Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.507
Cevap
310
Favori
1.290.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15991600160116021603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iOS 10.3.1 arada denk geliyor bu süreler.

    Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alptug.55 kullanıcısına yanıt
    iphone 7 kullanıyorum. Evde olmadığım zamanlar ben de aynısını yapıyorum. Sorun olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende evde veya dışarda olayım sürekli o şekilde kullanıyorum
  • Tubidy kullanan yardım edebilir mi
    Mp3 olarak indir diyorum müzik kısmına mp3 gelmiyor video olarak iniyor ve Mp3 e dönüştür seçeneği aktif değil neden olabilir?

    Şansıma 1 Tane indirdim klip yerine thumbnail gözüküyor ve müzik kısmında çünkü mp3 ama öbürleri video kısmında klipli onlar nasıl mp3 e dönebilir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga düşmesi için beklerken 300 lira yükseldi fiyatları şaka gibi. niye böyle oldu?
  • Arkadaşlar halihazırda kullandığı kılıfı bana tavsiye edebilicek olan var mıdır ? Apple'ın kendi kılıfları epey pahalı onun dışında bişey bakıp karar veremedimde. Ekranın önünü kapatan kılıflar var onlarda olabilir.
  • Beyler bayanlar herkese iyi aksamlar

    Bende 1 yil apple garantisi kalmis olan 6s 32 gb var

    Temiz kullanilmis

    Androide gecmeyi dusundugumden satmayi dusunuyorum

    Ikinci el fiyati kacdan gider acaba ?

    Kutusu , kulakligi , sarji orjinal mevcut

    Kirilmaz cam ve kilifla kullandim hep



    Birde samsung s5 var , kotu durumda biraz ekranda 1 adet uzun cizik var, cercevesi soyulmus durumda bunuda satmayi dusunuyorum 250 - 300 lira edermi acaba ? Sarj kapakcigida kirik , bunlarin haricinde hic bir sorunu yok yazilimsal vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun ekranını kırdık, istanbulda nerede ekran değişimi tavsiye dersiniz. apple kendisi çok para istiyor. bir de 2 tür değiştirme var diyorlar. dokunmatik de değişiyormuş, sıyırmalı falan varmış bir de her neyse. bende dokunmatik çalışıyor.
  • Elimde yada daha dogrusu 1 hafta içerisinde iphone 6s 64 space gray cihaz var cihazim hatali kronikden dolayi kapali kutu şekilde apple tarafindan gönderilecek cihaz garantili kapali jelatini üstünde olucak fiyat 3200 saticam ilgilenen varsa msj atabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Arkadaşlar halihazırda kullandığı kılıfı bana tavsiye edebilicek olan var mıdır ? Apple'ın kendi kılıfları epey pahalı onun dışında bişey bakıp karar veremedimde. Ekranın önünü kapatan kılıflar var onlarda olabilir.

    UAG veya otterbox statement series kılıfı tavsiye ederim. UAGı 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum, otterboxu ise dün zorludan satın aldım.

    UAG biraz daha pahalı olmasına rağmen telefona kalıp gibi oturur. Ancak arka kısmında iki büyük delik olduğu için oradan cihazın arkasına toz girmektedir. Bu da uzun vadede telefonun arka kasasında kılcal çiziklere ve ize neden olmaktadır. Ayrıca kılfın köşeleri sivri ve sert dizayn edildiği için pantolon ceplerini delme gibi bir soruna neden oluyor. Özellikle takım elbiseyle UAG kullanmak neredeyse imkansız. Ki zaten outdoor ve doğa sporları ile uğraşanlar düşünülerek tasarlandığı için bu da normal.

    Otterboxda böyle bir sorun yaşamazsınız. Bir kere kılıf Cihazın estetiğini bozmuyor. dahası Drop + protection koruması mevcut. Telefonunuz space grey ise, bu kılıfı gri almanızı tavsiye ederim. Kılıfın arka tasarımı şu ana kadar kullandığım tüm kılıflardan güzel. Kılıfın El yapımı deri kısmı elde güzel bir his bırakıyor. 99 liraya ömürlük bir kılıf. (gri olanı 99 lira, diğer renkleri daha pahalı) Şu ana kadar UAG, Spigen armor serisi( Tough ve slim), yine spigen air,cafele ve orjinal apple marka kılıfları kullandım.

    Ekran koruyucu olarak da spigenin ekranı tam kaplayan modelini tavsiye ederim. Bu noktada da çok farklı ekran koruma kullandım ama ekran koruyucuda en iyisi spigen.

