Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.512
Cevap
214
Favori
743.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyaç var
    hanımın telefonu iphone 6 muhtemelen güncellemeye basmış sorun oldu ben sıfırladım telefonu ancak home tuşu bozuk olduğundan ve asist touch kaybolduğundan ana ekran düğmesi ile yükseltin yazısını geçemiyorum , normalde home tuşuna basıp sürece devametmem lazım ama sadece güç tuşu çalışıyor ama bir işe yaramıyor
    yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler
  • Sürüm zaten sorunlu bi sürüm.wifi ve veri kendiliğinden açıılıyomuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 10.1.1 diye diretiyorsun ki? O sürüm ne alaka yani bu saatten sonra ios 10a geçmişsin zaten, tüm güvenlik açıklarının kapatıldığı ve bugların giderildiği en son sürümünü kullanmak yerine çıkalı neredeyse 1 yıl olmuş sürümde niye kalıyorsun? Hadi ios 9 olsa neyse de zaten 10a geçmişsin 10.3.3 diğer versiyonlardan kat kat iyi. Hazır imzalar açıkken kur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 11 den memnunum fakat fotoğraf uygulamasının kilit ekrandan ya da ana menüden açılış süresi hissedilir uzamış, sırf bu yüzdem 10.3.3 e geri dönüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yardimci olurmusunuz bir arkadasin iph6 var hdmi kablo aldik iphone destekli fakat tv de wifi istiyor wifisiz nasil baglanacak airplaysiz baglanmak mumkunmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen arkadaşlar ios için Codec paketi sağlam REKLAMSIZ bir VİDEO OYNATICI UYGULAMA ÖNERİN.

    Sene 2017 hala mkv uzantılı dosyayı oynatamıyorum telefondan bu ne salak bir aletmiş ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hommate01 H kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla iphone dan tvye görüntü aktarmak için appletv şart, başka bir yöntem işe yaramıyor.
  • Kabloyla görüntü aktarılıyor alet ayarlardan kişisel erişim noktasını açmanızı istiyor iphonunuza bağlanıyor airplay ilede yansıtıyorsunuz ben platoon marka kablolu cihazla yapmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatty_boy

    Neden 10.1.1 diye diretiyorsun ki? O sürüm ne alaka yani bu saatten sonra ios 10a geçmişsin zaten, tüm güvenlik açıklarının kapatıldığı ve bugların giderildiği en son sürümünü kullanmak yerine çıkalı neredeyse 1 yıl olmuş sürümde niye kalıyorsun? Hadi ios 9 olsa neyse de zaten 10a geçmişsin 10.3.3 diğer versiyonlardan kat kat iyi. Hazır imzalar açıkken kur bence.

    10.3.3 ipsw indirsem shift+restore ile kurulum yapabilir miyim?
  • Evet imzalar açıksa yapabilirsin ipsw.me sitesinden kontrol et yeşilse indir. Ama çok geç kalma yarın ios 11 çıkalı 1 hafta olacak belki kapanabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatty_boy

    Evet imzalar açıksa yapabilirsin ipsw.me sitesinden kontrol et yeşilse indir. Ama çok geç kalma yarın ios 11 çıkalı 1 hafta olacak belki kapanabilir.

    10.1.1 ile 10.3.3 kıyaslandığında i6' da pil, uygulama açma süresi, performans olumlu mu? IPSW' ye göre şuan imzalar açık 10.3.3 için.
  • Valla 10.1.1'in nasıl bir şey olduğunu hatırlamıyorum bile. Hem çok eski hem de ara sürüm olduğu için o zamanlar apple neredeyse haftada 1 yeni sürüm çıkarıyordu çok kullanılan bir sürüm değil o yüzden. Hangi ios versiyonundaysan onun çıkmış en son sürümü her zaman en iyisidir (8.4.1, 9.3.5, 10.3.3 vs.) Hem daha az bug olur hem güvenlik patchleri tam olur. Benim telefonum 3. yılını dolduracak neredeyse bataryası zaten kötü o konuda bir yorum yapamam ama gayet stabil.
  • önce yeni ipad de ios 11 yükledim,
    sorun yok,
    sonra iphone6 da kullanıyorum.

    sanırım tüm ios11özelliklerini 8 ve X da göreceğiz.
  • klawye kullanıcısına yanıt
    App store da playerxtreme aratın hocam. Oynatması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    8'den ziyade 10 ile iOS'in gelecekte bürüneceği halin hazırlıklarını görmeye başlayacağı. Ondan dolayı 10 daha ayrı bir iOS deneyimi tattıracak. Hatta 8'in eski iPhone ve iOS deneyimi adına bir final telefonu olacağına inanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar hepsiburada.com üzerinden 6s 32 gb satın aldım 2.559,90 TLye satın aldım 1 hafta içerisinde herhangi bir yerden satın alan varmıdır acaba üzerinde 10.3.3 ile mi gelecek yoksa 11 ile mi gelecek kargoda şuan ürün bir an önce elime ulaşmasını bekliyorum imzalar kapanmadan önce 10.3.3 yapmak istiyorum da umarım istediğim sürüm ile gelir varmıdır bu sürüm ile şuanda gelen eline ? iyi akşamlar
  • GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 10.X.X sürümlerinden birisi ile gelir. Daha İOS 11 yeni çıktı. Ne zaman Çinden yeni üretilen telefonlar İOS 11 ile yüklenip TR'ye gelecek. Rahat olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 25 Eylül 2017; 23:5:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurkarakas94

    App store da playerxtreme aratın hocam. Oynatması lazım

    Onu indirdim ama her 30 saniyede zırt diye reklam çıkıyor eğer veri kapalı değilse. Diğer popüler uygulamaların çoğu aynı şekilde. Bir tek vlc player mükemmel ve reklamsız bir oynatıcıydı fakat o da güncellemeden sonra artık çalışmıyor.



    Yani şu dandik lg'den iphone geçtim sırf kafam rahat olsun diye bununda yazılım kısmı rezalet. Diyorlar kü vay efendim ios 1 gb ram ile çok hızlıymış. Tabi hızlı olur hiç bir şey yokki. Veriyi kapatmak için bile elli yere tıklıyon. Uygulama mağzasıda ya ücretli yada bol reklamlı. Sanırım apk gibi sınırsız peogram kurma olayıda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klawye kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam. Her iki platformun da birbirine göre hem artısı hem eksisi var dediğiniz gibi. Ben bahsettigim uygulamayı zamanında 4 lira ile premium almıştım demek ki o yüzden reklama falan denk gelmiyorum. İkinci önereceğim de vlc idi ama onu zaten denemişsiniz. Başka da aklımda bildiğim güzel her formatı açan yok bilen bir arkadaş görür bu mesajları umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sımdı bana acıkça yazın durust olun. xiomi 6 ıle bu tel arasında kaldım . hangısını almalıyım. sız olsanız hangısını alırdınız bu zamanda. ıkısının de fıyatı aynı. ona gore bılgılerınız benım ıcın cok onmemlı ve de acil.
  • 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.