|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2 mi? 5-6 sene götürür. şahsen ben 12 veya mini alıp bir 5-6 sene telefon mevzusunu kapamayı düşünüyorum. millet halen 6s, 7 falan kullanıyor ve batarya dışında şikayet ettikleri tek bir konu yok. |
|
Bence ikisine de geçmenize gerek yok :D Ama illa değiştiricem derseniz sırf yeni olduğu için 12 alınabilir. Bence gerek yok ama. |
|
|
|
|
apple stored tek çekim olarak alacağım. kendisi otomatik 3 taksit yapacak doğru mu? teşekkürler |
|
|
|
Apple ve iş bankası ile görüştüm, iş bankası apple.com dan yapacağınız alışveriş ile kampanyaya katılabilirsiniz dedi. Kampanyanın bugün son günü kampanyadan yararlanmak isteyen arkadaşlar, bankadan tekrar teyit edip alışveriş yapabilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ürünlerim geldi. 6s plus telefonumdan bile büyük duruyo gelen max caselerim gözüm korkmadı değil :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mini siyah 64 düşünüyorum. Ama attığınız fotoda beyaz da fena durmuyor gibi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aşık olduğum 12 mini gibi bir telefona 5000 tl vergi isteyen devletlümüze teşekkürler. |
|