Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17031704170517061707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı


    quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica


    quote:

    Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

    daha önceden de sormuştum fakat yanıt alamadım. telefona format atmak istiyorum. itunes'a yedekleyip geri kurunca temiz kurulum olmaz diye içime sinmiyor. Örneğin Instagramın cihazda kapladığı yer 1.5 GB olmuş ben yedekten geri getirirsem bu veriler yine geri gelecek sanırım. Sadece fotoğrafları yedekleyebileceğim, fabrika ayarlarına döndürdükten sonra yedekten sadece fotoğrafları getirebileceğim yöntem var mı? (telefon hala 10.3'de olduğu için IOS 11 yüklenmemesi lazım)

    Uygulamayı silip yeniden kurun.

    hocam onu örnek olarak belirttim bu şekilde bir sürü uygulama var, telefonu sıfırlamak istiyorum. iphone'u bilgisayara bağladığımda klasörler içinde fotoğraflar gözüküyor. bunu bilgisayara kopyalayıp format attıktan sonra aynı şekilde geri yapıştırsam olduğu gibi geri gelir mi galeri?

    Resimleri klasöre yapıştırma olmuyo diye biliyorum hocam ama itunes dan atabilirsiniz belki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Batarya kayıp seviyem batary life de bazen %13 bazen %7 gösteriyor bunun sebebi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Vodafon dan aldığım garantisinin bitmesine 2 ay olan 6s var. Dördüncü defa garantiye verdim. Ekranda sol üstte kararma, bataryada zayıflama, mesaj göndermede hataları vardı. Her garantiye verdiğimde ayrı bir yerini değiştirdiler. İlk verdiğimde yazılım güncelleme,ikincide batarya,üçüncüde ekran, şimdi tekrar ekran değiştirip verdiler.
    Değişim neden vermiyolar acaba? Yada değişim olması için taktik verebilirseniz memnun olurum.
  • onuc0bir O kullanıcısına yanıt
    Sorunun cozulduyse ne icin degisim istiyorsun ? İki kere ekran bir kere bataryan degismis baska bir marka olsa bin turlu bahane bulup geri gonderirler telefonunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battery Life tarzı uygulamarın pil ömrünü doğru yansıtma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. Keza 1 ay önce %100 olan batarya sağlığı şuanda %93 görünüyor. 1 ay gibi kısa bir zamanda ciddi bir kayıp olarak görünüyor.



    Telefonu hor kullanan birisiyim, aman bataryaya birşey olmasın diye yapmak istediğim şeylerden kesmem mesela %100 yapar Youtube de sabaha kadar müzik dinlerim ekran vs. Açık sabah kalkar bir daha %100 falan yaparım



    Bu kullanım senaryosu için bile 30 gün olmadan %7 kayıp çok fazla yalan olduğu aşikar. Bu mantıkla batarya hayatından kısmaya devam ederse sıfır cihazın bataryası 6 ayda pert oluyor demektir ki sanmıyorum. Ayriyetten programda yazan %7 kaybın aksine en ufak bir batarya performansı düşüşü gözlemlemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Haklısınız. Sorunum çözülmediği için 4.defa garantiye gitti telefonum. Her gittiğinde birer haftadan 1 ay zaten kullanamadım. Bugün alacağım telefonu. Yine çözülmezse eğer değişimden yararlanmam için ne yapabilirim? Bunun derdindeyim. Başka markalar olsaydı böyle yapardı diye duruma razı olacak değilim. Apple ın hizmet kalitesi olarak farkını bildiğimiz için tercih ettik.
  • onuc0bir O kullanıcısına yanıt
    Farkli bir garantiye gonderin telefonu verirken 4. Kez verdiginizi belirtin ya da akasya veya zorluya gelip yuzyuze gorusun yardimci olurlar diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxpeqa1xx X kullanıcısına yanıt
    Pilin doluluk ve voltaj durumuna göre değişkenlik gösterir o yüzden tam anlamıyla doğru bir sonuç göremezsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Sarı ışığı ayarlardan normale çekebiliyorsunuz. Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Ekran Kolaylıkları > Renk Filtreleri bölümüne girin. Filtreyi açıp renk tonu yazan kısmı seçin. Yoğunluğu sıfırlayıp renk özünden mavi kısma doğru getirin ya da hangi kısımda beyaz oluyorsa o noktaya getirin sorun düzelecektir.

