< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_PowerConsumption_557e3152b5.png Üstteki linkteki grafikte IPS ve OLED ekranların güç tüketimleri mevcut. Yine dağlar kadar fark yok aralarında. Hele beyaz ağırlıklı kullanıyorsanız ekranı ki kişisel tercihim şu an bu yönde, IPS ekran daha az enerji tüketiyor OLED ekrana göre. Sonuç olarak OLED ekran telefon alma kriteri olarak şarj bakımından da dağlar kadar fark yaratmıyor. Kullanım süresini düşünüyorsanız en başta büyük batarya, daha sonra fiziki olarak küçük ekran (sony compact serisi IPS ekranları ile batarya ömürlerinde aşmışlardı zamanında), daha sonra ise işlemci seçimi vb. kriterler değerlendirilebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 18 Kasım 2020; 19:24:34 > |
Asus MG279Q / Zotac AMP 1080 Ti / Ryzen 5 2600 / 1 Tb M2,240 Gb, 120 Gb SSD, 1 TB HDD / Sound Blaster Z /2x8 GB Ram / 600W Seasonic Titanium Fanless PSU/ Corsair Carbide Spec03 / Logitech G513 G-Lineer / Logitech G502 Lightspeed, G305 Lightspeed Mouse / AudioEngine HD6 / Sennheiser Momentum Wireless 2.0, Turtle Beach Stealth 400
|
Tamamen alım gücüyle alakalı. Ama 7 8 bine lcd alacağım Android alırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bana aşırı soluk geliyor lcd, istesem de alışamıyorum. Kaldı ki ppi değeri de düşük 11 in. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu konuda haklısın aynı fikirdeyiz ama androidin üst seviye donanımlı (kamera, stereo hoparlör, işlemci) telefonlarıda 10.000 tl üstü ortalama. 5-6.000 seviyesi orta segment oldu artık android telefonlarda. xioami mi 10T pro bu aralar aklıma yatıyor her şeyi üst segment fiyatta 5.800 tl civarı ama ondada amoled ekran yok. Yani yine 9-10.000 tl ve üstüne geliyor üst segment android < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doğrudur hocam. Kişisel tercihiniz olduğu için de saygı duyarım. Ben sadece dağlar kadar fark var kelimesine takıldım. 50 yaş üzeri çoğu kişiye oled ve ips ekran versem sizin dağlar dediğiniz farkı hayatları boyunca idrak bile edemeden telefonu mutlu mesut kullanacaklardır. |
Asus MG279Q / Zotac AMP 1080 Ti / Ryzen 5 2600 / 1 Tb M2,240 Gb, 120 Gb SSD, 1 TB HDD / Sound Blaster Z /2x8 GB Ram / 600W Seasonic Titanium Fanless PSU/ Corsair Carbide Spec03 / Logitech G513 G-Lineer / Logitech G502 Lightspeed, G305 Lightspeed Mouse / AudioEngine HD6 / Sennheiser Momentum Wireless 2.0, Turtle Beach Stealth 400
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eyvallah hocam sevindim sizin adınıza. Demek ki tüm telefonlarda yok bu problem. Bazı serilerde olabilir. Bize gelenler sonradan üretilen partiler olacağı için inş olmaz ne diyelim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu iphone 12 ve 12 mini'in Türkiye fiyatı bir belli olaydı iyiydi. Ona göre yolumuzu çizerdik black friday'de ve iphone 11 veya başka bir telefonunun pususuna yatardık. İphone 11 eğer 6500 bandında görürsek almak mantıklı oluyor o zaman? 12 mini ve 12 modeli için fazladan 4000 lira vermek mantıklı gözükmüyor sızıntı fiyatlarına bakarsak. haksız mıyım? siz ne yapacaksınız? |
daha geçen hafta 6800 leri gördük hocam neden olmasın benim umudum var |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmyavas -- 19 Kasım 2020; 15:26:37 > |
videoda 11le 12 arasında ekran sürelerinde bariz fark var. ama yine tercih meselesi tabiki. |