Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    benchmark sonuçlarına bakabilirsiniz.
    https://www.anandtech.com/show/9686/the-apple-iphone-6s-and-iphone-6s-plus-review/6

    ama aradaki fark çok küçük olduğu için gerçek hayatta hissedilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 12 Temmuz 2019; 21:34:11 >
  • Arkadaşlar annem ve babam için iTunes 200 GB hesabı aldım ikisi de paylaşımlarını oraya atıyordu.Annemin telefon saklama alanı olarak direk bu hesabı seçerken babamın telefonda sadece 16 GB hafıza üzerinden işlem yapılıyor sebebi ne olabilir ? Biraz DHA açarsam annem de 120 GB yetiniz var diyor babam da 1 GB kalsdı diyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6s ve 6sP aynı işlemciyi kullanıyor olabilirler fakat ekran çözünürlüğü doğrudan performansa etki eder. Birinin çözünürlüğü diğerinin iki katı. Standart uygulamalarda sorun çıkmaz fakat oyunlarda aynı şey söz konusu değil. Çünkü burada yük GPU’nun üzerindedir. Bilgisayar mantığıyla tamamen aynı. Ekran kartı yetersiz gelmeye başladığında fps düşüşlerinin önüne geçmek için çözünürlüğü düşürürüz. Burada da aynı mantık geçerlidir. 6s düşük ekran çözünürlüğü sayesinde oyunlarda daha performanslı çalışır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şopcu kullanıcısına yanıt
    aile paylaşımı ayarları tam olarak yapıldı mı? telefonların sürümleri neler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Android alınmaz
    1.5 sene önce yurtdışından 16 gb iphone 6s ios 9.3.3'lü (pangu jailbreak mevcut) cihaz aldım ve aldığıma çok pişmanım. hem hafızasından dolayı hemde güncelleme yapamadığım için. şuanki kullanımıma göre batarya 2 gün götürüyor ve güncellersem 1 günü bile zor çıkaracağını düşünüyorum. yaklaşık 1 aydır uygun fiyatlı android telefon arıyorum. birdaha apple telefon kullanmamayı düşünüyorum, hem fahiş fiyat politikasından dolayı hemde gitgide kendini daha da kötüleştiren bir ios sürüm serisi olduğundan dolayı. daha önceden 4 yıl iphone 4s ios 6.1.3 ve 6 yıl samsung galaxy s3 kullandım. tecrübelerim böyledir. şuan güncel olarak aradığım marka ise xiaomi. android alınmaz derken birdaha düşünmenizi tavsiye ederim. normal bir insanın alabileceği seviyede fiyatlar artık yok. en önemli problemleri ise 720p bile olmayan ekrana sahip olması ve harici hafıza slotunun olmaması.




  • 12.2 ve 12.3.1 ..ne gibi ayarlar yapmam laxım ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • someone kullanıcısına yanıt
    Harici hafıza slotunun olmaması mı? Dostum lightning usbler, otg dönüştürücüler dolu her yer. Aklı başında adam zaten telefonu sürekli yedekleyip telefondan yer açar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba , geçen cuma ankaradaki bireysel bilisim apple servisine pil değişim kampanyası nedeniyle 6s cihazımı gönderdim. Tek sorunum pilimin cabuk tükenmesiydi.Pil sağlık yüzdem 79 a kadar düşmüştü. Fakat yetkili servisten aldigim bilgide on hoparlöründe arka sol hoparlöründe de arıza olduğu ve değişim için 1899₺ ücret ödemem gerektiği söylendi. Ama kesinlikle eminim öyle bir ariza olmadığına. Bu yetkili servis ile alakalı bilgisi olan var mı? Bugün servisle konusup derdimi anlatacağım gelişmelerden haberdar ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VaporWave

