Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

    Yıllardır 1 gb ram bize yetiyor diye inat edenler şimdi 2gb ile 3gb arasındaki 1gb a ilah gözüyle bakıyor. Android kullanırken de böyleydi kullanıcılar. Yok birbirinizden farkınız. Komedi.

    Hocam haha😀 ben o 1 gb ram bize yetiyor diyen masum köylülerdenim😀, 6 plus şu anda ios 10la şükür 😀 kullanılamaz halde değil güncellemelerle 10 ay sonra filan daha güzel olucak 😀. Şaka maka hala birçok android amiralden ekran batarya ve performans olarak çok çok iyidir ama 6-6s-6s plus ve 7 serisi ile yanyana getirseniz uygulama açış hızları vs olsun sanki bi iphone değil de üst seviye android amirali gibi bi hava veriyo 😀 e tabi bi ayphone kullanıcısı olarak bu durum beni rahatsız ediyor. O yüzden ram önemli diyoruz ve bu saatten sonra ya 6-6s-7 düz seriler ya da 7 plus alınır diyoruz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    yardımcı olurmusunuz arkadaslar
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    hocam daha önce bu telefonla ios 10.0 kullandınız mı? kullandıysanız ona göre nasıl gidiyor şarj ? bende sizin gibi kötü kullanımlar alıyordum aynı cihazla. garantiden bi sıkıntı yok dediler ama şans eseri başka bir sebeple tleefonu değiştirdiler şimdi ios 10.0 var 10.1.1 e güncellesem mi? güncellersem deneyip yazılımsal mı daha büyük bi fikrimiz olur.
  • taksu T kullanıcısına yanıt
    9.3.2 den beri kullanıyorum telefonu. En iyisi 9.3.5 ti şuandada 10.1.1 daha iyi gibi son sürümler içerisinde. Yakın zamanda 10.2 gelecek o zaman daha da iyi olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.2 ne zaman gelicek arkadaşlar bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.1.1 iyi ama yine baya bug var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 ve 7 plus bu yil hayal kirikliği oldu düşünen varsa 6s yada 6s plus yönelsin pişman olmaz..!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse cevap veremediğine göre sanırım bu sorunu sadece ben yaşıyorum :) Arama yaparken çatlama sesine benzer bi ses alıyorum.Telefonum 6s 32 GB'lık sürümü.. Kapatıp tekrar denediğimde bu sesi duymuyorum.Sadece telefon kitliyken açtığımda arama yaptığımda duyuyorum bu sesi
    İos 10.1 kullanıyorum acaba ondanmı kaynaklanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper2191 -- 27 Kasım 2016; 23:15:31 >




  • 7 Plusta 3 Ram olmasının bence en büyük sebebi çift kamerası bir kaç güncellemeye o kamera ile daha farklı şeyler yapılabilir bellek sıkıntısı olmaması için 3 ram koymuşlardır 6s serisinin eskiyeceğini hiç sanmıyorum ki eskirse 7 de eskimiş olur apple kendi topuğuna sıkmaz vardır bir bildiği

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: momenty


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Ekran çözünürlüğü GPU tarafında sorun çıkarmasa bile bellek tarafında sorun çıkartacaktır. Apple'ın genelde bellek konusunda katı bir tutumu vardır. Gerekli görmediği takdirde artırıma gitmez. 6s serisinde hem düz hem de plus modelinin belleği artırıldı. 7'de ise sadece plus modelinin belleği artırıldı. Düz olanda artırıma gitmedi. Bu demektir ki yeni sistemde düz versiyonda 2 GB yeterken plus versiyonunda 2 GB'ın yetmediğinin işaretidir. Gereksiz olsa niye 3 GB bellek koysun? 6s, 7 ve 7P'de sorun olmayacakken 6sP'da sorunlar şimdi başlamasa bile yakın bir zamanda başlayacaktır.

    Yav hocam a9 işlemcinin dengini diğer markalar android platformunda bile 2k ekranda anasını ağlatıyor ne bu plus karalaması anlamadım.7plusun 3gb ram avantajı sadece 2 3 sene sonra belki çift pencerede avantaj sağlar.daha önce apple ın 1gb ramle andtoid 3gb ramli aletlere neler yaptığını gördük.izin verinde insanlar keyiflerine göre alsın iki cihazda kimseyi üzmez.

    Sen o elemana bakma hem satmaz cihazi hemde ... Atar durur.

    Apple 6s serisinde cok bi farklilik yaratamadi. Eski s serileri kadar heycan vermedi. Buna ornek olarak kameranin s serisinde daha dusuk diyaframla gelmesi beklenirken gelmedi.

    Ote yandan iphone da ilk defa degisen kasa cok bi farklilik getirmiyordu. Ram kamera gibi iyilestirmeler genellikle s serilerinde yapilir duz serilerde saglam bi tasarim gelirdi

    Simdi baktigimizda kasada cok bi degisiklik olmadigi icin apple aslinda s serisinde koymayi planladigi 3gb rami duz seride koymak zorunda kaldi. Yoksa kimse bi cift kameraya tav olup fazladan o paralari vermez.

