Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43.850
Cevap
482
Favori
2.593.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16621663166416651666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    Bende Anlamadım gitti valla hocam, hani ikiz olsalar derim ki aman tamam ya, ancak birbirleri ile alakası yok :)


    Önüme gelene denettim kimseye açmıyor, bir tek kardeşine açıyor :) Telefon baldıza ilgi mi duyuyor ne :):):):)

  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer tek bir kişinin yüzü ile açılıyorsa (kardeşi gibi) 1 milyonda 1 ihtimali bahanesi kullanılabilir bilginiz olsun.

    Telefonu kardeşinden saklasın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    Akşam video çekeceğim hocam :)


    Sonra Akasya Apple acılınca gidip cıngar çıkaracağım bakalım ne olacak :)

  • Hepsiburada’da Hepsiburada satıcısından lightning kablo aldım. Satıcı Hepsiburada sahte olma ihtimali yok değil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi baldızınla eşinin arasını boz, sizin eve gelemesin :) Apple ile uğraşmaktan daha basit :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FurkanKutlu F kullanıcısına yanıt

    ben de dün 20w adaptör aldım hocam aynı yerden, sahte olma ihtimali varsa da yok denecek kadar azdır benim fikrim, kablolarda type-c tarafına yakın ''design by apple in california assembled in vietnam'' gibi bir yazı yazar


    örn; benim aldığım adaptör ve kutusundaki seri no birbirini tutuyor

  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam eşinizin kardeşi telefonun tuş kilidi parolasını biliyorsa yüz tanıma için siz farkında olmadan alternatif yüz ekliyor olabilir. Yaklaşık 2 yıldır iphone 11 kullanıyorum. Tek yumurta ikizi değillerse söylediğim yöntemi uygulamadan, normal şartlarda bu kilidi aşmak parmak izinden çok daha zor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt

    Peki oyunu kasma derecesine getirecek kadar bi ısınma mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyena666 H kullanıcısına yanıt

    Kasma olmuyor

  • Telegram ı iPhone dan iPhone’la taşıma nasıl oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uzun yıllardan sonra iphone 11 le aranıza katıldım en son 4 s kullanmıştım.sonra windowsphone sonrada androıd şimdi artık 11 ha bu arada tabletlerimi hep ipad kullanıyorum en son 8 nesil tabletimdeki 20 watlık şarj adaptörümü 11 ide şar etmede kullandım. Gayet güzel ve hızlı şekilde şarj ediyor

  • Çok teşekkür ediyorum ve her sorduğum soruda çok yardımcı oluyorsunuz. Biraz araştırmacı bir kişiliğim ve samsung mu iphone mi alsam diye çok tereddütte kaldığım içinde çok soru soruyorum. Bazen de diyorum kendi kendime al 3000 tl güzel bir cihaz hiç masraf yapma. Ama insanın da canı yeni bir telefon aldı mı en güzeli olsun diyor. Mesela çocuğumun en güzel karelerini yakalayabileyim. Bu videoları da 4K 60 fps ile çekip evdeki en son model samsung televizyonumda seyredeyim. Ama tabletini kullansam da iphone ler hiç alışık olmadığım bir deneyim olacağı için de çok kararsız kalıyorum. Tabi ki bunda Samsung amiral gemilerinin de muhteşem dinamik amoled ekran kalitesi beni tereddütte bırakıyor. Dün yine media markt a gittim ve saatlerce telefonları inceledim. İphone 11 in kırmızı modelini çok beğendim. Tabi 12 lerde dehşet görünüyorlar ama aradaki fiyat farkı değer mi düşündürüyor. Bu arada da samsung s 20 note 20 ve pluslarına bakınca onlarda bir video deneyimi de muhteşem eğlenceli.. Aslında çoğu yönden samsung çok iyi gözükse de beni iphonelere yönelten şöyle arkadaşlarla bir cafe de oturduğumuzda apple karizması.. Daha sonra değer kaybetmeyişi. Mesela iki yıl sonra satsam 11 mi 12 den mi daha az zarar ederim dediğimde bazı kullanıcılar hemen eleştirdi beni. Ama herkesin ayrı bir dünyası var. Bizde 2-3 yıla kadar bir ev alabilme hedefi koyduk kendimize. Böyle olunca bir anda telefonu bile satabiliriz. Yoksa maddi olarak durumumuz iyi 12 de alabiliriz ama çok da gerek yok diye düşünüyorum. Bilmiyorum kafamda deli düşünceler.. Bu arada bir yerden 600 tl hediye çeki kazanmıştım onunla bile üzerine 650tl koyup airpods 2 siparişi vermeyi düşünüyorum.





