|
Merhaba youtube da bir kaç kişi bu tip video yüklemiş. Acaba sizin cihazlardada böyle bir sorun var mı? Yoksa abartılan bişey mi? |
|
Dostum ben Apple harici kılıf kuıllanmadım o yüzden diğerleri hakkında yorum yapamam , ancak magsafe özelliği kullanmak istemiyorsan alabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pm gönderildi :) |
Anladım hocam. Kılıf için biraz pahalı geldi ama orjinallik takıntımda var. Ne yapacağımı bilemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeğenim bir instagram sayfasından orjinale yakın bir kılıf almış. Orjinal kılıfla yan yana getirdiğimiz zaman tabi ki orjinalin dokusu vs. Daha iyi ama orjinali cebine sokup çıkarırken zorlanıyormuş zemini hiç kaygan olmadığı için. Bu instagramdan aldığı kılıf ile rahat etmiş. Kılıfın dokusu güzel fena değil tatmin edici. Elden kaymıyor gene ama orjinal kadar da tutmuyor. Standart silikon kılıftan bir tık daha tutucu. Görünüm olarak orjinalle birebir aynı. İçi aynı şekilde kumaş ve aynı zamanda iphone ve design by california yazısı da mevcut. 80tl gibi bir fiyatı varmış. Tabi ki orjinal kadar kaliteli değildir ama orjinali de kaliteli yapan fiyatı değil. Maliyet bazlı düşünürsek apple'ın sattığı kılıfın maliyeti diğerine hemen hemen yakındır (magsafe hariç). Sadece orjinal ürün olduğu için pahalı. Farklı kılıflar takmak için alınabilir tabi ki magsafe kullanmıyorsanız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotorsR -- 9 Ocak 2021; 10:26:31 > |
çok sağolun teşekkür ederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler bende kontrol ettim kağıt ile bir kaç yerde kağıt giriyor ama kasaya bakınca gözle görülür birşey yok mikron derecesinde açıklık bence bütün kasalarda var. Bir adam 4. Yü aldım aynı yazmış. Belkide çok aşırı açık bu videodakilerin cihazlarda yani gözle görülür bir şeyse rahatsız eder tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben cüzdan ile kullanıyorum gayet güzel şimdi klasik kahve artı cüzdanı bekliyorum ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kılıf ile kullanacaksanız zamp gibi yapışıyor ayırmak çok zor cebimde herhangi bir kayma vs olmadı.Kılıfsız da kullanılıyor ancak biraz daha zayıf. Ben memnunun bir tek sıkıntısı zaten en fazla 3 kart sığıyor ve toplamda 296gr gelmesi ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ikisi de mevcut tercih meselesi ikisi de çok güzel 12 pro gold rengi var beyaz slikon ile çok şık gözüküyor deri olanı da çok kaliteli ikisi de tercih edilebilir deri olanı daha uzun ömürlüdür ![]() |
ben kahve deri - mavi iphone ile mutluyum. Renk uyumu sinematik. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |