|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de beğenmedim. Teknosada inceledim bana parlak geldi. Şu ana kadarki tüm telefonlarım siyah olduğu için beyaz tercih ettim. Gerçi aldığım yerde beyazdan başka renk seçeneği de yoktu ama zaten beyazda karar kılmıştım bile. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ben çok beğendim tuş basma hissiyatida çok hoş elde tutuş hissiyatida on numara < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 18 Ocak 2021; 20:4:36 > |
Güle güle kullanın linkini paylaşabilir misiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar yukarıda ki firmalar ve bir kaç tanede daha var.Her türlü elektronik ürün Bilgisayar ve Cep Telefonunu ithal eden ve ülkemize getiren firmalardan bir kaçıdır.Arkalarında büyük holding sermayeleri vardır. Bayilik sistemleri ile bir çok kurumsal firmaya,Türkiye genelinde ki illerden bazılarına ( elektronik-bilgisayar-cep telefonu satan firmalar ) ile internet üzerinden on line ürün pazarlayan firmalara toptan satış yaparlar. Kısacası bu pazarı belirleyen bir kaç ağa babalar vardır. |
|
|
40 dan neredeyse komple bitmesi normal değil zaten. Hangi iOS sürümü yüklü? Çok sorun yaşayan var zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|