Bence sistemde problem var. Diğer mağazalar mümkün değil almaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gel gel yapıştıralım. Senin geleceğini tahmin ediyordum. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sanırım dahil, bana da toplamda 2700 vermiş olucak ama beyaz 128 yok. Olan 128’in renkleri çok kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistemde problem var gibi geliyor bana da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 27 Kasım 2020; 4:7:49 > |
|
Pusudayız bende yapıştıracağım nasipse :) |
Walla aynisini dusunmedim degil :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam 12 pro aldık diyelim hattıda taktık kullandık iade edebiliyor muyuz süreç içinde daha doğrusu hat takılmış cihazı iade alıyorlar mı ? |
aslında büyük ekran seviyorum ama Apple'ın ekran kasa oranı çok iyi değil onun için cihaz android rakiplerine göre büyük ve ağır. Buda taşıma ve elde uzun süre uzanarak telefonu kullanma sırasında yoruyor açıkçası. |
Edebilirsin hocam eğer apple store dan aldıysan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
siparişi geçtik ama gerçekten geçmiş yıllara oranla çok sönük geçiyor, nerede o stok bitmeler haberler, 7 jet black sipariş verdiğimi hatırlıyorumda anında tükenmişti, bence iyi oldu umarım daha sönük kalır da fiyat aşağı çekilir |
hayırlı olsun 09:15 de de ben sipariş geçtim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Airpods pro yerine beats studio 3 aldım ben. Pro modeli konuşmada falan sıkıntı yaşattı bana. Düz airpods daha iyi gibi. 12 Pro max incelemelerini inceledim fazla büyük geldi. Canlı görme imkanımız olaydı iyiydi. Düz 12 pro vermemek için zor tutuyorum kendimi. :) |
Bu arada 20w şarj aleti ne zaman gelecek acaba hala gönderim mevcut değil diyor telefonu alsak şarj aleti yok elde |
Hep aynı adamlar. Mustafa beni hatırladın mı? Şimdide 12'ye mi daldın. :) Sen iphone sevmezdin. :) |
Yok valla hatırlamadım kimdin acep |
Evet hocam aynen dediğiniz gibi. |