Şimdi Ara

Apple iphone 14 plus mı 14 pro mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple iphone 14 plus almak istiyorum fakat üstüne para ekleyip 14 pro mu alsam karar veremedim. aradaki para farkı pro almaya değer mi?

• Ekran boyutu konusunda herhangi bir probleminiz yok ise kesinlikle iPhone 14 Pro.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Plus’ı 26 gün kullanabildim, hemen satıp pro aldım.

• Pro kullaniyorum geçen 14 plus elime aldim bariz ekran yenileme hızını fark ettim

• Telefonu yoğun kullanan biriyseniz pili üzer. Onun yerine yurt dışı iPhone 13 Pro Max ya da iPhone 14 Pro Max alın. Prolar maalesef pil konusunda yetersiz. Daha önce 80 Hz ekran kullanmadıysanız çok da takılmayın. Çünkü iPhone’lar 120 Hz ile çalışmıyor nasılsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de beğeniyorum ama tabi ki net pro derim avantajları çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @efefor sizi buna iten faktörler nelerdir?

• 14 plus çok büyüktü , tutuş ve kavraması zordu plus’ın çipi pro modeline göre daha eskiydi, ve ekran kalitesindeki bariz var

• Değer.

• Pro tabiki de

• Pro

• @darkbluestaz Şu an Samsung Galaxy A70 kullanıyorum. Ekranı 60Hz. Ve ekranı büyük. Büyük ekran'ada alıştım. Açıkçası şu ana kadar kullandığım en iyi telefonda bu. Şimdi yenileme düşüncesindeyim ama hiç 120Hz kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum. Kıyaslayamadığım şey üzerinde yorumda yapamıyorum. Bu yüzden 14 Plus mı diye düşünmüştüm. Ama büyük çoğunluk 14Pro demiş. Halen arafta kaldım.

• 4 ay önce plus aldım sadece pil konusunda tatmin ediyor birde gözlük istemiyor.

• Babamda 14 Plus var . Ben de alacaktım çok güzel cihaz. Sonra 14 proyu elime aldım, tekrar 14 Plus a döndüm ULAN TELEFON DONUYOR. Nasıl yani dedim. Bir baktım pro dan sonra düz 14 ün ekran yenileme hızı o kadar düşük ki telefon takılıyormuş gibi geliyor. Daha önce 120hz ekran cihaz kullandıysan sakın düz 14 alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.