Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sene kutular küçüldüğü için tek bir konteynır da 2 katı daha fazla iphone gönderebilecekler. Üretimde sıkıntı olduğu için lansman 1 ay ertelendi, yani üretimde de şu an sıkıntı olmaması lazım, dağıtımda geçen seneye göre 2 kat daha fazla iphone taşınabilecek. E o zaman Türkiyedeki satışın 1 ay sonra başlaması çok mantıksız. Hele ki rakipleri de yavaş yavaş milletin aklını çelmeye başlamışken. Sanırım apple'ın gözünde de önemsiz bir ülkeyiz.

  • kaganus K kullanıcısına yanıt

    Hocam büyük ekran ve bataryaya alıştıktan sonra zor geliyor yoksa canavar gibi telefon büyük ekran sevmeyen için

  • Apple ekosistemine tamamen yönelmek istiyorum Allah c.c nasip ederse şuan galaxy note 8 kullanıyorum. İphone 12 pro max'te oled ekran diye biliyorum o yüzden fazla ekranı aramam sanırım ama sizce çentik çok rahatsız edermi? Filmler'de oyunlar'da?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Galaxy Note 8'den sonra iPhone kullanırsanız o çentik direkt gözünüze batacak yani biz alıştığımız için çok önemsemiyoruz ama Note 8'de yapılan tasarım bence her telefonda olması gereken bir tasarım.

    Ne o tepeye ufacık kamera koyan Androidleri ne de çentik koyan Apple'ı sevmiyorum. Keşke ama keşke şöyle bir teknolojiyi yapabilseler;



    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Pasific Blue ve Gold kutu açılışı

  • scanh kullanıcısına yanıt
    gold alıcam sanırım tasarım harika olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyupss0 E kullanıcısına yanıt

    Normalde gold cihazları beğenmem ama 12 Pro'da hakikaten güzel olmuş. Ama yine de tercihim Pasifik blue ya da graphite olacak Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] 

  • Gerçekten çok kararsız kaldım. Fiyatı bari belli olsa da karar versek ona göre. Şarj benim için önemli konu. Testlerde 11 pro şarj ömrü olarak daha başarılı. Türkiye fiyatını açıklasalar artık ta ne olacağını bilsek. 15k bandına çıkacak olursa düşünmeden 11 pro alacağım.

  • Türkçe iPhone 12 Pro ve MagSafe kutu açılışı


  • 11 pro dan 2.7mm daha uzun kasası ama ekran 6.1" e çıkmış 12 pro da.

  • iPhone 12 Pro Graphite - iPhone 11 Pro Max Space Gray renk karşılaştırması


    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]
  • Aslında şu 5G mevzusu 11 pro maxte olsaydı düşünmez alırdım. Ama hal böyle olunca mecburen bataryası bir tık daha kötü de olsa hem 5G destekli, hem de yeni kasa tasarımından dolayı 12 pro max i tercih edeceğim. 128 gb yeterli olur mu? Fazla fotoğraf-video çeken birisi değilim. Ortalama 2000 foto 100 küsür video :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cant Let Go kullanıcısına yanıt

    128 tatmin etmez foto olarak problem yok ama video olarak cözünürlük olarak sıkıntı yaşarsin..:))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cant Let Go kullanıcısına yanıt

    Hocam ben fazlasıyla fotoğraf çeken biri olarak 11 Pro Max 256 GB'dan sonra arada 1000 küsür TL fiyat farkı olacağını düşünerek 128 GB ve 50 GB iCloud Drive şeklinde almayı düşünüyorum 12 Pro Max'i. 128 GB ve iCloud şeklinde fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. En olmadı iXpand gibi bir çözüm var.


    Ayrıca batarya konusunda da ekşi sözlükte şöyle bir yazı gördüm, alıntılıyorum:


    pil ömrü hakkında öyle tek bir kişinin deneyimlerine bakarak karar verilemeyecek telefondur. öyle olsaydı, benim bir günlük deneyimimle bu güne kadar kullandığım en uzun pil ömrü sunan telefon olduğunu iddia edebilirdim.


    the verge için iki ayrı editör 12 pro ve 12'yi test etti. bu iki telefon için apple'ın vermiş olduğu pil ömrü aynı. pro'yu test eden nilay patel 12 pro'nun pil ömrünün 11 pro'ya göre biraz daha kötü olduğunu bunun da 5g nedeniyle normal olduğunu söyledi. 12'yi test eden dieter bohn ise 12'nin 11 pro'ya göre daha iyi pil ömrü sunduğunu yazdı. şimdi bu iki kişinin test ettikleri telefonların pil ömürlerinin benzer olması gerekirken neden böyle bir fark ortaya çıktı?


    nedeni şu. nilay patel'in testinde kendisi sadece abd'de verizon'un sunduğu ultra wide band (diğer adıyla mm wave) denilen ağı test etmeye çalıştı. sadece belli şehirlerin içerisinde belli noktalarda bulunan antenlerin engelsiz görüş alanındaysanız, 3 veya 4 gbps gibi hızlara ulaşabiliyorsunuz, ancak araya bir duvar, ağaç, otobüs vs girerse mm wave işe yaramıyor, yani bu bazı özel şartlar altında inanılmaz imkanlar sunarken diğer yandan, insanların çok seyrek olarak kullanabilecekleri bir teknoloji. bunun yanında, bağlantı kurulabildiği anlarda bu teknoloji pili su gibi tüketiyor.


    nilay patel kendi incelemesinde ultra wide band'ı uzun uzadıya test etmişken dieter bohn bunu yapmadı. sonuçta, normal 5g ile dieter bohn nilay patel'den çok daha iyi pil ömrü yakaladı.


    yani bir anlamda, nilay patel'in yaptığı şey tesla'yı drag race için kullanıp, pil ömrü şirketin iddia ettiği rakamları tutmuyor demek ise, dieter bohn'un yaptığı, aynı arabayı şehir içerisinde ve otobanda test ederek buna karar vermek.

    şunu da belirtmek isterim. ultra wide band pili su gibi tüketirken, normal 5g daha az, ancak 4g'den fazla tüketiyor. apple'ın bu telefonlarda normal 5g kullanımında 11 pro'nun pil ömrünü yakalamış ve bazılarına göre üstüne çıkmış olması büyük başarıdır çünkü geçen seneki iphone'lar pil ömrü olarak rakipsizdiler. bunun da tek açıklaması yeni geliştirdikleri a14 bionic işlemcinin inanılmaz verimli çalışıyor olması olarak gösterilebilir.


    türkiye'deki kullanıcılara gelirsek, uzun veya yakın vadede ultra wide band 5g'nin ülkeye gelmeyeceği kesin. bu teknoloji avrupa'da bile kullanılmıyor. 5g'nin ne zaman geleceği belli değil. 4g'de ise bu telefonların şu anda türkiye piyasasında bulunan her telefondan fazla pil ömrü sunacağı kesin. bu durumda daha eline telefonu almamış insanların sadece pil büyüklüğüne bakarak yorum yapmaları tamamen cahil spekülasyonudur. onların mantığı doğru olsa, geçen seneki iphone modelleri gerçekte sunduklarının yarısı kadar dayanabiliyor olurlardı.





  • scanh kullanıcısına yanıt

    Bir süreliğine 11 pro kullandım. Yazıda bahsedildiği gibi batarya performansı beklenilenin fazlasını karşılamıştı. Tabii bu sonuç özneldir. Kullanımdan kullanıma göre farklı sonuçlar yaratır. Yazıya tamamen olmasa da çoğunlukla katılıyorum ben de. Katılmadığım husus ise 5G. Cihazda 5G desteği olsun da varsın ülkede altyapı olmasın. İleriye dönük teknoloji her zaman tercih sebebidir benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Fiyatları bir açıklasın da yeter mi yetmez mi yoksa yettirir miyiz orasını o zaman düşünürüz hocam Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son iphone 6 cihazim arabayla beraber yaninca, 7 plus almistim onla Tr ye geldim iki sene once sattim,
    Xs Max tekrar usa dan geldi, iki senedir kullaniyorum..

    12 Pro almayacagim Xs max fazlasiyla yetiyor 👍🏽

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • L30N kullanıcısına yanıt

    Peki.

  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.