Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    öncelikle şunu belirteyim bunu izlemiştim ve dikkatinizi çekmemiş olabilir ama i6 nın bluetooth kapalı:) hem plustan daha iyi şarj sonucu vermesi sizce ne kadar mantıklı? youtubedaki bi çok videoya neden inanmadığımı belirteyim. şimdi hepsinin içindeki uygulama aynımı? aynı operatörmü var? şarj döngüleri denkmi? sonuçta biri yeni olsa biri 3 4 ay kullanılmış olsa illaki fark olcaktır. bu videoda olduğu gibi birinin herhangi bi ayarının değişik olması birbirine üstünlük sağlatabiliyor.

    i6, i6 plus uzun süreli kullandım. i6s 1 hafta kadar kullandım. bi tek deneyimim 6s plusta yok. kullandığım 3 cihazda en iyisi 6 plusdı. en kötüsü 6ydı şarj konusunda tabi:) 6s de üzmedi beni öyle söyleyim.

    bende senin gibi bu hafta elimdeki 6yı satıp 6s e geçcem sıkıntı olmazsa. benim için şarj çok çok önemli değil. sabah çıkıp akşama kadar beni idare etsin yeter zaten bundan şüphem yokda. plus kullanan biri olarak o büyüklük beni inanılmaz bunalttı boy 1.70 bazı pantolonların cebine sığmıyo:D bi daha düşün derim plus alırken




  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Her zaman söylerim teknoloji biraz şans işi. Hele iPhone'da bu şans biraz daha önemli. Adamlar seri üretimde bazı sıkıntıları görmezden gelebiliyorlar.

    6'da eğilme bükülme, kamera kayması, kasa açıklığı, ekranın kasaya tam oturmaması gibi bariz sıkıntılar vardı. Misal ben ön kamera kayması var diye cihazı servise verdim garantisi bitmeye yakın ve dayanamadım beklerken 6s aldım.

    Gelen cihazı da babam istediği için aramızda anlaşarak ona vereceğim. Az önce saydığıım sorunlara 6S'de daha az rastlansa da seri üretimin gerektirdiği farklı bir olay patlak verdi bu seride de.

    İki farklı firma CPU üretimi yaptı ve söylentilere göre farklı üreticinin işlemcisi daha fazla enerji tüketiliyor. Gene iş şansa kalıyor sonuçta bu bilgiler kutuda yazmıyor. Misal yıllardır iphoneların ekran beyazlıkları birbirinden farklıdır.

    Buda gene seri üretimin bir diğer cilvesi Apple belli üretimi yakalamak için paneli LG ve Sharp'a yaptırıyor. Buda benzer iki cihazın ekranlarının farklı olmasını beraberinde getiriyor.

    i6 kullanan bir yakınımda da ne kamera kayması nede farklı bir sorun var. Cihaz canavar gibi. Son olarak şunu da belirtmek isterim forumda da çok konuşuluyor belki ama bende bundan sonra Apple tarafında ''S'' serisi ile devam etmeyi düşünüyorum 6 ve 6S deneyimlerimden sonra.




  • beyler 6s 16 gb ile 64 gb takaslasam mı sizce ?

    üstüne 400 lira falan vericem ama 1 yıllık garantisi varmış swap cihaz 0 diyor hiçbir sorunu yokmuş.

    16 yetmiyor olmuyo böyle :(
  • _CsMaNiA_ _ kullanıcısına yanıt
    Buna yettı buna aldık napabılırız su anda aldık yanı daha durup dururken neden olsun bundan yakınıyoruz burda bende bılıyordum 64 almayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 64 lük alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 16 lık 6s yerine 64 lük 6 almak mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar su belgeler veriler ve diğer toplam 3.5 gb ama bunlar ne göremiyorum aynı zamanda facebook instagram twitter gibi uygulamaların kullandığı alan cok düşük yani telefondaki tüm uygulamarın verilerini düzenli olarak siliyordum kontrol ettiğimde zaten boş olanlar ise 2 10 mb arası falan fakat bu 3.5 gb nedir onu anlamadım
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • quote:

    Orijinalden alıntı: onnow78

    16gb yetiyorsa daha yüksegine para vermeye gerek yok. bende 16 gb var . hiçbir sorun yok.

    aynen bence de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Keşke dediginiz gibi olsa arkadaşlar. Bu hafta icinde 6s yada plus alacagım ancak sırf şarj sorunu yuzunden tabak gibi buyuk iphone 6s plus almak zorunda kalacagim. Bir de şarj konusunda böyle bir video var.







