Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.347.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekran açıklığı ve diğer malum sorunlardan dolayı 7 plus mat siyah telefonumu apple yetkili servisine verip değişim isteyeceğim, bugün gittim görüştüm. Kutulu olarak teslim almadıklarını söylediler, sadece telefonu alacaklarını söylediler. Değişim olduğu zaman bana açık başka bir telefon mu veriyorlar, benim pek aklıma yatmadı bu?

    Ayrıca değişim onaylandığı zaman farklı renk iphone isteme olanağımız oluyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar..Ekran döndürmeyle ilgili sorun yaşıyorum..ekran dönmesin diye kilitliyorum ancak dönüyo telefonu düz tuttuğum halde..normal elindeyken de kilitli olduğu halde dönüyor öyle kalıyor..bu sorunu yaşayan var mı?resimlerini de çektim saçmalık yan çeviriyorum düzeltiyorum gene aynı..akranı kapatıp Açınca düzeliyor ama gene yana dönük başlıyor mesela..güncellemedim son sürümü..

    En son da üstteki bütün bildirimler gitti son resimde goruldugu gibi..








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 15 Aralık 2016; 18:17:45 >
  • Arkadaslar normalde resimde görüldüğü üzere alt kısmın yani telefon mesajlar mail kamera kısmının şeffaf olması gerekmiyormu yanlış mı hatırlıyorum bir bakarmısınız





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 15 Aralık 2016; 18:21:10 >
  • @arghh Surprizlik bir durum yok aslinda. Eylul 2014'den beri iOS'in bir ozelligi olan Reachability'yi kesfetmissin. Home tusuna iki kez dokundugunda (basma degil dokunma) ekran ustten asagiya iner. Ekranin uzak koselerine tek elle erisebilmen icin dusunulmustur. Ayarlar > Erisebilirlik'ten acip kapatabilirsin. Sahsen Plus kullanmama ragmen kapali tutuyorum.

    Bu ve benzeri ozellikler siklikla kesfedilip baslikta konusuluyor/soruluyor. Ilk kez iOS kullaniyorsaniz,www.apple.com/tr/ios sayfasini incelemenizi ve iOS tips&tricks YouTube videolarini izlemenizi tavsiye ederim. Cok ise yarar ozellikler kesfedersiniz. Boyle yuzlerce detay var iOS'de.

    Mesela 3D Touch ile yapabileceginiz seylerle ilgili 30 farkli ipucu:
    https://youtu.be/twOW41IbxDk


    iOS 10 Safari kullanimi icin ipuclari:
    https://www.youtube.com/watch?v=n4MmGNFf7q0


    iPhone 7 kamera kullanimi ipuclari:
    https://youtu.be/PokpquzhrqY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 15 Aralık 2016; 18:21:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sevdayeli Degisim yapildiginda sana sifir kutusunda cihaz degil, SWAP cihaz verilir. Swap cihaz nedir dersen, Apple ve onu olumune savunan fanatikleri "aksesuarsiz sifir cihaz" diye tanimliyor ama pratikte oyle degil. Swap meselesi tartismali bir konu. Lansman donemlerinde swap cihazlar fabrikadan ayni uretim hattindan cikan sifir cihazlar oluyor, dogrudur. Ama ilerleyen donemlerde saldim cayira politikasi uygulaniyor. Apple degisimden gelen, iade edilen, garanti kapsaminda degistirilen cihazlari ortak bir havuzda toplayip SWAP kategorisinde degerlendirmeye aliyor. Apple'in her sorunda cihaz degisimi yapmasi aslinda oyle hayran kalinacak bir durum degil. Apple kolayca cihaz degisimi yapiyor; cunku SWAP cihaz vermek onarim hizmeti vermekten cok daha ucuza mal oluyor. Yani dunyanin her ulkesinde nitelikli onarim teknisyeni ve yedek parca barindirmak yerine, ucuz isgucunun oldugu Cin'de tek bir merkezde SWAP cihaz merkezi isletmek cok daha ucuza mal oluyor. Sana verilecek cihaz soyle bir kutudan cikma swap cihazi olacak:http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-plus-128gb-cep-telefonu-sifir-swap-P142594453

    @chngrn1905 Seffaf degil. Herkeste sendeki gibi. Bir problem yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevdayeli

    Arkadaşlar ekran açıklığı ve diğer malum sorunlardan dolayı 7 plus mat siyah telefonumu apple yetkili servisine verip değişim isteyeceğim, bugün gittim görüştüm. Kutulu olarak teslim almadıklarını söylediler, sadece telefonu alacaklarını söylediler. Değişim olduğu zaman bana açık başka bir telefon mu veriyorlar, benim pek aklıma yatmadı bu?

    Ayrıca değişim onaylandığı zaman farklı renk iphone isteme olanağımız oluyor mu?

