Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Amerikadan alınmış iphone 5s'im bozuldu :( klavyenin geri silme satırı komple alışmıyor ve zil sesi gitti :S herhangi bir darbe falan gelmedi telefonu.Sanırım türkiyedeki apple store amerika cihazlarına işlem yapmıyormuş.Yurtdışına geri gönderme imkanım yok :( nasıl tamir ettirebilirim ??? satın alalı daha 3 ay oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can59

    Cümleten selamın aleyküm. Arkadaşlar ip5s almayı düşünüyorum ama 1200-1500 arası temiz TR garantili bir 5s bulma imkanım var mıdır?

    Bu arada kullanıcı yorumları, yani sizlerin telefon hakkında düşünceleri nedir? Memnun olmadığınız bir yanı var mı? Space gray modelinde soyulmalar oluyor mu?

    Hocam space gray modelini kullanıyorum.Telefonun kenarlarında soyulmayalar oluyor.Ona göre düşün taşın araştır al derim
  • arkadaşlar bugün itibari ile

    iphone 5s 32 GB uzay grisi satın aldım benide eklermisiniz size zahmet... :))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihcskn


    quote:

    Orijinalden alıntı: can59

    Cümleten selamın aleyküm. Arkadaşlar ip5s almayı düşünüyorum ama 1200-1500 arası temiz TR garantili bir 5s bulma imkanım var mıdır?

    Bu arada kullanıcı yorumları, yani sizlerin telefon hakkında düşünceleri nedir? Memnun olmadığınız bir yanı var mı? Space gray modelinde soyulmalar oluyor mu?

    Telefon güzelde , o fiyata bulursan kesinlikle alma.1500 liralık kumar oynamaya gerek yok

    ben sattım bugün iphone 5 telefonumu 1500 tl ye :)))))
  • alttan çekilen menüye 3g'yi nasıl ekleyebilirim direk açıp kapatabileyim.


    herhangi bir hack programı yüklemek istemiyorum jb falan
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok iyi satmışsın 64gb falanmıydı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb tı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasık biti

    alttan çekilen menüye 3g'yi nasıl ekleyebilirim direk açıp kapatabileyim.


    herhangi bir hack programı yüklemek istemiyorum jb falan

    Jailbreak olmadan olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenter

    de ki bana android ios dan daha iyi de örnekleri ile açıkla bende almayayım bi halta yaramaz bana göre zaten ipad im var merak etme senn deyiminle o isheep sürüsüne gireli yıllar oldu

    Aslında amacım gelip konuyu baltalamak değil.Öncelikle işletim sistemi kıyaslıyorsak ios cidden bin basar androide.

    Ama anlamıyorum insanlar neden o kadar para verip şarjı bir günü çıkarmayan ufak ekranlı telefonlar alıyor.Android yavaş.Kısmen doğru.3 android cihaz kullandım 2si yavaştı, şuan g2 kullanıyorum hiç bir yavaşlığı yok.Tabi ios kadar yağ gibi değil ama gayet iyi.Takılacak şey değil yani.Ekranı büyük ve saatlerle oyun oynayıp dizi izlesem de şarjı bana mısın demiyor.Üstelik fiyatı 5sten çok çok ucuz.Aslında bu android yavaş olayı biraz telefonun konumuyla ve ara yüzüyle alakalı.Amiral gemiyse ve samsungun ara yüzü gibi yavaş bir ara yüzü yoksa gayet iyi hızlı oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mandrake

    Arkadaşlar selam. Bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Telefonda iphone ile gayet mutluylen sonra büyük ekran sevdasına kapıldım ve Htc, Samsung şimdide lg ile devam ediyorum. Fakat gözüm hep iphoneda kalmıştı ve onlarca programı satın alıp kullanmıştım. Simdi ikinci hattıma yine iphone almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3 senelik bir aradan sonra almış olduğum daha önceki programlarımı yine kullanabilecek miyim? Bu arada 5S alıcam.

