Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih5555

    quote:

    Orijinalden alıntı: emryrgc

    quote:

    Orijinalden alıntı: semih5555

    quote:

    Orijinalden alıntı: emryrgc


    quote:

    Orijinalden alıntı: semih5555


    quote:

    Orijinalden alıntı: emryrgc

    Arkadaşlar dün ekran jelatinin altında toz olduğunu gördüm. Sele bant işe jelatini kaldırıp temizledim. Fakat jelatinin kenarında ince parlaklık kaldı. Nasıl tarif etsem kenarda hava kalmış gibi ama hava değil. Nasıl düzeltebilirim bunu? Daha önce başına gelen var mı?

    sele bantin kalitesiz oldugu icin altinin yapiskani stickere gecmis. onun geçmesinin imkanı yokk

    Yok hocam yapışkan gibi değil. Başka bir kısımda dediğin gibi olmuştu o farklı izdi belli ediyordu. Bu sanki kenarda hava kabarcığı yapmış. Sele bant yapışkanı şöyle geçiyor. Yapışkanın üstüne sele bant yapıştırıp çekince gidiyor.

    Şimdi düzeltmek için yine jelatini açayim diyorum ama yarım gün gidiyor. Tamam oldu diyorsun başka bir yerde toz vs kalıyor sinir iş.

    evet birini düzelteyim derken baska yerde iz kalıyor daha berbat oluyor , reklamcıyım yani sorunsuz yapıştırırım o yönden şanslıyım işim gereği :D Buarada normalde kuru yapıstırılır ama bilmeyenler için suyla da yapıstırabilirsiniz kabarcık olmasının imakanı yok suyla yapıstıralanın ve kuruduktan sonra normal yapıstırılmıs gibi sağlam olur. ama iyice bastırarak üzerinden geçtikten sonra hemen tutar.Neyse gözün oraya gidiyor anlasılan zaten 2-3 tl birsey aşağı inince yenisini alırsın :)
    Parlak mı mad mı kullanıyorsun gerçi şimdi onların cam ları cıktı ama 40 tl civarı sanırım pahalı

    Turkcell'de yaptırıyorum hocam ben. Bu işlerle uğraşırken sinir basıyor beni ondan uğraşmıyorum ben. Dün ahizenin kenarı toz olmuş. A4 kağıtı ile alayım bari orayı dedim. Sert bastırdım yanlışlıkla jelatin arasına kaydı. İş çıktı ondan sonra başıma da işte. Şimdi açıp düzeltmeye kalksam daha da iş çıkacak başıma. Şimdi de telefonu kullanasım gelmiyor Gerçi çok küçük bir kısım öle çok dikkatli bakmak lazım ama böle konularda takıntı var bende

    eee sinek mide bulandırır diye boşuna dememişler :) Ekran büyük olsa belki sorun olmazda alan ne kadar kücük olursa o kadar göze batıyor :)

    Jelatini kaldırıp denedim düzelmedi neyse zaten jelatin iyice eskisin elbet değiştireceğim :)




  • potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    mevcut icloud hesabınız varsa onu kullanın ama kendi mail adresinizle icloud a üye olabiliyorsunuz hemen.tekrar hayırlı olsun.
  • kabloyu aldığım yere gittim yerine orjinali yok olsa veriym falan dedi iade etmedim uğraşamadım kafa kenarda durur kabloda arabaya şarj lazım olursa diye koyacağım.az önce de gittigidiyordan 48 tl ye orjinal sipariş verdim,satıcıya da sordum orjinalmi diye evet orjinal dedi.yarın gelecek bakalım benim kutudan çıkanla karşılaştıracağım.
    araba da şarjda kullansam sıkıntı yaparmı bu ttechin kablosu bi bilginiz varmı? mesela pc ye bağlayınca itunes e sorunsuz bağlanıyor veri alışverişi yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 23 Ekim 2014; 17:10:17 >
  • 7.1 2 den 8.1 e geçmek çok anlamsız oldu pişmanım deli gibi ya aramada bile bazen donmalar mevcut..Yeni alanlar 7.1.2 de sabit kalın
  • 5s için hangi navigasyon programını tavsiye edersiniz? İnternette yapılan yorumları okudum fakat hangisi daha iyidir karar veremedim.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    ben ücretsiz applestoredan sygic indirdim sorunsuz kullanıyorum.
    s3 ümdede sygic kullanıyordum tavsiye ederim.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, program hakkındaki yorumların çoğu olumsuz olsa da programı indirip deneyeceğim.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Yandex navi başarılı buluyorum kardeşim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı takınca kulaklık simgesi çıkıyor mu ekranda. Bende yok simge filan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba iphone 5s 16 gb gold rengiyle aranıza katılmış bulunmaktayım telefonu internet sitesinden sıfır aldım şimdi bu ilk şarjı kaç saat takacam 12 saat şartmı bir ara bunun gereksiz olduğunu duymuştum etiketleyerek yardımcı olurmusunuz lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapıt -- 23 Ekim 2014; 20:19:22 >
  • 8.1 ile ilgili görüşleriniz neler scaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bunu da deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mapıt

    arkadaşlar merhaba iphone 5s 16 gb gold rengiyle aranıza katılmış bulunmaktayım telefonu internet sitesinden sıfır aldım şimdi bu ilk şarjı kaç saat takacam 12 saat şartmı bir ara bunun gereksiz olduğunu duymuştum etiketleyerek yardımcı olurmusunuz lütfen

    Aslında ilk sayfayı oku derdim ama yine de açıklayayım. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Ilk şarj eski pil teknolojilerinin yapısından dolayı vardı. Yani gereksiz hatta çok az da (önemseyecek kadar) bir zararı vardır. Takma kafana tadını çıkararak kullan. İyi kullanımlar dilerim.
  • semih5555 S kullanıcısına yanıt
    Gayet memnumum 8.1 den

    yeni gelen özellikleri kullanıyorum. animasyonlar gayet akıcı

    pil aynı ios 7.1 de ki gibi

    wifi eskisi gibi sıkıntı yok
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Yandex navi iyidir.

    Yalnız Apple maps in artık adam olduğundan bahsediliyordu. Ben bir kaç denedim güzel çalışıyor. Sizde deneyin. Ama dikkatli olun Apple maps te :) Eskiden çok sorunluydu
  • Arkadaşlar 8.1 ile 5S telefonum kendine geldi.Şarjı eskiden fix yani sabitdi 4:30 saat kullanım alıyordum.Artık 6:30 dan aşağı kullanım almıyorum 7 küsürü gördügüm oluyor.

    Salondayken odamdaki wifi yi bulmuyordu iOs 7 de gidip yeni modem alacaktım ama 8.1 le 3 diş ara sıra 2 dise düsüyor.Cok cooook memnunum 8.1 den.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Sarj göstergeniz takılmış olabilir. iOS cihazlarda sıklıkla olmaktadir

    Gösterge takılı kaldığı vakit, sarj ne azalır ne sarj olur alet. HOME tuşu ile ekran kilit tuşuna basılı tutun bekletin Apple logosu gelecek telefon yeniden başlayacak.

    yeniden başladıktan sonra asıl sarj değerini göreceksiniz
  • ilk sayfayı bulmak çok zor şu forum bir sayfalar arası geçiş butonu koymadı neyse çok teşekkür hocam kafama göre takılacam artık
  • Bazı uygulamalarda güncellemeden sonra ana ekranda güncellenen uygulamadan 2 tane simge görünüyo telefonu kapatıp açınca düzeliyor ? Karşılaşan var mı bununla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mışılmışıl

    Kulaklığı takınca kulaklık simgesi çıkıyor mu ekranda. Bende yok simge filan

    cikmio hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.