    Ios 11 de 2gb yetmeyecekmiste bilmem neymiste hikaye onlar ios bu ios yillarca 512mb ramle yag gibi akti. Ios 10 u 1gb ramde calistiriyor 2 gb ramle 4 sene gider rahat rahat.

    ekran bolme falan denmiste oda hikaye. Ciksa bile ne olacak ki? Zaten ramde ard arda 3 4 tane oyun dahi acsan kapanmiyor. Ikisini ayni ekranda gosterdiginde niye daha fazla ram yesin ve yetersiz kalsin ki?

    2gb ramli android s4 bile ekran boluyor rahat rahat calistiriyorken ios mu calistirmicak?

    Birak mr jingi sen nokia ver ona onla oynasin. Yaptigi yorumlarin tamami tarafli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler ios 10 da şişen uygulamaları temizlemek için illa uygulamayı silmek mi gerekiyor yok mu bir yolu bunun baska

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    iOS 10.1.1'i bir türlü indiremiyorum. Sabahtan beri belki on kere denedim. Ama hep hata veriyor. Sorun nedir?



    Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]

    Arkadaşım sorunu bilmiyorum ancak bence itunes ile güncellemeyi dene




  • quote:

    Orijinalden alıntı: macropredator


    quote:

    Orijinalden alıntı: macropredator

    Merhaba, dün itibari ile karşıdan gelen kişinin sesi hem tiz hemde az gelmeye başladı. app destekden telefonla yardım aldım. telefondaki ses kaydetme özelliğini çalıştırdılar burada kayıt edilen sesin iç kulaklığa ve dış kulaklığa olan seviyesini kontrol ettirdiler normal. sorunun yazılımsam olacağını söylediler. itunes den yazılım atalım dediler. bağlandılar ekrana. itunes bağlı tlf nu görüyor ancak yazılım güncelleme yapmıyor. apple servere bağlanırken hata alıyorum sürekli. başka bilgisayardan denedik orada da aynı sorun oldu. ne önerirsiniz?

    yok mu fikri olan?

    Apple la telefonla ulaştık, arandım. arızayı şikayeti dile getirdim. 10.1.1 yazılımına geri dönderdiler tlf nu. ancak gene düzelmedi. restore işlemin tekrar yaptılar sıfırdan yüklemeyi gene olmadı. bugün tekrar arayacağım servis e göndermek için usulu öğrenip göndereceğim.

    ayrıca şunuda belirtmek istiyorum burası mevcut ürünün incelenmesi veya teknik olarak hata kusur özellik belirtilmesinden ziyade satış ve pil senkron formuna dönüşmüş. buda birsürü gereksiz mesajlara sebep veriyor. garip.




  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B010MVQEHY/ref=oh_aui_i_d_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1

    Beyler bu koruyucudan almayı planlıyorum ve almayı düşünen 4 kişi daha olursa iyi olur çoklu alımda 20 liraya yakın kargo parasıda ödemeyiz p.m den ulaşabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkn87

    Arkadaşlar herkese merhaba. Hb da 32 gb lik 6s 2600 tl ve ben çok memnun olduğum note 5 telefonumla değiştirmeyi düşünüyorum. N5 e de iphone6 dan geçmiştim. Siz tavsiye edermisiniz. Benim amacım bu yükselen kurda ve sıkıntılı ekonomik günler yaşayacağımız şu zamanlarda bu fiyata bu nispeten sorunsuz cihazı değerlendirmek istemem. Fikirleriniz çok önemli teşekkürler.

    tavsiye eymem.elindeki telefondan sonra 6s oyuncak gibi gelir.
    performans olarak daha iyi olabilir ana ekran büyüklüğü ve kalitesinden çok şikayetçiyim.hadi büyüklüğünü bilerek aldım,tek elle kullanımda rahat olması artı yönü ama kaliteli bir ekrandan sonra iphone u eline alınca için tuhaf oluyor.
    bataryada da seni çok üzer note 5 ten sonra.
    teknoloji marketlerinde yanyana bir karşılaştırma yap ekran tarafında derim,bataryada ise yoğun kullanıyorsan benim gibi 2 kere şarj etmek zorunda kalırsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mmertkk

    Beyler ios 10 da şişen uygulamaları temizlemek için illa uygulamayı silmek mi gerekiyor yok mu bir yolu bunun baska

    battery doctor adlı uygulama ile cache silebilirsiniz ama battery adında baya uygulama var doğru olanını bulman lazımhttp://appstoretop.com/productivity/154014/battery-doctor-must-have-battery-management-app/




  • Çok teşekkür ederim cevap için çok aydınlatıcı oldu. Ekranımın güzel olduğunu zaten biliyorum ama farkın sizin dediğiniz kadar büyük olabileceğini tahmin etmedim. Aslında dediğiniz doğru. Karşılaştırma yapmam lazım bir teknoloji markette. Teşekkür ederim tekrar
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Film kiralama olayını kullanabilirsin. Telefonundaki boş yerden daha fazla olan bir filmi kiralamayı dene alan hatası verecek. Bu arada gereksiz bellek kullanımı yapan uygulamalar temizlenecek.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    İos 10 da böyle değil ya 😂
  • 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.