hocam tahminleriniz çok doğru her seferinde |
Cihazım mavi, kahverengi renk bence de çok güzel güle güle kullanın,özellikle aldım bakalım eski modeller gibi patina olacak mı :) |
Kesinlikle Pro Max daha çok sattı üstad. Telegram 12 Pro/12 Pro Max grubumuzdaki ankette Pro Max alanlar yüzde 91 ile önde. |
bende pro alacaktımda yavaş yavaş max alayım diyorum artık malesef hiç bi yerde telefonu görüp inceleyemedim stok yok hiç bi yerde. 1 er 1 er mi geliyor stok nedir bu böyle. ocak ayını saymazsak eğer eylülde tanıtılırsa yeni model 8 ay kaldı şaka gibi hala alacaz diye uğraşıyoruz |
Bizzat gidip 3 tane tekno markette inceledim. Hiç birine böyle kağıt vs girmiyor. Anlamadım bu işi vallahi :( |
hangi tekno marketlerde var hocam teşhir ürünü yarın bi çıkayım bakmaya. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Pro Max'in stokları Pro'ya göre bir nebze daha iyi. Zaten stok bekleye bekleye 13 Pro Max'a kalacağız gibi duruyor |
Hocam bizim telegram grubunda da kağıt girenler var. Yaygın bir durum olsa gerek. Belki teknoloji marketlerde çok kir toz vs biriktiğinden girmiyordur. |
Tabii ki yeni resimlerini en kısa zaman da yüklerim fazla zamanım olmadığı için henüz çekemedim ilk resimleri mevcut ama renk muazzam gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
17 bine aldığımız telefonu 2inci elde nasıl satacağız buda ayrı mevzu çok zarar ederiz gibime geliyor. öbür modele buyback yapsan ayrı zarar. dediğiniz gibi makas nasıl bu kadar açıldı anlamış değilim bu sene. |
çok albenili duruyormuş gold modeli hayırlı olsun hocam. yakından görmüş olduk gayet güzel. |
Hocam çok edilmiyor ya. 128 GB Eylül gibi 2. elde 14.500'e 256 GB 15.500'e alıcı bulur. |
|
hocam öylede sitede yazarlarya ölücüler aramasın saçma sapan tekliflerle gelmeyin diye. |
rengi çok iyi emin olun resimler de farklı gözükebilir diğer modellerde ki gold renklerden çok farklı |
Bir aydır pro bekliyordum bir türlü stok sorunu çözülmeyince bu sabah pro max siparişi geçtim, hemen kargoya vermişler büyük olduğu için sıcak bakmıyordum ama aldık artık beğenmezsem iade ederim. ![]() |
ne demek hocam gerçekten çok iyi renk teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun |