Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
198
Favori
846.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende parmak izi sorununu yaşayanlardanım.

    İlk tanıttıgım zaman anında tanıyor. Sonra telefonu kitliyorum aradan 15 dakika falan geçtikten sonra tanımamaya baslıyor.
    Sanırım baş parmagımda bir sorun var. Serçe parmagımı taa ne zaman tanıttım. Onunla hep açılıyor. Tabi o parmakta işime yaramıyor o ayrı :)
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    gold renginde kötü durmu renkdaş
  • 16 gb gold ile aranıza katılmış bulunmaktayım kart dolayısıyla escmarket den aldım
  • hocam eşimin telefonu idarelik bu kılıf iki kılıf siparişi vermiştim spigen marka onlar gelecek.
    ayrıca şeffaf kullanıyoruz şampanya renginin tadına varalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    quote:

    Orijinalden alıntı: zozorla

    quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    Benden başka parmak iziyle sorun yaşayan var mı? Telefonu kullanmaya başlayalı 1 ay oldu, ilk başlarda sorun yoktu direk tanıyordu, daha sonra 5 parmak izine de aynısını tanıtmama rağmen, ilk başlarda tanıyor hep, ama ertesi gün hep yeniden dene diye tanımıyor. Her gün ayarlamak istemiyorum bunu sıkıntısı ne olabilir acaba?

    valla hocam düzgün çalıştığı zamanlarda bir back up yaptıysan direk oraya restore et, yazılımsal olup olmadığını anlamak açısından.. JB yaptın mı bu arada tel'e?
    ben de yeni aldım telefonu, bu akşam bir back up alayım ilerde bu tür bir sorunla karşılaşırsam denerim...

    Şimdi 7.1 Betayı yüklüyorum bakalım da, bugün birşey farkettim sabah dışarı çıktığımda tuş ve elim kuruyken direk çalışıyor dokunur dokunmaz. Ama benim elim çabuk terler hafif bi terlediğinde çalışmıyor. Sanırım doğuştan şanssızım benim gibi eli çok terleyen varsa 5S'in parmak izi sizi deli edebilir

    yazılım güncellemesi yok diyor bana, 7.0.4 güncelmiş... 7.1 betayı nasıl yüklediniz? ya da güncelleme ne zaman gelir telefona bilginiz var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

    Bende parmak izi sorununu yaşayanlardanım.

    İlk tanıttıgım zaman anında tanıyor. Sonra telefonu kitliyorum aradan 15 dakika falan geçtikten sonra tanımamaya baslıyor.
    Sanırım baş parmagımda bir sorun var. Serçe parmagımı taa ne zaman tanıttım. Onunla hep açılıyor. Tabi o parmakta işime yaramıyor o ayrı :)

  • Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim. App Store'ye girip Kategoriler sekmesini tıklıyorum ardından hangi sekmeyi seçersem seçeyim boş sayfa çıkıyor. Mesela Finans sekmesi boş oysa ki milyon tane uygulama göstermesi lazım. Bu sorunu olan yada çözümünü bilen var mı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.B.ÇELEBİ -- 6 Aralık 2013; 9:09:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.ÇELEBİ

    Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim. App Store'ye girip Kategoriler sekmesini tıklıyorum ardından hangi sekmeyi seçersem seçeyim boş sayfa çıkıyor. Mesela Finans sekmesi boş oysa ki milyon tane uygulama göstermesi lazım. Bu sorunu olan yada çözümünü bilen var mı.

    Dünden beri App Store'da bazı zamanlarda bir sıkıntı var kategorilerden bir kategoriye girdiğiniz zaman listeleme yapamıyor yani telefonunuzla ilgili birşey değil orası ile alakalı bir sıkıntı...
  • O slikon kılıflar sonradan kir tutup sararabiliyor, kullanmıştım bi ara , ama tabi kılıfın kalitesine göre değişiyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zozorla

    hayır 1%'e kadar düşmesine izin vermedim şu ana kadar, muhtemelen vermem de. 10-15% civarında şarja takmak lazım.
    ama şu an mesela bilgisayara takılı, ve bilgisayardan şarj olma kabiliyeti bence çok iyi -eski telefonuma göre konuşyorum "htc desire", gerçi onun pili de eskimişti tabi ama neyse :)-
    10dk'da 5% artıyor pil seviyesi ve 3G + konum servisleri falan açık.. ortalama 2dk'da 1% arttığına göre -> 10%'dayken bilgisayara takarsak 3 saate tamamen dolacaktır... bence iyi..