    Hocam aldiginiz ucretli yada indirdiginiz ucretsiz uygulamalarin hepsini appstore kullanici adiniz la giris yaptiginiz zaman guncellemeler satin almalardan yeniden indirebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu anlamıyorsunuz, Olay sadece teknik özellik veya ekran değil. Olay arayüzün kullanım kolaylığı ve market. İşte hepsi bu.

    Bu cihaz ile ilgili kısım,gelelim altyapı kısmına

    Lütfen söyleyin; sizin android cihazınız kaç yıl güncelleme alacak? Lg tarafından 4 yıl en son android sürümü güncellemesini alacağını hiçbir yerde okumadım ben. Google bile kendi cihazlarına 18 ay( evet 18 ayCIK) güncelleme garantisi veriyor. Ama Apple iphone 4, ios 4 ile gelip, ios 7 ye kadar güncellendi. Tam 3 tam sürüm ve bir sürü ara güncelleme.

    Bundan 4 yıl sonra g2nizi kaça satabileceksiniz? veya o kadar zaman kullanabilecek misiniz? Ben iphone 4ümü 3 yıldır en ufak yavaşlama olmadan stabil bir şekilde kullanıyorum. Şu anda satsam 500 lira ve üzerine gayet kolay satabilirim. Dikkatinizi çekerim 3 yıl sonra bile 2. el değeri hatri sayılır derecede yüksek

    Cihazımın çekmeme problemi nedeniyle servise yolladım ve komple değişti. Bu forumda çeşitli sorunlar nedeniyle telefonunu defalarca değiştiren kullanıcılar mevcut. Acaba siz, uğraşmadan bizim kadar kolaylıkla cihazınızı komple değiştirebilir misiniz? Yoksa servis parça değişimi yapıp teslim mi eder?

    Biz İphoneu, iphone olduğu için kullanıyoruz. Teknik özellikler, cihazı tercih etmemizde bir etken ama her şey değil. Bunun yanında, Geri hizmetler her zaman ön planda olmuştur. Biz marka tarafından değer gördüğümüz için bu markayı tercih ediyoruz. Nokta.




  • Tamam servis iyi ve güncelleme garantisi olsun.Aradaki fiyat farkı 800 lira.800 liralık mı bu dediklerin(benim saydığım eksileri de hesaba katarsan).Güncelleme verebildiği kadar versin, güncelleme cihaz iyi olduktan sonra umrumda değil..Şuan şikayetim yok bu haliyle gittiği kadar kullanırım.Telefona bir şey olsa garantiye veririm, baktım iyi sonuç alamadım 300 daha katarsam 800e zaten aynı telefonun sıfırından alıyorum.

    Tamam hızlı arayüz, iyi bir servis filan bunlar güzel şeyler.Ama daha düşük teknik özellik + 800 liraya değmeyeceğini düşünüyorum şahsen.Bu kadar sert yazmanıza gerek yok dediğim gibi amacım ortalığı germek ve konuyu baltalamak değildi.
  • Ben bunu almadan önce galaxy s4 aldım ilk çıktığı zaman. Telefon sorunlarla doluydu servise vermekten kullanamadım telefonu. Apple da olsa aynı şey bire bir değişim yapıyorlar. Android de samsung haric diğerleri stabil olabilir fakat hiçbi firma telefona doğru düzgün destek vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi garantili n9000 note üç ile takas düşünen varsa ilrtişime geçebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben lg g2 den iphone 5s geçtim. lg g2 yi 3 ay kullandım.

