Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler 10.3 e geçtim ama bir sorum vardı telefon üzerinden değil de itunes üzerinden yaptım güncellemeyi. telefonu kurtarma moduna alıp itunesi açtım telefon ekranında kablo işareti+itunes vardı yaklaşık 2.43 gblik dosyayı indirirken itunes bu sırada telefon açıldı ve telefon açık vaziyette iken güncelleme yaptım şimdi sorum bu olanlar doğal mı yoksa güncelleme başlayana kadar telefon kurtarma modunda mı olmalıydı. Eğer yaptıklarım yanlışsa temiz kurulum nasıl yapabilirim.



    Teledonda ki ilk gözlemim telefon hızı gözle görülür artış var özellikle youtube tam ekrandan çıkıştaki o ekranın yatayda kalaması sorunu hızlı bir şekilde düzeliyor. Pil konusunda ise ilk yüklemeden olsa sanırım 10.2 ye göre şuan için çok çok az geride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzalar aaçık geri dönmek isteyen varsa beklemesin
    https://ipsw.me/#!/download
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Ben 3-4 ekran koruyucuz kullandim swap cihazdı kılcal çizikler oldu.Kullanirken gözükmüyordu ama gunes altında net belli oluyordu.Kullanirken de dikkat ettim anahtar bozuk para vs olmayan cebe koydum yine de cizildi.Ama telefonu kılıfsız kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert6385

    telefonu kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanan var mı? çizilme durumu nasıl oluyor?

    elden çok kayıyor,o yüzden kılıfsız kullanamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Nisan 2017; 15:6:33 >
  • İos10.3 e güncellemeye değer mi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa iphone kullanıyorum. aldığım gibi, ios 9 ile duruyor, ios 10.3'e güncellemeyi düşünüyorum, yedeklemeyi itunes üzerinden pcye aldım. daha önce herhangi bir yedekle-yedekten geri yükleme yapmadım bu yüzden Merak ettiğim nokta, ios10'a güncelleyip yedeği yüklediğimde SMSler de geri yüklenecek mi?
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi fullde öğlen veya sabah dışardayken kullanıyorum güneşte , gölgede veya içeri girince işe okula sporsalonuna vs düşürüyorum . Ona rağmen 8-9 saatten aşşağı almıyorum ekran süresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanıyorum .

    Hor kullananlardan değilim fakat bu cihazım istisna , kozmetik temiz değil pek :)

    Her düşürdüğümde bi tarafına bişey olduğunu fark ediyorum hocam , kasasının o kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum . Ekranı güzel , çizilme vs olmuyor . Benim cihazın ekranı sonradan orjinal özel serviste değişte garanti dışı kaldı gerçi ama sonuçta orjinal ekran ve çok memnunum çizilme vs kılcal bi iki yerde var sadecd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 10.3 sürümüne geçmek istiyorum yalnız bazı haberlerde dosyalama sistemi değiştiğini gördüm. güncelleme yaparsam ayarlarım fotoğraflarım filan gidermi? güncellemelimiyim sizce 10.3 nasıl?
  • telefon üzerinden 10.3e geçtim , spesifik bir yer sorarsanız söyleyemem ama genel olarak telefon daha akıcı hale gelmiş diye düşünüyorum.bu arada benim gibi 16gb lar varsa 2gb kadar bende yer arttı.16lar için bulunmaz nimet:)



    not:6s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C0LDWAVE

    arkadaşlar 10.3 sürümüne geçmek istiyorum yalnız bazı haberlerde dosyalama sistemi değiştiğini gördüm. güncelleme yaparsam ayarlarım fotoğraflarım filan gidermi? güncellemelimiyim sizce 10.3 nasıl?

    ios update i telefon üzerinden indirip problemsiz güncelleyebilirsiniz. yine de verileriniz çok önemli ise itunes a bağlayıp yedek almakta fayda var. ios sürümünden bağımsız binde bir ihtimal problem yaşanırsa diye. ek olarak bu update de değişim yapıldığından normalden biraz daha uzun sürüyor. telefonu kılıftan çıkartıp hava alacak şekilde kenara koyun evde bir süre oyalanın o gerisini halleder.
    update konusunda ise ios 10.3 19 serisinde şuan en stabil sürüm. ama 9.3.5 de olan 6 6s ve altı kullanıcılar artık o performansları beklemesin. bundan sonra hep daha çok zorlayacaklar telefonları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvador_Limones -- 2 Nisan 2017; 0:36:11 >




  • 6s spor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikcibili -- 2 Nisan 2017; 8:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün telefonumu Beklenmedik Kapanma Sorunları İçin iPhone 6s Programı dahilinde ipoint bursa apple servisine verdim. servis raporda problemi beklenmeyen kapanmalar oluyor diye belirtti. acaba ne olur bu durum bir bilginiz var mı?

    birde telefonun durumunu nereden takip edebilirim? servis bir kağıt verdi.
  • 6s telefonumda tüm bildirim sesleri aynı. facebook whatsapp twitter hep aynı sesi çıkarıyor. facebook messangere ses de atayamıyorum. hepsine farklı farklı tonlar atamama rağmen varsayılanı kullanıyor hep. mesaj sesini değiştirebildim sadece. bu durum nasıl çözülür? ios 10.3 yüklü bu arada
  • akdogru A kullanıcısına yanıt
    10.3'ün oturmasını bekle. Bir iki haftaya muhtemelen 10.3.2 çıkacak. Tavsiyem 10.3'ün son sürümünde iOS 11 çıkmadan önce güncellemen olacaktır. Onu temiz kurulum ile yap ve iOS 11'in son sürümüne kadar da güncellemeden tertemiz kullan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By CrAzY

    Arkadaşlar arka kamera camında çok çok ince 2 tane kılcal var güneşte belli olan çekmeye engel değil hiç de sizde kontrol edermisiniz kılcal varmı sizdede.

    Hocam diş macunu pamuğa sur çok az sonra kamerayı dairesel sil o pamukla çizikler gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Titreşim için bir çözüm buldunuz mu acaba? Yada garantiye verdiniz mi ? İnstagram uygulamasında resimlere basılı tutup ön izleme yapıldığında çıkan titreşim oranı gayet normal geldi bana. Çözüme ulaştığınızda bilgilendirirseniz bizi de iyi olur.
  • selam arkadaşlar ı phone 6s in ekranın sol üst köşesine toz girmiş . şimdi garantiye versem yenisiyle değişim mi olur yoksa temizleyip aynı telefonu gerıyemı gönderırler? ıyı forumlar
  • 10.3 güncellemesi 6s plusı nası etkiledi, indirelim mi beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    ben ekrandan dolayi akasyaya gittigimde, telefonda kendi kendine kapanma oldu farkettiniz mi dedi calisan, bende hayir dedim, arka tarafa gidip geldiginde, anakkart problemi oldugunu ve degisim ciktigini soyleyip yeni cihaz verdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.