Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1984. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünden beri icloud dan whatsapp yedeklememi geri yüklemeyi çalışıyorum ama icloud drive ı kapatıp açıp tekrar denesem bile sohbet geçmişi yüklenemedi diyor.Format attım en son sürüm yüklü ama bir türlü icloud da yüklü gözüktüğü halde yüklenmiyor bu sorunu yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan var mı?

  • Pubg oynatmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SON OF GOD kullanıcısına yanıt
    Buraya gelip bos muhabbetler yapma seni android fanboyu 6s plusta var suan elimin altında boşta gayette oynatıyor
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Fanboylukla ne alakası var hocam kardeşim de var aşırı kasıyor fps düşüşleri yaşıyor adam 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 pro max var kuzenimde tüm androidlerden daha iyi oynatıyor mesela fanboy olsam tüm apple serisini kötülerdim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SON OF GOD kullanıcısına yanıt
    Bazı konulardaki s20 + al geç diye görünce fanboy zannettim günahını aldım kusura bakma hocam o zaman ben kasma yaşamadım ama yaşayan vardır
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Hocam onu samsung'un orta segment cihazlarını alıp şikayetci olan arkadaşlara söyledim 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam no problem 👏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

    bendeki de geç doluyor saate bakmadım ama bayaa uzun sürüyor 20-100 arası

  • Herkese merhabalar ; 6s 16 gb cihaz kullanmaktayım ve yer olmadığı içinde birkaç update i yapmamıştım; taki geçenlerde Telefon açılmayana kadar….Pc üzerinden geriyükleme zorunda kaldım ,,,Telefon kullanımında hiç sıkıntı yok; tam tersi hızlandı….Fakat aramalarda bazen karşı taraf sesimi hiç duyamıyor ; yada az geliyor ….Sesimin arka planında sanki kar fırtınası varmış gibi çok gürültülü geliyor arada….Bunun sebebi nedir ? Başına gelen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 6s 32 gb kullanıcısıyım. Telefonumda aşırı ısınma oluyor. Oyun oynamam. Sosyal medya ve bazen de tarayıcıyı kullanıyorum. Bu ısınma yüzünden şarjımda cok hızlı tükeniyor ve günde 2-3 kez şarj ediyorum. Batarya sağlığım yüzde 83. Sizce bataryadan kaynaklı mıdır ? Deji batarya taksam ısınma sorunum ve bataryanın hızlı tükenmesi sorunu ortadan kalkar mı ? Farklı çözüm önerileriniz varsa onları da duymak isterim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    Cihaz ısınması uygulamayla alakalı biliyorsunuz, uygulamalar güncel mi tel güncel mi bunlara dikkat edin ısınma instag’da falan bende olmuyor gerçi sürüm 13.3.1 benim sizde sorunsuz bir sürüm yakalayın orada kalın deji batarya hayat kurtarır 6splus cihazım 6.30-7 saat arası ekran süresi alıyorum deji max’de.. Velhasıl kelam dejiye geçsenizde sürümünüz sıkıntılı bir sürümse aşırı ısınma yine olur. Hatta şöyle söyleyeyim bendeki diğer 6s cihazın deji bataryası fazla ısınmadan şişti kaba bir kap var diye farketmedim son anda farkettim farketmeseydim eğer patlayabilirdi bile böyle sıkıntılarda olabiliyor takip etmek gerek aşırı ısındığında bataryayı..
  • GknKyc kullanıcısına yanıt

    Hocam sürümle alakalı olma ihtimali yüksek gibi duruyor , güncel sürümü kullanıyorum 14.5.1 şu anda. iOS 12 de şarj süresi ve ısınma olayı harikaydı gerçekten. iOS 14 e geçtiğimden beri daha Fazla ısınma oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    14.5’e dönün diyecektim ama imzalar kapanmış genel olarak 14.5.1’de ısınma problemi var sanırım kullanmadığım için bilmiyorum. Bizim cihazlar artık son güncellemede hantallaşır diye güncellemiyorum keşke sizde bir sürüm seçip güncelleme yapmasaydınız artık yapacak bir şey yok ios 14’de en iyi sürümü yakalayınca daha güncelleme yapmayın problem yaşamazsınız. Aslında cihazı sıfırlayıp yedeksiz yükleyip bir de denemek lazım bence şansınızı deneyin derim. İyi forumlar.
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    iOS 13’te iken telefonda ısınmalar oluyordu. Kullanmadığım zamanlarda bile ısınıyordu. Ama iOS 14’e geçince ısınma sorunum çözüldü. Muhtemelen cihaz iOS 15’i almayacak. Bir sonraki 14.6 güncellemesini bekleyebilirsiniz. Veya şu anda güncel olan 14.5.1 sürümüne geçebilirsiniz. Yeni eklenen özellikler hoşunuza gidebilir. Ama kimi cihazda animasyonlarda zaman zaman yavaşlama olabiliyor. Şu anda 14.5.1 kullanıyorum. Cihazımda animasyonlarda vb yavaşlık olmadı henüz. Memnunum ben.

    Batarya için bir hafta önce Deji 2300 mAh olan bataryasını taktım. İlk taktığımda şarjdayken kullanmadığım halde ısınıyordu. Birkaç şarj-deşarj sonrası ısınma sorunu geçti. Kalın kılıf kullanıyorsanız yaz aylarında telefon ısınabilir. Batarya zamanla şişer mi veya başka bir sorun çıkarır mı bilemem ama sitesinde yazdığı kadarıyla çeşitli kontrollerden geçmiş. Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım, birkaç ay içinde ne olacak bakalım.




  • 12.1.4 den devam bakalim bazi uygulamalar patladi cok onemli degil ama bankalar patlarsa kotu olur:) son surum nasil arkadaslar benim bu surum beni hic rahatsiz etmiyor kasmiyor :)
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    Bankalar iphone 5 de bile çalışıyor :)

    12.4.1 deyim bende hiç elleme derim hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.5.1 de tuhaflık var telefonu açınca sim pin girme ekranı geç çıkıyor bende mi böyle bilemedimApple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] 

  • ByTMY kullanıcısına yanıt

    bankalar ios 10 altı çalışmıyor şuan yani 4s bitti. kısaca banka uygulamaları ne zaman ios 15 ister o zaman biter şuan ios 10 bile yetiyor diye biliyorumApple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] 

  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Garanti calismiyor hocam iphone 5 de ben de bazi uygulamalarda cihaza uygun son surumu indiriyor 6s plus icin
  • 
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.