|
Apple, iPhone 17 serisinde bir ilke imza atacak
-
-
iphone 19 da görüşme bedava olacakmış. -
fake olmasın... original tasarımı google pixel çakması olacaktı... -
adamlar ileriye yönelik iş yapar kim bilir iphone 20 yi bile düşünmüşlerdir -
daha çıkmasına 1 sene varken 17’ye doyduk 18 gelsin artık -
bence şu bir gerçek ki böyle büyük teknoloji yada otomobil firmaları en aşağı 2-3 model sonrasına hangi özellikleri koyacağını, tasarımın ne tarz olacağını yada farklı şeyleri şimdiden hesaplamaya başlıyorlar hatta bazı özellikler mevcut ama sonraki modellere saklıyorlar. -
20'ye kadar fazla değişiklik yok sanırım. 20 pm alırız. 14 pm var. yetiyor şükür.
-
120 hz, 12 ram (pro max için, hatta 16 belki) olmadığı sürece gerek görmüyorum. Tamam fotoğraf yeteneği iyi ama. Fotoğraf olayı benim için ikinci sırada. Nişanlıma 15 pm aldım bazı sorunları hala çözülmedi. WhatsApp araması bazen görülmüyor 15 pm de.
Kendim 23 Ultra ile devam ediyorum. 25 eğer Snapdragon ile gelirse hemen alırım, gelmezse eğer 24 Ultra alacağım -
Vay be orta Segment teknolojileri koymaya başladı Apple sonunda belki gerçek hızlı şarj bile gelir -
Telefon tasarımı bildiğim 24 ay önde gidiliyor -
Hele bir 16 tanıtılsın da sonra 17'nin söylentilerine bakarız. -
Ekran komple çentik olacakmış. -
İlke falan imza atmıyor, msi in titan modelinde yaptığı soğutma sistemini telefona uyarlıyor... -
İlke imza atmak istiyorsa 1 hafta giden pil yapsın.
-
Yıl olmus 2024 hala iphone diye bir sey var.. Marka algısı nelere kadir..
-
"Apple'ın yakında piyasaya sürmesi beklene...."
Ne yakını yahu, daha 16 çıkmadı, 17ye en az 1 sene var...
-
Isınma termal sorunlar 16 da devam edecek yani ancak 17 de mi çözülecekmiş? 9 eylülde lansmanda ne diyecekler termal sorunları çözemedik seneye 17 ile beraber çözeceğiz mi diyecekler? Muhtemelen baz model hala 60hz ekran ve 10 watt şarj ile gelir...
-
Düz 25 snapdragon biraz zor hocam ama 25 u nun 8gen 4 ile geleceği kesin desek yeridir. Şimdiden hayırlı olsun.
İp 16 serisi şimdiki çürük yazılımı nasıl taşıyacak üzerinde merak ediyorum. Umarım en kısa sürede düzeltirler. -
İphone 12-13 varken bile söyledim ben bunları. İphone 20 bile hazırdır diye. Hatta İphone 25 bile hazırdır. Adamlar seneye de bir şeyler satalım, bir anda her şeyi vermeyelim diye gıdım gıdım veriyor.
Diğer markalar ne var ne yok her şeyi veriyor satalım diye.
-
Ekranı küçültmeseler iyiydi. Ekranın küçüleceğine çok üzüldüm açıkçası.
daha çıkmasına 1 sene varken 17’ye doyduk 18 gelsin artık
|
iphone 19 da görüşme bedava olacakmış.
|
Yıl olmus 2024 hala iphone diye bir sey var.. Marka algısı nelere kadir.. |
120 hz, 12 ram (pro max için, hatta 16 belki) olmadığı sürece gerek görmüyorum. Tamam fotoğraf yeteneği iyi ama. Fotoğraf olayı benim için ikinci sırada. Nişanlıma 15 pm aldım bazı sorunları hala çözülmedi. WhatsApp araması bazen görülmüyor 15 pm de.
Kendim 23 Ultra ile devam ediyorum. 25 eğer Snapdragon ile gelirse hemen alırım, gelmezse eğer 24 Ultra alacağım |
Benzer içerikler
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- whatsapp senkronize etmek ne demek
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- iphone zil sesi değiştirme
- telegram numarasız hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X