    Apple dediğiniz gibi hizmet üstünlüğü tartışmasız.

    apple farklı kılan şey ürünlerini sattıktan sonra ne kadar zaman olursa olsun hizmet veriyorlar. ha bu apple store açılması ile kendini gösterdi. arkadaşım iphone 5 aldı. 13 garantili türkiye cihazı.apple değiştirme programı başlattı.randevu aldı gitti apple store 1 ci seferde bişe yok demişler ama bataryası sıkıntılı 160 tl lik batarya değişiminden para almamışlar. arkadaşım demiş bakın demiş ben istanbulda oturmuyorum. ya gelecekte sıkıntı olursa nasıl değiştirecez. adam demiş ki ne zaman gelirseniz gelin sıkıntı olduğunda değiştiririz. ertesi gün ekranda siyah nokta çıktı. arkadaş tekrar gitti. gördükleri an hemen değiştirmişler sıfırı ile. sonuç ne oldu 13 ay garantili iphone 5 sıfır 1100 tl ye almış oldu. gelelim lg g2 ye teknosada kadına dedim inceleyip alacam. tamam dedi mağaza içinde istediğin kadar incele ama mağaza dışına çıktığın an geri almam. apple ne diyor 15 gün ücretsiz değişim diyor. al kullan sıkıntı mı oldu ver yenisini veriyim.

    lg g2 de kikat geldi türkiyeye ne zaman gelecekti haberiniz varmıydı ?. önce şubat sonra mart nisan diye açıklama yaptılar. hadi açıkmalayı geçtim müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ne zaman gelecek kimi temsilci bilgimiz yok dedi. kimiside şubat mart nisan dedi. ama apple de bellidir haziranda beta çıkar eylülde dağıtılır. telefonum hangi güncellemeye kadar alacak belli. ios 10 na kadar yolu var. ha androidte durum farklı biraz ios gibi yükseltmenize gerek yok programlar hala android. 2.1 ve üstü diyor. ios ta ios 4-5 hatta güncel sürümler ios 6 ve üstü diyor. ama şöyle bir durum var. google uygulamaları hep yüksek sürüm istiyor ki zaten androidin programlarının %90 nı google uygulaması. geçen kamera uygulaması çıkartı 4.0 veya 4.2 üstü istiyordu. yani sonuç olarak güncelleme yinede önemli. hem kendi çıkardığı telefona bile 18 güncelleme sınırı koymuş. nexus 4 ün neyi vardıda vermedi. dedikleri tek şey güncelleme süresi doldu.apple iphone 4 neden güncellemeyi kesti. çünkü sahip olduğu donanım ios 8 kaldırmaz.

    bir başka konu uygulamaların istedği izinler. androidte iostada uygulamalar bazı şeyleri kullanıyor izliyor biliyoruz zaten. ama ios ta bazı şeyleri kendiniz kontrol edebiliyorsunuz. mesela arka planda yenileme veya konum kullanımı bunlar bende kapalı. ayrıca virüs sıkıntısıda yok. ha belli başlı uygulamaları indirirseniz sıkıntı yok ama yanlışlıkla indirirseniz telefon pert. ben lg g2 kullanırken ha bire cinsel içerikli veya reklam mesajları gelirdi. iphone da böyle bişe yok. bunun sebebi androidte bulunan mesaj uygulamasındaki açık. google veya lg bilmiyormu biliyor ama umurlarındamı hayır.

    google play store isterse marketi düzeltemez mi düzeltir. ama umurunda mı hayır. nasıl olsa insanlar alacak ya ios ya android başka çaresi yok

    geçen google etkinlğinde adamlar çok ciddi birşeyi paylaştı. günde mi saatte mi hatırlamıyorum 93 milyon selfie foto çekliyor dedi. bu ne demek google sen kamera uygulamasına veya telefonun kilidini açtığın anda seni izliyor demek.


    lg g2 kamera odaklama sıkıntısı var bariz. gece çekiminde hele video gece çekimi berbat ötesi. ben kamerayı gece gündüz kullanıyordum. lg nin haberi yokmu telefonunda böyle bir sıkıntı var. ver güncellemeyi düzelt kamera apk sini. xda da bir sürü apk çıktı kendi kamera uygulamasından daha güzeldi. lg nin haberi olmasına ragmen umrundamı hayır umrunda değil böyle bir açıklama varmı yok. apple da olsa bir telefonun en önemli özelliklerinden kamera böyle berbat çıksa hemen güncelleme yayınlar üstüne açıklama yapar biz üstünde çalışyoruz kısa süre içinde giderilecek diye.

