Şimdi Ara

Apple iPhone 6 16GB 749₺ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , cihazı kısa bir süre önce acil telefon ihtiyacım dolayısıyla almıştım. Kendi telefonum elime ulaştı ve cihaz boşa çıktığı için değerlensin istiyorum.
    Ürün sorunsuz ve kusursuz şekilde çalışmaktadır. Parmak izi aktiftir , kamerası sensörü hoparlörü ahizesi kesinlikle hiçbir yerinde sorun yoktur. Pil sağlığı %100'dür (sanırım eski sahibi bana satmaya yakın zamanda değiştirmiş muhtemelen orjinal değil) ve şarjı gayet iyi gitmektedir.
    Kasası çok temiz değil çizikleri var , ekranda nedense hafif bir kalkıklık var muhtemelen bilen birisi rahatca halledebilir ancak ben sebebini bulamadım kılıf ile kullanıldığında sorun yaratacağını düşünmüyorum. Arka kamera lensi kasa ile aynı renk değil sanırım eski sahibi değiştirmiş ancak kılıf ile kullanıldığında yine sorun yaratmıyor.
    Ekranında resimde belirttiğim gibi sol orta kısımda serçe parmağın tırnağı kadar bir sarılık var. Kesinlikle dokunmatiğe vs engel değil zaten her renkte belli olmuyor. Cihaz bu şekildedir kutusu ve şarj kablosu (muhtemelen orjinal değil) ile birlikte vereceğim.

Fiyat : 850->749₺ Kısa süreliğine. (Kesinlikle pazarlıksız!)

Konya içi elden teslim , il dışına havale sonrası kargo ile gönderim yapabilirim. Harici bir satış söz konusu değildir.

İyi forumlar..

Apple iPhone 6 16GB  749₺ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Benjamin Sneijder -- 15 Mayıs 2019; 19:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen takas teklif etmeyiniz arkadaşlar.
    Up
  • Fiyat kısa süreliğine 799₺ olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Fiyat 750TL oldu
  • Fiyat Takip
  • @koponb nickli kullanıcıya yarına kadar rezervedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.