Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.850
Cevap
482
Favori
2.593.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

    merhaba ios 14.2 kullanıyorum pil sekmesinde açık ekran ve kapalı ekran sürelerime bakarken kapalı ekran süresi neden hep 0 gözüküyor ? gece yatarken oysaki ekran kapalı gün içersinde yine kapalı bazen 2-3 dakika olduğu oluyor .

    up

  • Takip etmediğim ancak en son aradığım Instagram sayfalarının hikaye circle’ı, izlemediğimi gösteren hikaye çemberi (artık adını siz koyun) o sayfaya girmedikçe görünmüyor.

    dünden beri yaşadığım sorun. ip11 ios 13

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akabey

    merhaba ;


    sms ile gelen doğrulama kodlarını eski cihazım olan 7 plus'da olduğu gibi tıklayarak gerekli yere aktaramıyorum, bu sorunu yaşayan var mı ve yardımcı olabilecek olan var mı ?

    cihaz 11 baz modeli


    not : cihazı yeni aldım, konuyu yeni takibe başladım, daha önceden cevap yazıldı ise kusura bakmayın.

    Güncel


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt

    Cihaz kapalı iken pil kullanımı.. fazla olursa sıkıntı zaten değerleriniz normal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt

    Sanırım olayı ben çok yanlış anlamışım hocam daha yeni Apple geçtim ben o kapalı ekranı bekleme süresi olarak düşünüyordum 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • börteçine@.m B kullanıcısına yanıt
    peki pil değişimden sonra su geçirmeme garantisi olacak mı?
  • Apple yetkili serviste evet dışardaki servisler garanti versede malesef kullandıkları yapışkan 2. Sınıf ve içeri sıvı alıyor
  • börteçine@.m B kullanıcısına yanıt
    Bunu merak ediyorfum, teşekkür ederim. Apple servisi de ancak istanbuldaki herhalde değil mi?
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam zentech firması var mesela Apple Reseller diye geçiyor yani Apple’ın resmî olarak onun adına teknik servis hizmeti verebilen bir firma orada da yaptırabilirsin ya da bunun gibi bir kaç tane daha firma olması lazım gürgençler olabilir ya da pupa bilişim
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Pt bilişimde kampanya var batarya değişimleri 100 tl indirimli
  • uayaz20 kullanıcısına yanıt
    Benim tek servis ürünüm airpods 2 ve 5-6 kere servise yolladım. Troy ve egemek ile çalıştım, onlarda resmi servis değiller mi. En son sorunumu servis anlamayınca apple egemek ile konuşup değişim sağlamıştı hatta. Siz apple servisi diyince sadece apple'ın kendi servisi diye anladım. Yan Sanayi servisleri saymıyorum bile hiç, zaten garantili ürünleri resmi sayılan servislere yollamak lazım, hatta garantisi olmasa da yollarım ben ama acaba sizib dediğiniz gibi kötü malzeme kullanır mı egemek ve troy gibi servisler onu merak ediyorum. Sizin dediğiniz servisi hiç duymadım.
  • börteçine@.m B kullanıcısına yanıt
    İşte o servisler arkadaşın dediği gibi kötü mü yoksa birebir apple gibi mi malzeme kullanıyor onu merak ediyorum. Egemek'te de indirimliysi bi ara denk gelmiştim 4-5 ay önce.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Troy da evet resmî olarak Apple tarafından yetkilendirilen servislerden o yüzden içinizde endişe olmasın orjinal yedek parça ürünleri kullanıyorlar ürün değişim prosedürünü de Yine Apple’ın prosedürü. Yani Troya da verseniz ya da örneğin Apple Akasya Avm mağazasına da verseniz aynı hizmeti alabilirsiniz
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Size şu kadarını söyleyim piyasada bizde orjinal pil var diyen hiç bir firmanın pilleri orjinal değil (Apple Premium Reseller) servisler hariç onlar da zaten Apple prosedürüne göre hareket ediyorlar. Eğer özellikle cihazınız garanti kapsamı dışına çıkmasın ya da yanlış bir işlem sonucu madur olmak istemiyorsanız bence bu tür firmaları tercih edin
  • uayaz20 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dediğinize ben de o şekilde biliyorum zafen. Zamanı gelince iphone 11 cihazımın bataryasını değiştiricem o yüzden egemek, troy'dan yana sıkıntı olmaz o zaman. Teşekkür ederim.
  • Ben batarya konusunu biraz fazla takıyorum hatta bu konuyu daha önce de sordum galiba ama aklımı kemiriyor cidden :) Örneğin ilk gün şarjı bitiremedim diyelim, ertesi güne %70 bataryam kalıyor ama öyle hızlı azalıyor ki şarjı. İlk günle hiç alakası yok. Gece boyunca beklediği için mi böyle oluyor acaba?
  • 4 ay önce aldığım i11 64 gb cihazım ne kadar dikkat edersem edeyim, sürekli %30-80 arası kullandığım vs vs. şarj olurken kullanmadığım, sürekli şarjda takılı olmayan cihazımın bataryası %96'ya düştü. Bilginize

  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmeyeceksin hocam. Gerçekten boş geliyor artık bana. Pro max sahibiyim, özene bezene allı pullu kullandım. Şarjda kullanmadım, 20-80 prosedürüne uydum. Asla şarjda bırakmadım. Yetmedi zaman ayarlı priz aldım, direk elektiriği kessin diye. Değdi mi? Asla. Aynı cihazdan iki tane var evde. Biri 1 yıl önce alındı ve benim aksime çok özensiz kullanıldı. İnanırmısın 1 yıllık cihazın pil sağlığı %97 iken, benim onca özendiğim 3 aylık cihazımın pil sağlığı %96. O yüzden saldım artık. Takılmayın takmayın. Bomboş şeyler. Günü çıkarıyormu çıkarıyor işlerimi aksatmadan yerine getirebiliyorsa umrumda bile değildir.
  • Luttarte kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam, öyle yapmak gerek.

  • Merhaba arkadaşlar. İphone 11 kullanıcısıyım. Cihazımda ekran yanması olduğunu gördüm bu gün ve çok şaşırdım. Lcd ekranın yandığına ilk defa şahit oluyorum. Bu arada cihazın camında çatlak var. Bu sebepten dolayı garanti kapsamında yapılacağını düşünmüyorum. Ama böyle bir şey olduğuna gerçekten şaşırdım. Daha önce böyle bir şey gören başına gelen var mı acaba?

    Cihazın klavye hizasında sağ sol kısmı ve alt tarafta yanma var.

    EDİT : Eklediğim ekran fotğrafta klavye nin Ü harfi çok bariz bir şekilde belli oluyor.

    Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 21 Ocak 2021; 23:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.