    yazılacak daha çok şey var.


    kısacası 800 tl lik farka değermi bu kişiden kişiye değişir. ama ben google a güvenmiyorum. apple da bir kaç ayarda olsa elimde. ama googleda bu mümkün değil virüsler ve istediği izinler firmaların duyarsızlığı teknik servislerin davranışları sizin umursamaması. müşteri hizmetlerini arasanız dahi takındıkları tavır. bunlar hepsi toplanınca apple neden tercih ediliyor sorusunun cevabı oluyor. . .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androidd

    ben lg g2 den iphone 5s geçtim. lg g2 yi 3 ay kullandım.

    Apple dediğiniz gibi hizmet üstünlüğü tartışmasız.

    apple farklı kılan şey ürünlerini sattıktan sonra ne kadar zaman olursa olsun hizmet veriyorlar. ha bu apple store açılması ile kendini gösterdi. arkadaşım iphone 5 aldı. 13 garantili türkiye cihazı.apple değiştirme programı başlattı.randevu aldı gitti apple store 1 ci seferde bişe yok demişler ama bataryası sıkıntılı 160 tl lik batarya değişiminden para almamışlar. arkadaşım demiş bakın demiş ben istanbulda oturmuyorum. ya gelecekte sıkıntı olursa nasıl değiştirecez. adam demiş ki ne zaman gelirseniz gelin sıkıntı olduğunda değiştiririz. ertesi gün ekranda siyah nokta çıktı. arkadaş tekrar gitti. gördükleri an hemen değiştirmişler sıfırı ile. sonuç ne oldu 13 ay garantili iphone 5 sıfır 1100 tl ye almış oldu. gelelim lg g2 ye teknosada kadına dedim inceleyip alacam. tamam dedi mağaza içinde istediğin kadar incele ama mağaza dışına çıktığın an geri almam. apple ne diyor 15 gün ücretsiz değişim diyor. al kullan sıkıntı mı oldu ver yenisini veriyim.

    lg g2 de kikat geldi türkiyeye ne zaman gelecekti haberiniz varmıydı ?. önce şubat sonra mart nisan diye açıklama yaptılar. hadi açıkmalayı geçtim müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ne zaman gelecek kimi temsilci bilgimiz yok dedi. kimiside şubat mart nisan dedi. ama apple de bellidir haziranda beta çıkar eylülde dağıtılır. telefonum hangi güncellemeye kadar alacak belli. ios 10 na kadar yolu var. ha androidte durum farklı biraz ios gibi yükseltmenize gerek yok programlar hala android. 2.1 ve üstü diyor. ios ta ios 4-5 hatta güncel sürümler ios 6 ve üstü diyor. ama şöyle bir durum var. google uygulamaları hep yüksek sürüm istiyor ki zaten androidin programlarının %90 nı google uygulaması. geçen kamera uygulaması çıkartı 4.0 veya 4.2 üstü istiyordu. yani sonuç olarak güncelleme yinede önemli. hem kendi çıkardığı telefona bile 18 güncelleme sınırı koymuş. nexus 4 ün neyi vardıda vermedi. dedikleri tek şey güncelleme süresi doldu.apple iphone 4 neden güncellemeyi kesti. çünkü sahip olduğu donanım ios 8 kaldırmaz.

