Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fed.61 F kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çok can sıkıcı. iOS 14 sonrası iPhone SE'de çok şarj yiyor beklemede. Anladığım kadarıyla iOS 14 sonrası her cihazda beklemede şarj yiyor. Daha da fenası Apple'ın geri bildirimleri takmaması. Zaten bu ara kullanıcıdan gelen hiçbir talebi ciddiye almamaya başladı.

  • Dostlar 25 Aralıkta veya 25 Aralık'a yakın tarihte sipariş veren var mı? Varsa kargo durumunuz nedir? Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    saka gibi resmen powerbankla geziyorum, yahu bir telefon 8 saatte %60 şarj nasıl yer hersey kapalı, wifi konum hatta uçak moduna alıyorum ama faydası yok. İsin komik tarafida şu, 13.7 de kalan arkadasimda bu sorun yok. Ben aceleci biriyim güncelledim geçtim o geceden beri ayni sorun en son komple bırakacam apple'i başka markalara geçeceğim.
  • fed.61 F kullanıcısına yanıt

    Hocam sizdeki apayrı kötü etkilemiş. SE'de aldığım ilk gece yüzde 30 civarı şarj yemişti beklemede; ertesi gün DFU modda sıfırladım yüzde 7-8'lere düştü. DFU modda sıfırladınız mı?

  • scanh kullanıcısına yanıt
    Sıfırladım hocamda pek uğraşmıyorum bilgi sahibide değilim ama , internetten baka baka yaptım. Siz biliyorsanız birsey sormak isterim. Sıfırladıktan sonra yeni iphone olarakmi ayarla dediniz ben 3-4 kere farkli zamanlarda attim hep ama iclouddan geri yükle dedim. O farkettirirmi?
  • fed.61 F kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu bir sıfırlayıp tekrar deneyin güncellemeyi telefon üzerinden Wi-Fi ile yapınca bu durum oluyor. 11 pro Max kullanırken 14.1 e güncellendim şarj dayanmıyor pile girip baktım sağlık uygulaması yiyor sıfırlayıp temiz kurulum yapınca düzeldi bu yüzden pil sağlığım 1 haftada % 2 düşmüştü.
  • fed.61 F kullanıcısına yanıt

    Hocam iCloud'dan geri yüklemeden sıfırdan kurulum yaparak deneyin. Ben son DFU modda sıfırdan kurulum yaptım. Bir süre öyle kullanın eğer düzelirse daha sonra yedeği geri yüklersiniz.

  • scanh kullanıcısına yanıt
    Bir deneyeyim hocam tesekurlerler sonucu yazarim buradan
  • Justforget_ J kullanıcısına yanıt
    Bir deneyeyim hocam tesekurlerler sonucu yazarim buradan
  • Justforget_ J kullanıcısına yanıt

    Mobil veri ile yaptığımızda problem olmuyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MotorsR kullanıcısına yanıt
    Bazı büyük güncellemelerde sorun yaratabiliyor en iyisi bilgisayardan üstünden güncellemek eğer bilgisayardan güncelleme durumu yoksa güncelledikten sonra sıfırlayıp temiz kurulum yapma en iyisi. E sim kullanan varsa önce yeni e sim alıp sıfırlasın çünkü eskisi kullanılmıyor
  • Benim de geçen hafta verdiğim sipariş Cuma günü ulaştı ancak açabildim kutuyu. Karşılaştırma olması açısından 11 Pro Max kutusu ve kargosu arasındaki farkı da görün istedim.


    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]




  • brkcnr kullanıcısına yanıt

    Hocam Açıklık gözle görülür boyutta mıydı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, yurtdışından gelirken kendim 12 pro getirmeyi düşünüyorum kişisel olarak. yurtdışından alınan unlocked modellerin garantisi kaç sene devam ediyor ülkemizde bilgisi olan var mı? xiaomi mi6 ile 4-5 sene idare etmiş biri olarak bu telefon ile kafadan 10 sene bidaha telefon almayı düşünmüyorum,sizce yurtdışından alıp gelmek mantıklı mı?

  • Mağazadan almayı bekleyenler için 14 Ocak Perşembe günü Apple Storelar açılıyor.
  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Telefonu apple in sitesinden almani tavsiye ederim ki zaten unlock da satiyorlar. Problem su ki apple storelar magaza ici satin almaya su anda kapali, ama store pick up veya adrese gonderim yapabilirsin. Adrese gonderim 2-3 hafta. Genelde magaza teslimi icin ellerinde stok yok. Surekli stok kontrolu yaparak satin alirsan 1 gun sonra gidip magazadan elden teslim alirsin. Satin alinmis telefonu 21 gun ellerinde tutuyorlar. Magazadan rezervasyon olusturursan sadece bilgi verme amacli gorusme olur, stok sorunundan dolayi satin alma garantin yok, o yuzden onden satin almis olman lazim. Gevey her zaman risk, en temizi basin agrimadan sifir unlock almak. Bestbuy unlock satmaz, amazonda 12 yi unlock bulmak icin zamanin yetmeyebilir.
  • Hocam hepsiburadadan sipariş geçtim zaten. Adam gibi olsun düzgün korusun telefonu.

    fed.61 hocam konumdan birkaç ayarı kapayıncs düzeldi biraz daha. Bide evde telefon 4G le 1-2 çekiyordu koltuğa dayayınca. Şimdi 3G ye çevirdim onunda pozitif yönde etkisi oldu. Cihaz kullanım olaral cidden çok iyi. Mesela öğlen 12 de yüzde yüzden aldım şu an yüzde 59 batarya ve 5 saat 45 dakika ekran süresi var. Bunun 4,5 saati wp de geçti sürekli yazışmayla. Ama durduğu yerde çok yiyor ne hikmetse. Bugün tekrar denicem bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Pro/Max icin Telegram Grubu var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmyavas kullanıcısına yanıt

    Stoklarında umarım cihazlar vardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glassator8888 -- 12 Ocak 2021; 16:0:26 >
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.