    Harici hafıza slotunun olmaması mı? Dostum lightning usbler, otg dönüştürücüler dolu her yer. Aklı başında adam zaten telefonu sürekli yedekleyip telefondan yer açar.
    bunlar modüler bir çözüm değil maalesef, telefonu kullandığın süre boyuncu bu işlemi kaç kere yapmak istersin ki? desktop bilgisayarıma her ay yedeklerini alıyorum zaten, açılsa açılsa 7 gb yer açılıyor bunu ne yapacağız o zaman? yani sonuç olarak insan o yedeklere tekrar tekrar bakmak istiyor (örn: fotoğraflar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 15 Temmuz 2019; 9:56:35 >
  • şopcu kullanıcısına yanıt
    ayarlar > apple id > aile paylaşımında birbirini görüyorlar mı telefonlar?
  • Evet birbirlerinin kaç GB yükleme yaptıklarını falan görüyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • someone kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten adamlar 3 ayrı depolama alanı olan telefon datıyorlar ihtiyacınız varsa telefonu ona göre alacaksınız başta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • someone kullanıcısına yanıt
    Güncelleme almayan telefon = çöp telefondur. Ben ilk çıktığı zamandan beri 6s kullanıyorum. Yani ilk kullanıcılardanım. Note 5/Z5/Nexus 6P ve 6s aynı dönemin cihazları. 6s hariç hiçbirinin esamesi okunmuyor. Asıl ayıp olan Android 10’u bile kaldıracak donanımdaki cihazlara iki güncelleme verip ortada bırakmaktır. iOS 11 hariç 9 ve 10’u denedim. Şimdi 12’deyim ve memnunum. Siz kendi kendinize eziyet etmeyi seçtiyseniz telefona bok atmanın manası yok. Hem 16 GB telefon alıp sonra gelip şikayet etmek nedir arkadaş? Bu telefonda hafıza kartı yok. Bunu bilerek 16’lık telefon alıp sonra şikayet ediyorsun. Telefonun ne suçu almasaydın o zaman 16’lık. Kendi seçimlerinden kaynaklanan hatalarını karşıda arama. O zaman 32’lik alacaktın kardeş. Güncelleyemiyormuş nereye güncellenmiyor 12’de taş gibi hala açın bakın YouTube hız testi videolarına. Ne bir yavaşlık ne bir kasma hiçbir şey yok. Bunu bizzat 12’de kullanan biri olarak söylüyorum.

    Ayrıca ekranı 720p’den daha yüksektir sallamayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Temmuz 2019; 14:3:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Boşver daha internetten telefona müzik yüklenmiyor denen mallarla dolu ortalık. app storeda bunlae yüüznden youtube converterlar öne çıkanlara giriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 6s’imin batarya sağlığı %65’e düşmüş. Şarjı hiç iyi gitmiyor. Bataryayı değiştirmek istiyorum. Mart 2020’ye kadar garantisi var. Ne yapmam gerekiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. 7 yıllık android kullanıcısı olarak sonunda 6S ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Şuana kadar Samsung s3-s7 + Note 2-Note 7 , Sony Z2-Z3 kompakt , Huwaei Gr5 - Mate 7 , Lg G3 + G4 be Xaoimi Redmi Note 3 + Note 7(2019) cihazlarını kullandım. Şimdi ise 6S kullanıyorum. Bu cihaza geçmemdeki temel sebep artık güncel cihazların boyutları büyüdü. 6 inç 6.4 inçe kadar cıkınca daha küçük ve kibar bir telefon aradım. Bunu ararken de maddiyat beni iphone 7 almama müsade etmedi. 6s aldım ve şuan için çok memnunum. Performans olarak Androiddeki orta seviye cihazlardan daha performanslı. Bu orta seviye dediklerim Samsung A serisi , Xaoimi Redmi serisi gibi cihazlar. Kamera olarak bir tık geride kalıyor ancak sosyal medya için yeterli. Uygulamalar birebir optimize edildiği için instagram,whatsapp gibi programlarda hiç sorun yaşamıyorum. Misal bu uygulamalar Xaoimi ve huwaeinin tüm orta sınıf cıhazlarında sorunlu şekilde çalışıyor. Şimdilik diyeceklerim bu kadar. Büyük ihtimalle bundan sonraki cihazım da İphone olacak. İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sese61 -- 17 Temmuz 2019; 9:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sese61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazımız güzel üzmez iphone farkı ortada
  • istanbuldaysanız apple storeye götürün. ben %78 de iken götürmüştüm ücretsiz değiştirmişlerdi. nasıl o kadar düşürmeyi başardınız anlamadım. isterseniz telefonunuza apple destek uygulamasını indiririp mesajlaşın onlar tam bir döngü sayısı ve sağlığı söylüyorlar.
  • Doğru ancak telefonu sıfırlamayın sakın. Ben akasyaya götürdüm Apple Destek uygulamasında sorun var dediler ancak sıfırlayıp götürdüğüm için Akasya da testlerde sorun yok diyip değiştirmediler %89 iken daha götüreli 1 hafta bile olmadı ama göndermeden önceki aynı sorunlar var bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum durum böyle :D

  • 
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.