Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.790
Cevap
260
Favori
1.012.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Yani bizde ce yazan yerde yurtdisi modellerde olan anten mmvawe anteni dogru mu?

    Bizdeki cihazlarda mmvawe yok ama sub-6ghz var..

    Pekii, herkesin ovdugu qualcomm x55 bizde de var mi? Yoksa bizde intelin vs. modemi mi var bilginiz var mi?
  • İntel modemi yok cihazlarda snapdragon modemleri var
  • MhmtBey M kullanıcısına yanıt
    O zaman abd haricinde donanimsal tek fark anten eksikligi dogru mudur? Geriye kalan her sey ayni, bir antenimiz eksikse problem edecek bir durum yok o zaman..

    https://www.macrumors.com/2020/10/13/iphone-12-mmwave-us-only/

    Keske anten yerinde ‘CE’ de yazmasaydi, tertemiz olsaydi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 7 Aralık 2020; 23:50:21 >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt

    köşeli tasarımlarda bariz daha kolay soyulma oluyor.

  • shortfinger S kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin hocam
  • millet bizim ülke ekonomisinden dolayı zannediyor ki her iphone modeli git gide zamlanıyor hep daha pahalı telefon yapıyorlar. Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] 


    gelişmiş ülkelerde ne benzinin fiyatı değişir, ne elektronik aletlerin, ne telefonların, ne iphoneların, ne bilgisayarların. senin ülken her sene uçuşa geçiyor o yüzden öyle

  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    x,xs serisi ,11pro serisi çelik kasa bunlarda hiç duymadım soyulma çevremde. 6da bükülme sorunu vardı renk tonları griye çalıyordu belli olmuyordu soyulsa'da. 6sde telafi ettiler bükülmeyi bu kasada gri renk tonları hakimdi yine belli olmuyordu soyulmalar. 7nin kasasıda çok sağlamdı uzun süre kullananlarda boya atması oluyordu jetblack diye çıkarmışlardı. 8in kasasıda rezalet arkası cam olunca sağlam değildi. muhtemelen düz 12nin arkasıda aynı malzeme incelemedim bilmiyorum. fotoadaki 12pro soyulma göremedim ancak çelik kasaların hepsinde çok kolay şekilde çizilme oluyor. öbür telefonda iphone 5 gibime geldi. değilse düz 12 mavi telefonu düşürmek gerekiyor boya kalitesini anlamak için düşme testi fazla izlemedim. ama 6 ay içinde çok temiz kullanmadıktan sonra soyulma olacaktır iphone 5 ve 5sden kendi tecrübelerimle köşeli tasarımda soyulma daha kolay oluyor bilmiyorum belkide 6ve6sde çok soyuluyordu ama o telefonlarda renkler hep gri tonda olduğu için fazla belli etmiyordu.





  • Le7els kullanıcısına yanıt
    İns soyulmaz diyelim..

    Celik kasalarda silver haric hepsi boyali, duz 12 aluminyumlarda da sanirim beyaz haric hepsi boyali.. Ama boyanin komple tum metalde mi oldugu, celiklerdeki gibi dis kaplama mi oldugunu bilmiyorum acikcasi.. Ama burada farkedenler olduguna gore o da ayni sekilde distan boya.. Beyazda soyulma olsa da bahsettiginiz 6-6s gibi cok belli olmaz.. Siyah-mavi-kirmizi filan fena belli eder..

    Silver celiklerde soyulma yok (cunku boya yok, sadece bir coating var) ama dediginiz gibi cizilme var, onda da sanirim pasta-cila kullanarak cizik alma yontemleri var, yurtdisinda bir ton kullanici bu sebeplerden dolayi silver aliyor.. Macrumorsda vs. Bu 12 pro icin kasa soyulma olayi ilk ciktiginda okumustum ve herkes silver aldigindan-alacagindan bahsediyordu.. Pro serisi alanlar arka yuzeyin beyazligindan igrenmiyorsa bu durumu goz onunde bulundurup silver tercih ederse daha uzun omurlu olur aldiklari telefon..

    Hocam alüminyumda boya atmasa bile zaten dusunce ezilen yumusak bir malzeme.. Dediginiz gibi 6s tonu griydi, boya ile ilgili problem hic yasamadim ama her dustugunde bir yerleri eziliyordu (özellikle ince kilif varken) En son hali 4 kosesi de ezilmis durumdaydi.. Yani alüminyum alan zaten sifir goruntusunun cok uzun omurlu olmayacagini bilerek almali.. 1-2 yila her yeri ezilmis-cizilmis bir telefona donusebilir (tabi ki kullanima bagli)




  • Eskiden aynı paraya araba alırım diyengillerdendik. Şimdi aynı parayla her saat başı farklı birşey alıyoruz çünkü döviz dansöz karı gibi oynak Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] 

  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Özelliklerde bu şekilde yazıyo hocam apple tr de bi ayrım yapılmamış yani

    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • Kongor kullanıcısına yanıt

    Üç kuruşluk kılıf için değmez bu kadar kasmayın/üzmeyin kendinizi canınıza yazık. Spigen'in sitesi ve bilgi eksikliği doğru eksiden öyle değildi

    Siz zaten çok iyi biliyorsunuz o yüzden konuyu uzatmadan kesiyorum.


    Bunu da eklemek isterim "alın kılıf aldım çok güzel diye" de video çekmiyorum. Videolarımı da size beğendirmek gibi bir misyonum yok maalesef. Dislike basar geçersiniz ya da video altına yorumla belirtirsiniz saygı duyuyorum.


    Sabah şarkısı ile moraliniz yerine gelir inşallah Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] 






  • Arkadaslar gelen aramada telefon sesi ilk anda yuksek cikip sonra dusuyor ve cok dusuk ses ile caliyor zil sesi. Yazilimsal bir durum var sanirim..

    Sanirim ekrana baktigimi faceidden anlayip sesi kisiyor dogru mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 8 Aralık 2020; 11:45:45 >
  • Hb tedarik edemediğinden ürünü kargolamamış. üstelik bir haber verme zahmetinde bile bulunmamışlar. arayıp sormasak bekleyceğiz hala.


    HB'den mavi sipariş verecekler bir kez daha düşünsün.

  • Soyulma olayını niye bu kadar taktınız anlamadım. Surekli aynı profiller soyulma tasarım vb üzernden eleştiriyor. Kim neyi beğeniyorsa bütçesi doğrultusunda onu alır kullanır. Tamam pahalı telefon o kadar para veriyoruz da sonuçta metal boyası ve her zaman soyulmaya müsait. Şimdiye kadar kullandığım tüm samsung cihazlarda da aynı sorunları yaşadım. Çözüm yolu basit şeffaf kılıfla kullanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eapantherea

    Arkadaslar gelen aramada telefon sesi ilk anda yuksek cikip sonra dusuyor ve cok dusuk ses ile caliyor zil sesi. Yazilimsal bir durum var sanirim..

    Sanirim ekrana baktigimi faceidden anlayip sesi kisiyor dogru mudur?

    Evet cihaza bakınca zil sesi kısılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanssss S kullanıcısına yanıt

    Bu normal bir çizik soyulması değil, direkt boya atması. Aynı hata iPhone 5’de de olmuştu, 5S’de düzeltmişlerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corpixx kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı kılıftan düşünüyorum ama gereksiz pahalı. İPad Pro için kılıf aldım Apple’dan anlamsız para verdim ama dediğiniz gibi kalitesi çok iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.