  • Iphone da 16lık yetmez diye kaç defa söyledik valla. Android gibi değil ios çok yer ister ve zamanla hafıza kendi kendine şişer. Devamlı uygulamaları silip tekrar kurmanız dosyalarınızı yedeklemeniz lazım dedik ama dinletemedik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koreaatom

    Iphone da 16lık yetmez diye kaç defa söyledik valla. Android gibi değil ios çok yer ister ve zamanla hafıza kendi kendine şişer. Devamlı uygulamaları silip tekrar kurmanız dosyalarınızı yedeklemeniz lazım dedik ama dinletemedik :)

    akıl vereceğine para ver diyeyim bende
  • Arkadaşlar ağ bağlantım galiba sürekli kopup geliyor. Wi-Fi ve 3G geçerli.
    Bunu tam olarak anlamam için ne yapabilirim ? Test tarzında yani ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unzerstörbar kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle eder temiz ve ikinci el ip6s 64 gb sıfır ip6 16 gb dan daha pahalı olur.
  • Yetmiyor yetmez KESİNLİKLE YETMEZ çok iddialı oluyor bence eğer fifa asphalt gibi ağır oyunların telefonda oynama hastası değilseniz ne yetmez ne kesin yetmez 400 lira fazladan vermek istmeyenlere görsel olarak ifade edelim

    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6s kullanıyorum. Telefonda şuan 9.1 yüklü. 9.2 ye güncelleme yapayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGoldstein kullanıcısına yanıt
    yapın
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam o zaman heyecana gerek yok siyah alıyım bende iyi forumlar teşekkürler tekrardan cevapladığınız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cleet

    Selam arkadaşlar iphone 6s plus da kamera sorunu yaşıyorum.. Gece yada gündüz normal çekimde bir sorun yok ama flaş ile çekince fotoğraf karanlık çıkıyor.. Acaba olayı bumudur dedim iphone 6s vardı arkadaşım da onunla denedik karanlık bir odayı çektik flaş patlıyor çekim normal ama bende simsiyah onda aydınlık çıkıyor.. Ön flaş denen olayda sorun yok ama.. Ayarları sıfırladım olmadı cihazı sıfırladım olmadı.. Reset attım defalarca olmadı.. Restore ettim olmadı.. Apple servisi aradım ordan baktılar test ettiler online yolla ama donanımsal hata çıkmadı sorunda giderilmedi.. Sizde bilgisi olan varmı sormak istiyorum.. Şimdiden teşekkürler..
    quote:

    Orijinalden alynty: cleet

    Selam arkadaşlar iphone 6s plus da kamera sorunu yaşıyorum.. Gece yada gündüz normal çekimde bir sorun yok ama flaş ile çekince fotoğraf karanlık çıkıyor.. Acaba olayı bu mudur dedim iphone 6s vardı arkadaşım da onunla denedik karanlık bir odayı çektik flaş patlıyor çekim normal ama bende simsiyah onda aydınlık çıkıyor.. Ön flaş denen olayda sorun yok ama.. Ayarları sıfırladım olmadı cihazı sıfırladım olmadı.. Reset attım defalarca olmadı.. Restore ettim olmadı.. Apple servisi aradım oradan baktılar test ettiler online yolla ama donanımsal hata çıkmadı sorunda giderilmedi.. Sizde bilgisi olan varmı sormak istiyorum.. şimdiden teşekkürler..

    Arkadaşlar sorunun çözümü konusunda yardımcı olabilecek varmı acaba ?? Büyük ihtimal yazılımsal çünkü flaş çalışıyor kamera da problem yok ama flaş sönünce foto?raf çekiyor.. Orada bir tuhaflık var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleet -- 2 Mart 2016; 2:49:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enola

    Yetmiyor yetmez KESİNLİKLE YETMEZ çok iddialı oluyor bence eğer fifa asphalt gibi ağır oyunların telefonda oynama hastası değilseniz ne yetmez ne kesin yetmez 400 lira fazladan vermek istmeyenlere görsel olarak ifade edelim

    Bu mesaja eklenen görseller:



    Sayın kardeşlerim dostlarım şu müzik video fotoğraf gibi şeyleri taşısanıza internete. Boşuna yer kaybediyorsunuz. Apple Music spotify iTunes Match var fıstık gibi. iCloud Türkcell depo Google drive var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • resimler videolar arttıkça pc de yedekliyeceksiniz ve iphonu rahatlatacaksınız. 16 gb ozaman yeter
  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.