Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.557
Cevap
352
Favori
1.679.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

    Arka arkaya 10 mesaj atmanızın gereği nedir ? Hepsini tek mesajda yazabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 4 Ağustos 2022; 9:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Aklına geldikçe yazıyor ellam :D

  • Twitter mı burası bilader. Ard arda 50 mesaj atıyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomanempiree O kullanıcısına yanıt

    hahahah çok iyiydi.

    iPhone 14 Pro ‘ dan ziyade yeni Apple Watch ‘ u merak ediyorum bu sene,

    iphonedo paylaşmıştı, aşağıdaki gibi bir şey gelirse hemen kaparım.

    İPhone 14 Pro da çentik olmazsa ya da nokta halinde olursa ve kamerada vs şeylerde devrimsel bir özellik olursa onu da aparurum..

    Bu arada benim en büyük şikayetim Apple Store fiyatları, evet ülkemiz kıskanılıyor, evet çekemiyorlar, evet dünyanın en büyük ekhonomisiyiz ama bir telefon parası da uygulama/oyuna vermek koyuyor. Birde sahip olmakta yok bazı uygulamalar yıllık ücrete bağlamış.

    Bence uygulama / oyun yükleyemedikten sonra bu cihazların anlamı yok.



    Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 4 Ağustos 2022; 9:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saatin bu şekilde geleceğini sanmam. bilek kalınlığına bakar mısın? aşırı büyük. shrek gibi kol olması lazım.

    ben de 7 alma arifesindeyim. eğer watch 4ümü satarsam 7 alacağım. watch 8'in bayağı pahalı olacağını düşünüyorum. kurda yükseliyor her geçen gün. gevurun oğlu affetmez.

  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Yeni Apple watch böyle gelirse gerçekten güzel olur ve evet muazzam duruyor görselde ki, İphone 14 pro benimde ilgi alanımda şuanda, çentiğin gitmesini aslen ben yakıştıramadım. Android vari bir ekran olacak önden bakınca bir yuvarlak bir hap şeklinde muhtemelen, benim gözüme pek güzel gelmedi şuan ki görsellerden ama tabii çıkınca bakmak lazım. Onun dışından 48 megapiksellik bir geniş acı ana kamera kulağa hoş geliyor ve cezbediyor. Bu arada 1 hz yenileme hızına inebilecek böylelikle always on display özelliğide eklenmiş olacak PRO ve PRO MAX' ler için. Bir çıksın bir görelimde zaten Türkiye den bir şey almayı uzun zamandır bıraktım. Almanya dan kuzenim her yıl 2-3 kere geliyor ona getirtiyorum sağolsun daha uygun fiyata, 14 pro çıksın gözle bir görelim ona göre ona bir ayar çekecem Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 





  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Alışkanlık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

    Selamlar yoğunluktan geç dönüyorum mesajınıza kusura bakmayın. Ben kaptan memnunum. Telefonu tasarımı ve görünüşü için alıyoruz. Kaba ve telefonun tüm güzelliğini kapatan tasarımları oldum olası sevmem. O yüzden şeffaf olanını tercih ettim. Şu an için herhangi bir sararma vs yaşamadım. Telefonu da güzel sarıyor nitekim düşürmemek lazım. Ha düşürsen zarar gelir mi? Kapsız kullanımda 100 zarar geliyorsa bu kapla 40 zarar falan olur. Kamera lens kısmında ise çıkıntı var ama masa ile doğrudan temas etme riski var yine. Ben masaya koyarken kamera bana bakacak şekilde, ekranda da ekran koruyucu olduğu için masaya bakacak şekilde koyuyorum. Böylelikle lenslerde çizilme riski de olmuyor. Zaten lens çizmek için plajda falan olmanız veya çok taşkın bir ortama koymanız lazım telefonu. Kolay kolay çizileceğini düşünmüyorum şahsen. Ama gözünüze yatan bir kap olursa link atarsınız ona da bakarız, belki ben ekstra bir kap da alabilirim yedek gibisinden.





  • Iphone 13 alinir mi şuan sizce? Iphone 14 ile muhtemelen ayni fiyat olacak ama dolar kuru ne olur o soru. 1.5 ay sonra duyurulacak iphone 14, duyurulunca hemen piyasaya sürülüyor mu bir de?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastcase alacak olan arkadaşlar için yazıyorum.Ben de sipariş verecektim sararmazlık garantisi var diye vazgeçtim.Telegram grubundan kullanan bir arkadaşa sordum,kılıfın kamera koruma çıkıntısı neredeyse yokmuş,çok az bir çıkıntısı varmış.Masaya veya bir zemine koyduğunuzda direk lensler temas ediyormuş bilginiz olsun.Arkadaşın telegrama koyduğu resmide koyuyorum buraya.

    Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • alsem A kullanıcısına yanıt

    Evet çok fazla yükseklik yok dediğiniz gibi. Daha yüksek yapmaları için geri bildirimde bulunmak lazım. Çünkü piyasada sararmaz şeffaf kılıf yapan başka firma yok sanırım. Ben o yüzden masaya telefonu koyacağım zaman ekranı masaya, kamerası bana bakacak şekilde ters koyuyorum. Ekranda nasılsa kırılmaz cam var çizilirse en azından o çizilir.

  • Arkadaşlar iPhone 13 ile 13 pro arasında kaldım 7 8 binliralik bir fark var gerçekten bu farka değer mi youtube da izlediğim kadarıyla pilde bir farklılık yok. 120 hz yenileme hizi var belirgin olarak. Kamera olarak çok fark varmıdır. Birde 128 GB hafiza ilerde sorun yaşatır mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huseyin3460 H kullanıcısına yanıt

    İkisini kullanmış biri olarak söylüyorum.13 ün bataryası prodan daha iyi ekran sürelerinde 1-1,5 saate yakın fark var.Youtube videolarına bakınca pro ondan daha iyi görünsede kullanmış biri olarak diyorum normal 13 daha iyi çünkü bekleme modu ondan iyi.Kamera farkı olarak da %10%15 daha keskin aynı yerde çektiğim fotolarla kıyaslayınca.Ram olarak 13 bir kaç uygulamadan sonra geriye döndüğünde yeniden başlatıyordu pro nun 6 gb avantajıyla hiç yaşamadım.Gelelim hz olayına , hızlı geçişler olduğu için seri cihaz gibi geliyor insana.Sonrası normal 13 kullandığımda kasıyormuş gibi geliyor.Ram ve makro kamera modunda dolayı pro öneririm.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

  • Merhabalar

    Sizce şu an iphone 13 pro alınır mı 14 ü beklemek mi gerekir 30 bin tl verdikten sonra pişman olmakta istemiyorum fakat iphone 14 stoklara girene kadar telefon tekrar zam yer diye de korkuyorum

  • 
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.