< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 24 Kasım 2020; 22:2:14 > |
Arkadaşların dediği gibi anlık değişiyor :) bir giriyorum 6gb bir giriyorum 3,5gb neyse yer sıkıntım yok dursun bakalım. |
Bu sekilde kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ki memnun değilsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son şarjdan çektikten sonra toplam ekran süresi yazmıyor eskiden İPhone 5 de falan yazardı bunda nasıl öğrenebilirim. Ayrıca pil ömrünün resmini atsana pek inanmadım yüzde 91 ile okadar süre alma :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güle güle kullanın sorun olmamasına sevindim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alınır. Ben pro max’i n11 üzerinden onlardan almıştım. Kargoya verme süresini sonuna kadar kullandılar sadece. Beklemeyi sevmiyorsanız baştan satıcıya sorun derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam o size özel indirimli fiyatı. Normal fiyatı 7600, sizde 100 ₺ indirim var. Ben 11/11’de kuponla 7300’e aldım. Bunlar son fırsatlar gibi geliyor eğer geçen sene xs’te olduğu gibi ekstra indirimler olmazsa. Gerçi doların yerinde duracağım da yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekran süresi hesaplamak da bi mesele. Tam çözemedim onu da ama yaptığım matematiksel hesaplarla 6,5 saat filan ekran süresi alıyorum. Bu akşam 14.2 versiyonu tekrar PC üzerinden sıfırdan tekrar kurdum ve sıfırlandı cihaz bakalım farklılık olacak mı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kutu içeriği ne çıktı,ayrıca ios kaç ile geldi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihaz pro max mı? |
11 pro max için mümkün olduğu kadar ince ve hafif kılıf tavsiyeniz var mı ? Renk fiyat farketmez |
Eski partilerden siyah renk. Kulaklık şarj aleti vardır. Kutu büyük olduğu için anladım yoksa cihazı açmadan sattım. O yüzden gelen yazlılımı bilmiyorum hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|