Bu durumda yarın elimizde olur mu sizce? |
Bilemem... Yeni ürün yoğunluğu olmadığı dönemde 1 günde teslim etmişler. Eğer bu akşam UPS takip sistemine düşerse İstanbul için yarın teslim edilmesi kuvvetle muhtemel. Ekimde apple store depodan gönderim hareketleri şu şekilde yapılmış.
2020-10-22 22:12 Istanbul, Turkey, Origin Scan 2020-10-23 07:30 Istanbul, Turkey, Departed from Facility 2020-10-23 08:30 Istanbul, Turkey, Arrived at Facility 2020-10-23 09:30 Istanbul, Turkey, Out For Delivery 2020-10-23 13:46 ISTANBUL, TR, DELIVERED hayırlısı diyelim. |
Teşekkürler hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok kararsız kaldım 12 mi 12 pro mu diye. Mobil Fotoğraçılık ile de ilgileniyorum hobi olarak, telefonu oyun konsolu gibi de kullanıyorum. |
İşin içinde fotoğrafçılık varsa tabiki Pro. Büyük ekranlı telefona önyargınız yoksa serinin fotoğrafçılık açısından en başarılı telefonu Pro Max'i tercih edebilirsiniz. |
Pro Max bildiğim kadarıyla an itibarıyle ön siparişte yok. Bildiğiniz link var mı satışını yapan ? |
Mobil fotoğrafcılık derseniz pro modeller devreye girer. Oyun dersenizde pro max. Bu durumda 12 pro max gibi görünüyor. :) |
Maalesef henüz satışta değil. Beklenti bu ayın sonu. |
![]() Elimizde telefon yok biz kılıf ekran koruyucu falan alıyoruz :d |
Mustafa alemsin. :) Boşa alıyorsun değiştircen 2 ay sonra :) |
|
Turkcell'den bildirim geldi bu gece 00:01'de stokta bir iş gününde kapıda diye 12/Pro için |
iphone 13 e daha çok var abi bıraktım android işlerini artık :) |
|
Bana ne laf ederdin ne var bu iphone'da diye :) Alışınca bırakamazsın. :) |
Abi ben hala oneplus şeysiyimde son modelleri iyice oyuncağa çevirdi yoksa jet gibi cihazlar ama kasa tasarıma bi bakıyorum giriş-orta seviye samsung serisi gibi yaptılar iyice özgünlükten uzak kaldı artık |
Turkcell bilmiyorum ama diğer perakendelerde bildiğim kadarı ile dediğin gibi olacak hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |