Güzel günlerde kullanın, renk gerçekten çok güzelmiş. |
kesinlikle arkadaşım da apple watch 6 gold renk paslanmaz çelik modeli vardı az çok iphone rengini tahmin etmiştim aynı renk olarak çıkardılar |
Vatan ve mediamarktlarda mevcut |
Bayaa bir zorladım ama. 10 telefonun 9'nda sorun yoktu. |
bir kaç yabancı forumda karşılaştırmaları izlemiştim araştırıp yazıları okudum gold farklı bir kaplamaya sahip çizilmesi daha zor gibi yine de zaman gösterir |
çok sağolun hepimizin güzel günlerde kullanması dileğiyle |
bende siparişi geçtim biraz önce. Kargo süresi kaçtı 2 gün sonra gelir ancak sanırım. Bende pasifik mavisi var ve mavi silikon kılıf söyledim. Aşağıdaka arkadaş paylaşmış zaten aynı kombini :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam zamanınız varsa kesinlikle bekleyin derim acele etmeyin |
Üstad ben ilana koyduğum ilk saati 12.650'ye sattım iPhone 11 Pro Max'i. Keza arkadaşım 13.200'den ilan açtı, 12.500 onlarca teklif geldi vermedi, 'inat ettim 12.700'den aşağı vermem' dedi. Yani 300-500 kırılırsa cidden ederine gidiyor. 2-2.5K zarar normaldir zaten 8-10 ay kullanıyoruz telefonu. Ha saçma teklif yazanlar var mı elbet var ama onları da görmezden geleceksin. |
Hocam grupta video falan da atıldı açıklık kağıt meselesiyle ilgili, geçmiş mesajlar açık bakabilirsiniz. https://t.me/joinchat/U3g9xPjKCMngbGb7 Edit: Grup linki düzeltildi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 11 Ocak 2021; 21:53:5 > |
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan çok yakışacak |
Böyle bir grup yoktur diyor |
Saolun hocam teşekkür ederim. Piyasada adam gibi kılıf yok. Spigen var oda 100-200 arası. Almışken orjinal alayım güzelce korusun dedim. Alan herkeste memnun gördüğüm kadarıyla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Neden güncellemeyle düzelmeyecek? |
Link ölü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denettim hocam link çalışıyor katılanlar da oldu başka bir sorun varsa bilemiyorum |
|