    Aynen öyle swap alacaksın benim iphone se 4 kez swap değişim oldu ekran açıklığı ile geldi sonuncusu da şebeke sorunları ile en son artık satmak durumunda kaldım swap cihaz alacan sende çok kötü işçiliği swap cihazın tamir edilip satılıyor bide etiket koyuyorlar süs vermek için amma elle amma makineyle bilemem ama ilk sıfır aldığın ürün bandındaki kaliteyi bulamazsın mutlaka bir falso çıkıyor acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum apple beni htc almamı sağladı swap cihazları sayesinde yazıklar olsun velhasıl çok açıklık yoksa değişime gerek yok kanımca swap ondan iyi olmayacak çünkü ve alırken de mutlaka ama mutlaka kontrol edin ondada ekran açıklığı ihtimali var kontrol etmeden teslim aldım diye imza atmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyat hesaplanırken kurun tahmini çıkacağı değere göre belirleniyor. 300 TL çok büyük bir rakam. Yanılmıyorsam şuan 1 dolar = 3.50 tl kura göre hesaplanan fiyatlar. Yanılıyor olabilirim.
  • normal böyle...
  • Az önce Apple Destek uygulamasını indirdim "Sınırlı Garantiniz Etkin " diyor. Turkcell'den aldım telefonu. Apple Store dışından alınan cihazlarda böyle mi diyor.
  • İphone 7 de temassız ödeme varmı? Android deki adı Sanırım nfc diye geçiyor
  • Arakadaşlar karşı taraf beni aradığı zaman ulaşamıyor telefonum açık olduğu halde.Ben aradığında ise karşı tarafın telefonu çalıyor.Neden olabilir canım sıkıldı şimdi
  • MhmtBey M kullanıcısına yanıt
    Gözünü seveyim yapma kardeşim :)

    Bak 14 ekimde fiyatlar belli oldu 7 Plus 32 3800₺ dendi. Amerika fiyatı 770$ idi ve kur 3.10 idi Türkiyede.
    770x3.10= 2400 yapıyor. %50 vergiyi ve kar marjını ekleyince 3800₺ oluyor.
    Ama şimdi yeni partiler 3.50 kurundan işlem görecek yani 770x3.50 = 2700₺ ekle buna vergiyi 300₺ zam çıkıyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chngrn1905

    Arkadaslar normalde resimde görüldüğü üzere alt kısmın yani telefon mesajlar mail kamera kısmının şeffaf olması gerekmiyormu yanlış mı hatırlıyorum bir bakarmısınız







    Ayarlar/genel/erişebilirlik/kontrastı artır/saydamlığı azalt açıksa öyle olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Aralıkta Apple storedan aldığım iPhone'un iade tarihi faturada 17 Aralık olarak gözüküyor. Normalde 8 Ocak diye gözükmesi gerekmez mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    3 Aralıkta Apple storedan aldığım iPhone'un iade tarihi faturada 17 Aralık olarak gözüküyor. Normalde 8 Ocak diye gözükmesi gerekmez mi?

    2 hafta içinde iade etme hakkın var. Tarihte sıkıntı yok hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Orasını biliyorum. Fakat Apple'ın noele özel böyle bir politikası varmış diye duymuştum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Orasını biliyorum. Fakat Apple'ın noele özel böyle bir politikası varmış diye duymuştum.

    Bilmiyorum hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. İpad pro 9.7 ve iphone 7 sahibiyim. Facetime da son zamanlarda arama düşmemeye başladı cihazlarıma. Yani karşı taraf sesli ya da görüntülü arıyor lakin çalmıyor. Son güncellemeleri yaptım yedeksiz temiz kurulum dahi yaptım lakin hala aynı..

    ''Rahatsız etme'' özelliği de kapalı.. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Ya da bu konuda çözüm bilgisi olan? Teşekkürler.
  • Beta7 kullanıcılarına hala kararlı sürüm güncellemesi gelmedi değil mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

    Az önce Apple Destek uygulamasını indirdim "Sınırlı Garantiniz Etkin " diyor. Turkcell'den aldım telefonu. Apple Store dışından alınan cihazlarda böyle mi diyor.

    O standart evrensel bir ifadedir (limited warranty), herkeste oyle yazar. Endise edecek bir durum yok. Resmi ihtalat urunu olan yani part no.su TU/A ile biten tüm iPhone'lar Türkiye cihazıdır ve 24 ay Apple Türkiye garantisindedir. Yani KVK, Genpa, Başarı, APR vb. tum anlaşmalı servislerin garantisindedir. Türkiye'de tum kurumsal firmalar resmi ithalat ürünü olan TU/A cihaz satarlar. Nereden aldığının da bir önemi yok. Ister Turkcell'den ister Vatan'dan ister Teknosa'dan ister Avea'dan, hatta istersen mahallendeki 10 metrekarelik telefoncudan al, TU/A oldugu surece fark etmez. Cihaza ilk kez SIM kart takip kurulum yaptigin an 24 aylık garantisi başlar. Cihazinin seri nosunuhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ adresinden sorgulayip kalan garanti suresini gorebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.