  • Bu arada media markt da inceleme yaparken satış elemanı samsung fanı mı nedir iphone yi çok kötüleyip hep samsung u övdü. Mesela iphone belli bir seriden sonra telefonları yavaşlatmak için güncelleme atıyormuş ve böylece yeni seriye yöneltiyormuş. Bu doğru olabilir mi? Ben imkan vermiyorum ama yine size sorayım dedim. Birde iphonede açekilen video ve resimlerin windows sistemine atılması çok zor ve bazı videolar açılmıyor diyor? Bence bu da mantıksız ama yine sorayım. Böyle birşey olsa kimse almaz tahmin ediyorum. Birde 13 çıkmasına az kaldı diyorlar. Biraz daha sabır gösterip 13 ile 12 fiyatlarının düşmesini mi bekleyim.

  • Birde beni çok üzen iphone şarj aleti usb kablolu olmayışı. Yani mutlaka boşuna en az 200 tl verip sarj aleti almam lazım. Eee gülü seven dikenine katlanırmış. Ama niye sen bu usb yerine başka bir sistem getirirsin ki? Birde kutudan da çıkarmazsın.? Şimdi hem usb kablolu hemde o ince olan bir arada olan hızlı sarj adaptörü tavsiyesi alabilir miyim?

  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt

    selamlar, ben de gt 2e kullanıyorum iphone'a geçme planları içindeyim. Yalnız saat içindeki müzik oynatıcı işi kafamı kurcaladı, ben saatin içine bir kaç tane playlist hazırladım yanımda telefon olmadan da ordan bluetooth kulaklığıma bağlanıp kullanabiliyorum(bence saatin en iyi özelliği, seçme sebeplerimden biriydi)


    huawei health yine yüklü olsun sadece saatin içindeki kayıtlı kadranlarım arasında değişiklik yapabileyim o çok sorun değil benim için ama saat üzerinden müzik oynatıcıyı kullanamıyor muyuz? müzikleri düzenlemeyi başka bi android alete bağlayıp hallederim ama.


    saatteki müzikleri saat üzerinden kontrol ettirmiyor mu iphone'da?

  • BETUL5401 B kullanıcısına yanıt
    Kutudan type- c kablo cıkıyor betül hanım sadece adaptör almanız gerekicek ekstra olarak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BETUL5401 B kullanıcısına yanıt

    Madem tabletin var; YouTube, insta, Twitter vs. tabletten takip edersin zaten. Geri kalan işletim sistemi ve kamera olarak iPhone 11 hiçbirşeyi arattırmaz. Ayrıca evinde tableti kullanırken bir arama gelse bunu tabletinden cevaplayabilit konuşabilirsin. Tabletinden telefon rehberinde ki birini arayabilirsin. iPhone kullanan kişilere mesaj da gönderebilirsiniz. Şükür ki iPad almışsın..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • needacar kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çok güzel yazmışsınız. Gerçekten iyi ki ipad air 2 almışım. Bende dediğiniz gibi yapacağım. Zaten evde ipad ı elimizden düşüremiyoruz. Hatta ipad ı olmayıp telefon alacaklara tavsiyem ilk başta bir ipad alın sonra ucuz da telefon alsanız yanına olur.. Dediğiniz gibi bir iphone 11 alayım gerisini düşünmeyim. Yok iphone 12 nin ekranıymış filan. Zaten küçücük ekranda ne seyredeceğiz.

  • needacar kullanıcısına yanıt

    ipad air 2 modelim sim kartsız model. Yine de sizin söylediğiniz kişilere mesaj gönderme ve cevaplama yapabilir miyim

  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt
    Saatin içine attığınız şarkıları dinleyebileceğinizi tahmin ediyorum (ben atmadığım için bilmiyorum zira) ama yeni şarkı atamıyorsunuz. Ayrıca iPhone’da müzik uygulamasını da Spotify’ı da Apple müzik uygulamasını da kontrol edemezsiniz. Ekli fotoğrafta dediği gibi android cihaz istiyor alet.



    Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16621663166416651666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.