ihtiyaç ve durumda depo hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
    Depolarımız İstanbul'dadır.
    Depolamak istediğiniz eşyalar cinslerine ve depolanma sürelerine uygun olarak paketlenir, hazırlanır ve depo içinde istiflenir.
    Depolarımızın güvenliği tarafımızca sağlanır.
    Depolanacak eşyalarınız su, sel, deprem ve hırsızlığa karşı sigortalanır.


    Www.izmiristanbulevtasima.com

    444 36 08

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normalde ocak ayinda degistirmeyi dusundugum cihazimi nasipse cuma gunu degistirecegim aklimda suan 7plus var bulabilirsem jet black bulamazsam rose gold almayi dusunuyorum benim icin cihazin temel sorunlari var mi bilmek istiyorum sari renkmis , islemci ses cikartiyormus vs bunlar benim icin 3 hatta 4.planda misal 6plus kullanirken ust kisimda cok hafif bi aciklik vardi iki ay sonra ekrana toz girmisti cihazi garantiden degistirmistim onda da ayniydi zira 6s de de soguk havalarda cihazda 50-60 seviyesinde pil olmasina ragmen kapanma sorunu yasiyorum 7 de de boyle can sikan kullanimi engelleyen sorunlar yasamaktan cekiniyorum acikcasi tamam garantiden aninda yenisini vermeleri cok iyi ama o islemleri yapmak bile benim icin can sikici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün randevum var ancak şöyle bir yazı okudum randevu sayfamda kayitsiz cihazlari kaydedip gelin diye, ben daha imei kaydi yaptırmadım eger cihZimda sorun varsa ve değişim olacaksa pasaport hakkımı neden kaybedeyim ?
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın en pahalı telefonunu alıp saçma sapan problem yaşayan arkadaşlara üzülmemek elde değil.Sarı ekran problemi küçümsenecek bir problem değil 4000 liraya telefon satmasını bilenler bu telefonları değiştirmeye mecbur,sakın alttan almayın.
  • _CsMaNiA_ _ kullanıcısına yanıt
    Ben Apple Storelerde işlem yaptığımda cihazım kayıt dışıydı fakat bi bakarsın imei kayıtlımı diye kontrol edebilirler. Biraz şans işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yeni İphone da bu sarı ekran goygoyu döner. 5 bin kez söylendi bu bir sorun değil rahatça kullanın telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Tamam versin beyazi kullanalim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı ekran diye ciyak ciyak bağıranlar almasın cihazı. Bize göre yeni teknoloji, sise göre büyük hata! Almayın kardeşim. Evet cihaz sarı ekran!!! Bu saçmalıkları bir milyon defa tekrarlayacağınıza telefonla ilgili tavsiyelerinizi uygulama kullanım ipuçlarını vs paylaşın. Mesela nasıl daha iyi resim çekilir. Arkaplan flu için şunu yaparsanız kusursuza yakın resim elde edersiniz ya da şu uygula şu işe yarıyor türünden şeyler paylaşın artık. Yok pili bu kadar Yok ekran sarı. Yeter artık. Pili etkileyen yüklü uygulamalardır. Artık anlayın. Sen Facebook mesaenger yüklersin ben safariden girerim bataryam seninkinden daha uzun gider. Bunun nedeni cihaz kaynaklı değildir. Bi anlayın artık. Ekran sarı!! Anladık mı?! Mutabık myız?!! Şimdi bu çocukça şeyleri bi kenara bırakın sarı ekranı bildiği halde alıp keyifle kullanan arkadaşlar varsa ve uygulama ipucu vs paylaşmak isteyen varsa paylaşsın. Bu kısır döngüye son verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HB dan 2899 a aldım. Telefonun model kodu MN8G2LL/A (Sanırım A1778 oluyor) 1 yıl apple 1 yıl ithalatçı garantili.
  • Yelken1212 Y kullanıcısına yanıt
    Hayirdir kardeşş senin ekrandami sariiiii ciktii:)bu tepki seni ilgilendirmiyorsa herşeyi kabullenmiş isen cihazi kurcalayip kendi önerilerini sen bize sunarsan biz i mutlu edersinn..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiniz kizdi, cici cocuk olun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

    Arkadaşlar bugün randevum var ancak şöyle bir yazı okudum randevu sayfamda kayitsiz cihazlari kaydedip gelin diye, ben daha imei kaydi yaptırmadım eger cihZimda sorun varsa ve değişim olacaksa pasaport hakkımı neden kaybedeyim ?
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    öyle bi dünya yok, sen yurtdısından al gel burda değiştir vergisiz telefon kullan :D
    her türlü ödetirler o vergiyi adama rahat ol :D
    Ödemessen zaten değişim yapmazlar garantisi de olmaz.




  • Fotoğraflar için farklı klasörleri nasıl açarız hepsi aynı yerde birikiyor :)

    Bu arka planın flu olduğu model 7 plus imiş :(
    Android'den geçiş yaptım. Bunca sene eşeğe biniyormuşum haberimiz yokmuş. Maşallah gerçekten.

    Program önerileriniz var mı ?
    İyi fotoğraflar için özellikle.
  • malahit M kullanıcısına yanıt
    SERİ NOYLA GİRİŞ YAPIN
  • telefondan tek şikayetşm sabaha kadar her gün yüzde 5-6 yemesi ne yapmam gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.