    bir başka konu uygulamaların istedği izinler. androidte iostada uygulamalar bazı şeyleri kullanıyor izliyor biliyoruz zaten. ama ios ta bazı şeyleri kendiniz kontrol edebiliyorsunuz. mesela arka planda yenileme veya konum kullanımı bunlar bende kapalı. ayrıca virüs sıkıntısıda yok. ha belli başlı uygulamaları indirirseniz sıkıntı yok ama yanlışlıkla indirirseniz telefon pert. ben lg g2 kullanırken ha bire cinsel içerikli veya reklam mesajları gelirdi. iphone da böyle bişe yok. bunun sebebi androidte bulunan mesaj uygulamasındaki açık. google veya lg bilmiyormu biliyor ama umurlarındamı hayır.

    google play store isterse marketi düzeltemez mi düzeltir. ama umurunda mı hayır. nasıl olsa insanlar alacak ya ios ya android başka çaresi yok

    geçen google etkinlğinde adamlar çok ciddi birşeyi paylaştı. günde mi saatte mi hatırlamıyorum 93 milyon selfie foto çekliyor dedi. bu ne demek google sen kamera uygulamasına veya telefonun kilidini açtığın anda seni izliyor demek.


    lg g2 kamera odaklama sıkıntısı var bariz. gece çekiminde hele video gece çekimi berbat ötesi. ben kamerayı gece gündüz kullanıyordum. lg nin haberi yokmu telefonunda böyle bir sıkıntı var. ver güncellemeyi düzelt kamera apk sini. xda da bir sürü apk çıktı kendi kamera uygulamasından daha güzeldi. lg nin haberi olmasına ragmen umrundamı hayır umrunda değil böyle bir açıklama varmı yok. apple da olsa bir telefonun en önemli özelliklerinden kamera böyle berbat çıksa hemen güncelleme yayınlar üstüne açıklama yapar biz üstünde çalışyoruz kısa süre içinde giderilecek diye.

    yazılacak daha çok şey var.


    kısacası 800 tl lik farka değermi bu kişiden kişiye değişir. ama ben google a güvenmiyorum. apple da bir kaç ayarda olsa elimde. ama googleda bu mümkün değil virüsler ve istediği izinler firmaların duyarsızlığı teknik servislerin davranışları sizin umursamaması. müşteri hizmetlerini arasanız dahi takındıkları tavır. bunlar hepsi toplanınca apple neden tercih ediliyor sorusunun cevabı oluyor. . .

    Öncellikle seviyeli cevabınız için teşekkürler.Benim telefonum taiwandan paralel ithalat olduğu için kitkatı hiç beklemeden aldım.Evet Türkiye'nin geç aldığını duymuştum.Ama kitkattan geri jbye dönen çok kişi oldu yani pek tutulan bir sürüm değil zaten.Kameranın gece çekimleri konusunda haklısınız.Gündüz çekimlerinde de 5sin daha iyi olduğunu biliyorum.Fakat daha gece çekimleri çok iyi olan telefon duymadım diyebilirim.Sadece lumianın bazı modellerinde çok iyi kameralar mevcut olduğunu biliyorum.Virus konusunu da pc olayına benzetiyorum ben.Benim telefonuma bir kere bile bir şey bulaşmadı.Tabi markette çok fazla viruslu uygulama var bu gerçeği değiştirmez.Bayadır android kullandığım için marketi aşağı yukarı tanıyorum belki de ondan.Servis konusunda haklısınız.Hiç işim düşmediği için fazla bir şey diyemem.Ama dediğiniz gibi telefonumun başına bir şey gelse büyük ihtimal servis çok uğraştırır beni.Bugüne kadar 3 android telefonuma da bir şey olmadı Allah'a şükür.Ama dünya hali yarın öbür gün elimden düşse telefon, servis bana dünyanın masrafını çıkarır...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trklsnn

    http://www.sosyohaber.net/ios-8in-getirdigi-yeni-ozellikler.html
    Karşınızda İOS 8

    siri ye türkçe dil seçeneği geliyor ama burda bahsetmemiş
  • Telefon ile akıllı saat kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ortalama arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IbRaCaDaBra

    Telefonda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ortalama arkadaşlar ?

    Ben 5-6 saat arası alıyorum. Tabii kullanıma göre değişir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.