    Otterboxun linkini veriyorum:https://www.apple.com/tr/shop/product/HJFP2ZM/A/iphone-6-plus-6s-plus-i%C3%A7in-otterbox-statement-series-k%C4%B1l%C4%B1f?fnode=99&fs=fh%3D458b%252B33bc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 16 Ağustos 2017; 16:15:50 >
  • Selam, ben de uzun zamandır UAG kullanıyorum. Benim kılıfın arka kısımda delikler yok. Sanırım eski modellerde bu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarjlı kılıf kullanan var mı ?
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Otterbox kılıfı hakkında birşey sormak istiyorum bu arkasındaki şeffaf kısım sert mi ? Açıkcası o görüntü pek hoşuma gitmedi benim. Aradığım kılıf tarzı düz silikon kılıf. Aklımdaki bir diğer soru ise bu kadar vermeye değer mi cidden ? g2 için aliexpressten 5 liraya aldığım kılıf hala telefonun üstünde ve 20 defa düşürmüşümdür telefonu hala çok sağlam şekilde koruyor. O da düz siyah silikon kılıf.
  • Beyler şu benim sorunuma br çare bulan olursa yemin ederim istediği yerde yemek ıslarmarım,
    sorun su telefonda hıc bı sorun yok laın gorusme esnasında her aramada değil ama kendi kendine aramayı sonlandırıyor, cihzı tam 3 kere sıfır ıle değiştiler bu sonuncu gelende aynı operatörüde değiştim sorun devam edıyor guncelleme yenı ıphone olarak tanıtma operatör guncellemesi aklınıza ne geliyors yaptım
    bır turlu cozulmuyor yok mudur bunun bi acıklaması
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Otterbox kılıfı hakkında birşey sormak istiyorum bu arkasındaki şeffaf kısım sert mi ? Açıkcası o görüntü pek hoşuma gitmedi benim. Aradığım kılıf tarzı düz silikon kılıf. Aklımdaki bir diğer soru ise bu kadar vermeye değer mi cidden ? g2 için aliexpressten 5 liraya aldığım kılıf hala telefonun üstünde ve 20 defa düşürmüşümdür telefonu hala çok sağlam şekilde koruyor. O da düz siyah silikon kılıf.

    Arkasi sert plastik. Ama cizilmeye karsi dayanikli. Telefonu surekli degistiren biri degilseniz ve yedek cihaziniz da yoksa, bu kiliflardan kullanmalisiniz.



    Kilifin deri kismi elde hem iyi bir his birakiyor hem de kaymayi önlüyor. Korumasi ise iyi. Bugun ofiste iki kez dusurdum, ta altkattan geldiler, benim dustugumu sanmislar. Sarjda takiliyken sandalye sarj kablosuna dolanmis, farketmedim. Koltugu cekmemle telefon ok gibi firlayip gitti. Hicbir sey olmadi cihaza. Uag ile dönüşümlü kullanıyorum.



    Alideki kiliflardan kullandim, dusurmemde kasa darbe aldi. Markali ve estetik bir sey kullanmak isterim ger zaman. Az paralar vermiyoruz sonucta. 3 kurusluk kiliflarla cihazin estetigini bozmamaliyiz diye düşünüyorum. Bir diger husus, iphone cok narin bir telefon. Hele ekran cami cok dayaniksiz. Kirilirsa da ( ki forumda sandalye yuksekliginden dusurup ekranını kiran bircok arkadas var) dunyanin parasi. O yuzden saglam bir kilif ve ekran koruyucu elzem. Toplamda 150 tl masraf yaparak iciniz rahat kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 17 Ağustos 2017; 16:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    şöyle bir yazı buldum ama

    Meşgule düşen kişinin telefonunu alıp ##002# kodlamasını yaptıktan sonra arama tuşuna basın ve telefonu açıp kapatın aynı işlemi kendi telefonunuzda da yapın ve açıp kapatın sorun çözülecek
  • hocam onu yapmıstım mesgule değil lakin arama sonlanıyor vallahi ne yaptıysam nafile
  • Hocam ben de o arkadaşlardanım. 1 haftalık bile olmayan cihazım elimde kullanırken yemek masasına düştü ve sağ alt köşesinde küçücük bi çatlak meydana geldi. Bugüne kadar yapılmış ekranı en dandik iphone sanırım. Neyse benim hatam yinede farkındayım. Fakat arkasının sert olması benim pek hoşuma gitmedi. Yani inanın hiç ama hiç sevmiyorum o kılıfları. Eğer silikon olarak kaliteli bir kılıf öneriniz varsa sevinirim. Tercihim genelde onlardan yana oluyor.
  • Şu an silikon telefonun her tarafını kapatan bir kılıf kullanıyorum yan taraflar ve şarj,kulaklık girişi dahil kapalı ve telefonu ağırlaştırmıyor memnunum ,
    http://www.dartoriginals.com/
    şu sitedeki kılıflar göze çok hoş geliyor kalitesi konusunda kararsız kaldım daha önce kullanan varmı acaba aramızda ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 17 Ağustos 2017; 17:25:47 >
  • Cannicus kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle alma derim benim bir arkadaşım sitedeki görüntülere aldanarak aldı ama baskı olarak çok kötü ve silik soluk görünüyor bildiğiniz mika kapağa baskı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15991600160116021603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.