    değişmedi :(((
  • Benim telefon kafayı yedi, %60 altında şarjda takılı değilse deli gibi yavaşlıyor ve kendi kendine açılıp kapanıyor. Şarja taktığım an hızlanıyor ve düzeliyor.

    Ne ola ki?
  • asbst A kullanıcısına yanıt
    100bin bakımı gelmiştir

    Sıfırla kendine gelsin telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-sqL R kullanıcısına yanıt
    3.parti uygulamalar batarya durumunu gösteremiyor. Apple o tür uyguoamaların batarya verisini görmesini engelledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ios 11in batarya kullaniminin ozellikle arttirildigini dusunuyorum. Bu telefonlari ilk aldigimizda duz 6sler ios 9 ios 10 ile 6.30-7 saatin altina dusmuyordu. Su an 5 saati gecemiyoruz. A9 ve A11 bionic arasinda %40 kadar guc kullanimi farki var. Yani 8lerin ios 10 ile geldigini dusunsek bu telefonlarin 10 saati gormesi lazim. Ama 7-8 arasi geziyor dikkatli kullanimda. Apple surekli batarya kullanimlarini sabit tutmaya calisiyor azar azar veriyor hatta 7de 1960mah verirken 8e 1820 mah batarya koydular. Aynisini 6 ve 6s'te yaptilar. Bizden 60 mah yuksek ve bu kadar az guc tuketen bir islemciyle 7 saat gormesi kasitlidir. Son ios'u her zaman son modellere gore optimize ediyorlar ve eski cihazlari yavas yavas olduruyorlar islemci hizinin dusmesi bunlardan sadece birisi. Kamera ile dahi oynuyorlar 4s i olanlar ios 9 ile fotograf ceksin sonra ios 6ya dusup ayni fotografi alsin farki gozlerinizle gorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouz1806

    100bin bakımı gelmiştir

    Sıfırla kendine gelsin telefon

    hard reset? başka yolu?
  • Arkadaşlar o değilde bu apple telefonları yavaşlattığını söylediği için hakkında davalar açılmıştı o konu ne oldu ? Cihazım daha 5 aylık iphone 6s bi şekilde bu yavaşlatmalarını delil gösterip para iadesi isteyebiliyor muyuz :)
  • Dava sureçleri devam ediyor. Bekleyip göreceğiz nr desek boß 🙃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu iosta istediğim uygulamanın wifi ile bağlantısını kesmenin bi yolu yok mu ? Mesela ben sadece whatsappı engellemek istiyorum wifiden. Hücresel için mevcut sanırım öyle bir ayar ama wifi için yok mudur ? Arkaplanda uygulama yenilemeyi kapatsam da bildirimler geliyor hala.

    EDİT: Spak olmasın diye editliyeyim dedim. Yahu ayalarım bu şekilde olsa bile güncelleme yaparken, ücretsiz uygulama indirirken her defasında parola soruyor bana. Bunun sebebi nedir bir bilgisi olan var mı ?

    Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 17 Şubat 2018; 2:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu babamdan aldım. İlk çıktığında almıştı. 2 yılı geçti yani. Telefon yurtdışından alınma, pil değişimi kampanyasından yararlanamıyorum sanırım? Bir de sizce jelatin kılıf takayım mı öne arkaya? Bozulana kadar kullanırım satmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kullandığım telefon yurtdışı kayıtlı ve pil değişim kampanysından 129 tl ye pili değiştirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pil değişiminden İstanbul dışında Apple Reselller olan Lydia dan yapabiliyor muyuz acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17031704170517061707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.