Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Toz'u nasil temizleyebilirim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Sulu boya fırçasının uçlarını keserek ya da diş fırçası kullanarak ahizenin olduğu kısmı fırçalayıp tozları çıkarabilirsiniz.

    Ancak fazla bastırmayın, hafifçe birkaç kere fırçalayın yeterli.
  • Merhaba arkadaslar.Cihazimin sag ust tarafindan asagiya kadar esneme var.Gecen gun zorluya goturdum.Power tusunun kenarinda hafif bir eziklik var onu bahane ederek garanti disi saydi.Bugunde on kameraya dikkatlice baktigimda icinde tozlar oldugunu gordum.Benim bu ekrani degistirmem lazim nasil degistirebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazda animasyonlar geçiş efektleri kendiliğinden kapanıyor heralde kapatıp açana kadar neye bassam animasyonsuz tak diye açıyor nasıl androidde geliştirici seçeneklerinden ayarlardığımız gibi oluyor sorun nedir ?
  • Sonunda karar verdim ve 5s i aldım. İlk iOS deneyimim ve telefon bana göre muhteşem. Tek korkum batarya ilerde sıkıntı çıkartabilir gibi geliyor. Neyse kutu açılımında güncelleme 9.0 da geldi ve yapmadım telefondan memnunun güncellemeyi yapmalı mıyım? Telefonla ilgili başka bir önerisi olan da yardımcı olabilir baya acemiyim iOS konusunda 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLockhiT^

    Sonunda karar verdim ve 5s i aldım. İlk iOS deneyimim ve telefon bana göre muhteşem. Tek korkum batarya ilerde sıkıntı çıkartabilir gibi geliyor. Neyse kutu açılımında güncelleme 9.0 da geldi ve yapmadım telefondan memnunun güncellemeyi yapmalı mıyım? Telefonla ilgili başka bir önerisi olan da yardımcı olabilir baya acemiyim iOS konusunda 😀

    Ayarları bol bol kurcalayın zamanla kendiniz çözdükçe daha etkili ve zevkli olur. Hayırlı olsun. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    Hangi ios versiyonuyla geldi hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5s imin kasası yıprandıgından garantisi bitmeden değiştirmek istiyorum. Servise ne desek değişim yapar acaba arkadaşlar?
    Tavsiyeniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu iphonelarda yeni sürüm çıkınca ayarların tepesinde kırmızı 1 yazıyor. Gıcık oluyorum yokmu bunu kaldırmanın bir yolu.
  • Ne yazıkki yok ya tekefonunuzu güncelleyeceksiniz yani yeni sürüme geçiç yapacaksınız yada katlanacaksınız bnce sinir oluncak bşy yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustisahin

    iPhone 5s imin kasası yıprandıgından garantisi bitmeden değiştirmek istiyorum. Servise ne desek değişim yapar acaba arkadaşlar?
    Tavsiyeniz nedir?

    Aynen bu şekilde söyleyin.Telefonumun kasası eskidi,garantisi bitmeden değiştirmek istiyorum deyin.Nasıl olsa siz kerizsiniz,ben çok zekiyim deyin.

    Biz millet olarak bu kafayla gittiğimiz sürece hayatta biryerlere gelme şansımız yok.Hiç işim düşmedi sayılır Apple Store'a ama işi düşenlerden duyduğum basit arızalarda bile telefon değişimi yaptıkları.Hatta sıvı temesı olan telefonun bile üzerine para ödeyerek sıfırıyla değiştirildiğini duydum.Şimdi bu hepimiz için güzel bir olay.En azından tamir olmasını bile beklemeden yeni cihazımızı alıp çıkabiliyoruz fakat bu arkadaş gibileri yüzünden 5.senelerini doldurmadan ya Türkiye için politikalarını değiştirecekler ya da Apple Store'ları kapatıp gidecekler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: o1k9a0n3

    Herkese merhaba, telefonda konuşurken kulağıma götürdüğümde ekran kararmıyor, ama otomatik parlaklığı açınca ekran parlaklığı değişiyor yani sensörde bir sorun yok gibi. Sizce yazılımsal mı ekran kararmaması?
    9.0.2 kullanıyorum

    Bunu şu şekilde de deneyebilirsin telefonunla birisini ara fakat aramayı yaptıktan sonra telefonun o sensör olan gözünü bir kağıtla filan kapat.Ekranın karardığını göreceksin.Konuşurken benim de ekranın açık olduğunu gördüğüm zamanlar oldu fakat ben onu sensöre yormadım da telefonu tutuş şeklimden dolayı o sensörün ışık aldığını ve ekranın açılmasını sağladığını düşündüm.Şimdi sen yazınca kendi telefonumdan denedim arama yaptıp telefonu masanın üzerine koydum sensörü kapatıp açım birkaç sefer her kapattığımda ekran karadığına göre demekki benim düşündüğüm şekilde sensör tutuş şeklimden dolayı devre dışı kalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih497

    Ne yazıkki yok ya tekefonunuzu güncelleyeceksiniz yani yeni sürüme geçiç yapacaksınız yada katlanacaksınız bnce sinir oluncak bşy yok

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba telefon bugün elime ulaştı. Size sormak istediğim şu an ios 8.4 var 9.0.2 güncellemesi geldi yüklesem mi diye tereddütte kaldım arkadaşlar. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bugün öğlen telefon kapanmış, şarj yüzünden. Neyse taktım şarja. Kablonun diğer tarafıyla takınca hem şarj kablosunun ucunu gösteriyor hemde kırmızı şarj göstergesi 3 dişe çıkıp geri sarıyordu. Kabloyu diğer türlü taktığımda sadece 3 dişte duran kırmızı şarj göstergesi çıktı. 35-40 dk nın ardndan telefon kendiliğinden açıldı.
    Şimdi benim sorum kabloda mı sıkıntı var telefonda mı yoksa telefon şarjı bittikten sonra açılırken genelde böyle mi yapıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi00024

    herkese merhaba telefon bugün elime ulaştı. Size sormak istediğim şu an ios 8.4 var 9.0.2 güncellemesi geldi yüklesem mi diye tereddütte kaldım arkadaşlar. yardımlarınızı bekliyorum.

    Sakın yükleme 8.4.1 şuan çok iyi 9 a göre.
    9 un adam olması 8-9 ayı bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bataryanın sağlık durumuna Nasıl bakabilirim. Hangi program mı yüklemem lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 17 Ekim 2015; 15:48:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menladi kullanıcısına yanıt
    Telefon şarjı tamamen bitince en az yüzde 5 doldurmadan açmıyor hocam. Ama 35-40 dk bana çok geldi.

    Kablonuz orjinal değil ise uyumluluk sorunu vermiş olabilir en başta. Ben telefondan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo orjinal. Şu an pilide dolduruyor. Galiba boşuna sorun yarattım. Ancak kablonun iki farklı gösterge vermesi kafamı karştırdı yani bi tarafını takınca kırmızı şarj göstergesi + kablo simgesi, diğer tarafında sadece kırmızı şarj göstergesi ve dişler artmıyordu
  • bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    nasıl memnunmusun kaç tl ye nereden aldın bende kararsızım 5s 2 yıl önceki cihaz ve üstüne 2 model gelmiş şuan alsamda iyi bir fiyata veremicem 2 yıl kullanmam lazım nasıl sizce
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.