    Arkadaşlar üçüncü günün ortasında pil süresi denemelerimin sonuçlarını paylaşayım :) test süresi kısa olduğu için tam ve gerçek değerler olmayabilir, belki siz de deneyip karşılaştırırsınız..

    prizden şarjda 1dk'ya 1% artış --> 10% da şarja takarsak 1.5 saatte fullenip çıkıyoruz
    bilgisayardan şarjda 2dk'ya 1% artış --> 10%'da şarja takarsak 3 saatte fulleniyoruz
    bence performans çok iyi...

    nomal kullanımda 100%'den 10%'a 18-19 saatte geliyoruz, (yani misal: cumartesi akşam üstü 17-18:00 gibi 100% şarjla çıkıp, gezip tozup vur patlasın çal oynasın, fotolar çekilsin paylaşılsın, 5s'le sağa sola hava atılsın, sabahlar olmasın.. şeklinde bile takılsak ertesi gün 12:00'a kadar bizi idare eder)
    sonrasında yarım saatlik şarja takma seansıyla bile 50%'ye yakın pille yolumuza devam edebiliriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c3b1r

    Koruyucu film önerisi olan varmı, telefonun her tarafını kaplayan filmlerden almayı düşünüyorum

    Bu konuda ürün önerisi çok iyi olur,şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5s-ekran-filmi-3-on-3arka-koruma-jelatin-97002436?urvid=6356962

    ben bundan sipariş verdim bugun teslim edecekler. telefona uygulayınca bıgı verırım
  • arkadaşlar ben 5s silver siparişi vermiştim. Sonra forumda silver alanlarda açıklık olduğunu öğrenince müşteri hizmetlerine arayıp gold rengiyle değiştirdim. ürünüm işleniyor aşamasında. ama benim aklım hala silver da kaldı. gerçekten gümüşte üst tarafında açıklık var mı ? bir de gold rengi güzel mi. ben uzay grisi ve silverı gördüm turkcell bayiisinde fakat gold rengi olmadığı için canlı inceleme fırsatım olmamıştı. ama forumda herkes gold almış . neden silver değil de gold ? zevk meselesi hiç kuşkusuz ama başka sebebi var mı ? siparişim işleniyor aşamasındayken goldu değiştirip silver yapayayım mı tekrar yoksa kalsın mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak06 -- 6 Aralık 2013; 13:20:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safak06

    arkadaşlar ben 5s silver siparişi vermiştim. Sonra forumda silver alanlarda açıklık olduğunu öğrenince müşteri hizmetlerine arayıp gold rengiyle değiştirdim. ürünüm işleniyor aşamasında. ama benim aklım hala silver da kaldı. gerçekten gümüşte üst tarafında açıklık var mı ? bir de gold rengi güzel mi. ben uzay grisi ve silverı gördüm turkcell bayiisinde fakat gold rengi olmadığı için canlı inceleme fırsatım olmamıştı. ama forumda herkes gold almış . neden silver değil de gold ? zevk meselesi hiç kuşkusuz ama başka sebebi var mı ? siparişim işleniyor aşamasındayken goldu değiştirip silver yapayayım mı tekrar yoksa kalsın mı ?

    Hocam açıklik abartı değil bende silver kullanıyorum ama öyle aman aman bir açıklık yok ayrıca silver bence hepsinden daha şık duruyor özellikle parmak izi okuyucu çevresindeki metal görünüm ile beraber çok güzel duruyor siyahda bu belli değil ama benim önerim sana beyazdan yana




  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim,fiyatı gayet uygun önceki telefonum Htc One için sadece 1 tane ekran jelatini(ekranın güzelliğini gölgeleyen mat bir şeydi) 20 tl vermiştim vodafone'a.Bu linkteki fiyatı görünce o aklıma geldi.Eger cihazla uyumlu ve ekran parlaklığını engellemeyen bir ürün derseniz hemen bende sipariş edeceğim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    haber verırım aksama
  • Bu renk konusunda birebir canlı olarak görün o şekilde karar verin derim ben.

    Hepsi de aslında birbirinden güzel. Bence kimse aldıktan sonra pişmanlık duyacağını sanmam.
  • zozorla kullanıcısına yanıt
    Konusu var bu forumda direk ipsw dosyasını indirip iTunes'tan göstererek güncelleyebiliyorsunuz. Ama tavsiye etmem 7.0.4'e geri döndüm ben, 7.1 beta 1 stuttering yapıyor iphone'da anlamadım, iPad 3'te çok hızlandırmıştı halbuki. Final sürümü çıkana kadar bekleyin bence, ocakta falan çıkabilir.
  • Arkadaşlar şarz durumu nasıl telefonların ?
  • halikarnasss kullanıcısına yanıt
    biraz yukarda üç günlük ortalamamı paylaştım, belki yardımcı olur


  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.