< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

hayloft
,
tAtytAty
,
xcengis
,
xgny58x
,
cezzar58
,
Chantodowill
,
Therocqula
,
ysn61
,
hiaxisheytane666
Daha Az
3 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Bugün akşamüstü mediamarkta gidip fiziksel olarak inceledim cihazları. Net bir şekilde 17 pro max almaktan vazgeçtim. Eşime düz 17 aldım. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Düz iphone 17,17 pro Max’ten daha kaliteli hissettiriyor. En azından verdiğim paraya göre kıyasladığımda. Özellikle turuncu pro max’in arka kamera adası çok avam duruyor. Telefonda sanki bir şey eksik gibi. USB ile veri transferi yapmayacağımız için, telefoto lens de bizim için olmazsa olmaz bir şey olmadığı için iPhone 17 verdiğim paraya değer diye düşündüm. Kullandığım titanyum iPhone 16 Pro Max, 17 pro Max’in yanında hala gayış gibi duruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HDR işlemezse iPhone renkleri de güzel. Ayrıca, hiç kimse bu cihazın kamera uygulamasına girdiğinde ilkin çıkan masmavi tonları farketmedi mi hala? X2 ye alıp tekrar x1e dönünce renkler düzeliyor. Kafasına göre yine maviye dönüyor.. x1 sorunlu.. Ilık yansımalarını hiç demiyorum hele. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifHB -- 13 Ocak 2026; 0:51:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Apple kendi makalelerinde yazıyordu kalibrasyonu bu bir hurafe değil ki. 2-3 ayda 1 bataryanın yüzdeyi doğru hesaplaması için yapılması gereken birşey. Çok sık yapılması bataryaya kalıcı hasar verir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Apple'ın hiçbir makalesinde kalibrasyon yazmaz. Tam tersine pili istediğiniz zaman şarja takıp çıkarabileceğiniz açıkça yazmaktadır. Lityum iyon pillerde hafıza etkisi yoktur. Şarj döngüleri halinde çalışır. Batarya kalibrasyonu 15 yıl önceki lityum polimer piller için veya 10 yıl önceki oyuncu laptoplarının pilleri için geçerli bir şeydi. 10 küsür yıldır lityum iyon piller kalibrasyon istemez. Günümüz teknolojisindeki pillerde ise söz konusu bile değildir kalibrasyon. Nokia 3310'u kutudan çıkarıp 24 saat şarja tutma zamanından kalma şeyler bunlar. Telefonu kapatıp açtığınızda değişen pil yüzdesi, pili tamamen bitirip 100'e kadar şarj etmenizle düzelmez. Telefonun pilini bitirmeniz geri döndürülemez şekilde pil sağlığından yemenize sebep olmaktan başka da hiçbir işe yaramaz. O yüzden keyfinize bakın, ve böyle şeylere de gerçekten hiç takılmayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Ocak 2026; 2:28:58 > |
|
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD |
|
hocam o kılıfı yurt dışından almıştım ama arkasının modeli böyle olanlardan Spia Apple iPhone 17 Pro ile Uyumlu Kılıf Şeffaf Premier Silikon Orijinal (Apple iPhone 17 Pro ile Uyumlu, Şeffaf) : Amazon.com.tr: Elektronik |
|
Arkadaşlar kapında yenile kampanyasından aldığım cihazı açmadan iade edebilir miyim? Benim cihaza 15 gün önce iyi fiyat verdiler şimdi 5-6k düşmüş teklif. Eski cihazı verip turuncu almıştım ama burada yazan renk atması vs gibi sorunlar yüzünden beyez almak istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim? |
|
|
|
hayırlı olsun dün depoya yarın gelecek demişti urr film için bugün kargolanır sanırım |
|
|
|