Şimdi Ara

Apple, iPhone 17 Pro'nun kolayca çizilebildiği iddialarına cevap verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Apple f/p falan değil. Honor Amiral gemisi 55.000 lira. Xiaomi Samsung Vivo 70.000 bandında. Appleın muadil cihazı 110.000 +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 25 Eylül 2025; 12:34:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xperince kullanıcısına yanıt
    Bırak hoca yorma kendini adamın mesaj baştan aşağı saçmalık. Abd fiyatlarını baz alacakmışız sanki telefonları abd fiyatından alıyoz. Bitmedi bunun gibiler adam göz göre göre yanlışı savunuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Üst seviye bir Honor, Huawei ve Xiaomi (fiyatları 80-100 bandında) telefonların sunduğu özellikleri elmaya koy, başlangıç fiyatını 200 bin belirler herhal, pro maxi de 350 bin olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yatırım aracı olmadığını yakınen tecrübe ettiler.

• Bu meseleyi telefonu alanlar dert etsinler.Diğerleri malumunuz herzamanki gibi yazıp çizip duruyorlar.

• pilot23 kullanıcısına yanıt
    Bişey diyim mi, kutusuyla kullanıp böylesi daha iyi diye savunan bile çıkar hocam. Tüm müşterileri olmasa da, bu olayı normalleştirmeye çalışacak azımsanmayacak kadar fazla fanatik müşterileri de var maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 25 Eylül 2025; 15:36:48 >

Hocam fiyatından bağımsız, kim yeni aldığı ürün kutudan çizik çıksın, hemen boyası atsın ister yahu. Kendi hatanla çiziliyorsa eyvallah da, ben ikinci el telefon mu alıyorum da bana çizik geliyor. Bu durum çok bariz kalitesiz üretim göstergesi.

• Yeni aldığı araba akşamına çizilse forumda konu açacak insanlar, telefon çizilmiş nolacak diyor. Senden daha zengin birisi çıkar, araban çizildiyse nolcak der? Bunun fiyatla alakası yok. Aldığınız kunduranın boyası aynı akşam atsa ne düşünürsünüz? İnsanlar gerçekten garip. Ortada parayla satın alınan, lansmanında "şöyle dayanıklı, böyle alüminyum" diyerek havada telefonu anahtarların içinden sallandırarak geçiren bir telefon markası var. Buna karşı insanlar bir problem yaşıyor, mağdur olan insanları anlamaya çalışmak yerine "çizilsin nolcak ben full artı full her yerini kapladım öyle kullandım tertemizdi" diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 25 Eylül 2025; 16:52:50 >
  • Toz boyama sistemlerinde sorun mevcut büyük ihtimalle bu kadar rahat boya çiziliyor sa boyanın katmanı yada aşındırmasında sorun vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    apple açıklaması tepkiyi azaltmak amaçlı görünüyor. bu ucuz açıklama ile apple şimdi sessizce yeni üretimlerde bu sorunun düzeltildiği kasalarla üretime başlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 27 Eylül 2025; 19:36:11 >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    yatırım diye aldım demek; 'egoik cehaletimi örtmek için aldım' demenin üzeri örtülü ve süslü hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 26 Eylül 2025; 5:12:5 >
  • Rahmetli Steve olsa derdiki siz telefon kullanmayı bilmiyorsunuz.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.