Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26942695269626972698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir süre sonra başlayacak tekrar, kurulum sonrası birkaç saat sorun yaşanmıyor, sonra eski haline geliyor maalesef.
  • cmuniryavas C kullanıcısına yanıt

    Pc de itunesi açın telefonu kablo ile telefonu bağlayın. Bağladıktan sonra telefonu kapatın kapandığı an da(kapattıktan sonra şarj olma ekranı gelmeden ve kablo pc ye bağlı iken) ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun apple logo görününce güç tuşunu bırak ve ses kısma tuşuna basmaya devam et. daha sonra pc ve bi kablo simgesi gelecek dfu moda gidin demektir. gerisini googlea yazarsan dfu mod temiz yükleme diye ordan halledebilirsin

  • Dediklerinizi yapıyorum sanırım ben m1 işlemcili MacBook kullanıyorum Big Sur kurulu içinde direk iTunes yok ve kurulamıyor.Finderdan açıyor windows bir pc ile denesem daha iyi olacak sanırım.

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    Hiç bir sorun yok şu anda dostum ve şarj olarakta iyi duruma gelmiş gibi görünüyor. Batarya sağlığı %86. %100 den 99'a hızlı düşerdi sabah 8.05 te şarjdan çekmişim. saat 10.55 %99 şu anda 1 veya 1 buçuk saat sonra kendiliğinden düşerdi 99'a sıkıntı yok şu anda ileri ki zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama 14.4 biraz daha iyi durumda görünüyor.

  • cmuniryavas C kullanıcısına yanıt

    Bu anlattıklarım ile ben windows yüklü laptoptan yapıyorum. Sizde öyle yaparsanız çözülebilir belki. mac konusunda bilgim yok.

  • Takılmalar devam ettiğine göre 14.2 ile devam , güncellemeye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasılmalar bitmiş denemez ama sanki kasılma süresi azalmış. Daha az rahatsız edici. Özellikle güç modundaysa ve arka planda bazı uygulamalar var ise parmak izi ile direkt kilit açılında ana ekranda çok kısa süreli kasılma oluyor. Ancak eskisi kadar sık olmuyor.
  • Temiz kurulum yapmadan geçtim. Daha önce temiz kurulumu geçen hafta yaptım. Kilit açma esnasında aşırı kasma fps düşüşleri yaşanıyor. Menüler arasında da devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam geçtim 14.3 ten. Pil performansı artmış. Henüz kasma vs görmedim. 14.3 te olanlar geçsin. Önceki sürümde olanlar beklesin
  • güncellemeyi itunesden mi yoksa direk telefondan mı yapayım fark eder mi arkadaşlar

  • 14.4 temiz kurulum ile geçiş sağladım dün gece. Tüm gün kullandım kasma donma olayı sona ermiş durumda. Pil performansı pil %86 olmasına rağmen güzel sonuçlar veriyor. Hemen güncelleyin derim ama temiz kurulum ile..

  • Kasma olayına “şimdilik” geçici çözüm “erişilebilirlik/hareketi azalt”
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBlondie

    Kasma olayına “şimdilik” geçici çözüm “erişilebilirlik/hareketi azalt”
    Öyle yapınca da kasılıyor. Bugün denedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasma olayında bir detay farkettim. Eğer touch id ye tıklayıp açarsanız kasılma olabiliyor ancak telefonu kaldırıp ekran açıldığında sadece parmağınızı dokundurup açarsanız hiç kasılmıyor.

    Çok enteresan bir yazılımsal sorun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ayrıca saydamlığı azalt açık olunca da etkili ama dediğiniz gibi kesin çözüm değil. Bu özellikleri kısınca da göze hoş gelmiyor arayüz.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    hocam 2.5 senedir 7 plus kullanıyorum bildim bileli böyledir bu. ios 11-12-13 şimdi de 14 le kullanıyorum hala da öyle :) aniden tuşa bastığım zaman takılma olabiliyor tabi ki her zaman değil ama. telefonu kaldırıp uyandırdığımda bir sorun olmuyor (ios 14.3de bunla da sorun oluyordu sanırım düzelmiş Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] )


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.1 den geçen var mı nasıl sizce? 14.4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertayKardes

    hocam 2.5 senedir 7 plus kullanıyorum bildim bileli böyledir bu. ios 11-12-13 şimdi de 14 le kullanıyorum hala da öyle :) aniden tuşa bastığım zaman takılma olabiliyor tabi ki her zaman değil ama. telefonu kaldırıp uyandırdığımda bir sorun olmuyor (ios 14.3de bunla da sorun oluyordu sanırım düzelmiş  )

    Hocam ben valla ilk kez ios 14 ile karşılaşıyorum. Demek her telefonda başka başka reaksiyon gösteriyor güncellemeler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak modu açıkken shazam ile müzik dinlettim, operatör adı yazan kısım karıştı. Aynı şey whatsapp’ta ses klibi gönderirken yada arama yaparkende oluyor. Uçak modunu kapattım, operatöre bağlandım hücresel veri filan açık. Normalde operatör adı yazması gerekirken üstte şöyle bir görüntü var.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    Safariye yada başka uygulamaya giriyorum düzeliyor ancak menüye giriyorum bu görüntü.

    Bu sorun 2 senedir var bende. Hiç bir dfu ile temiz kurulumla da olmuyor. O yöntemle hiç bir sorun çözümünün alakalı olmadığına inanmaya başladım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yaklaşık 2 gündür kullanıyorum 14.4ü. gözle görülür batarya performans artışı var. telefon zaten seriydi hızında pek bir değişim görmedim. takılmalar bayağı azalmış ama tamamen bitmiş değil. 14.3 te iken telefonu uyandırdığımda can çekişirdi resmen şimdi bir nebze düzelmiş

    7+ pil ömrü 95

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26942695269626972698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.